Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Toni_BG
Контакти:

Re: Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.

Мнениеот Toni_BG » 20 юли 2025 18:45

Малко свежа информация за последната контрола играна при закрити врати:

Дарвин Нунес отбеляза хеттрик, а Ливърпул победи Стоук Сити с 5:0 в приятелски мач при закрити врати в неделя следобед в тренировъчния център AXA.

Уругвайският нападател вкара три гола в рамките на първите 20 минути срещу съперника от Чемпиъншип. Рио Нгумоха и Федерико Киеза също се разписаха — единият преди почивката, а другият в края на мача. Така „червените“ записаха втора поредна победа това лято, преди да заминат за предсезонното турне в Азия.

Нунес откри резултата в 6-ата минута с бърза реакция след неуспешен пас на Вирц към Собослай. Шест минути по-късно той добави втори гол след ниско центриране от дясно на Собослай. Хеттрикът бе завършен в 20-ата минута, когато Нунес засече подаване от Къртис Джоунс.

Малко след това Нгумоха направи резултата 4:0, след като навлезе в наказателното поле и ударът му бе отклонен в мрежата. Джоунс имаше шанс за пети гол преди почивката, но стреля право в ръцете на вратаря Виктор Йохансон.

През второто полувреме Ливърпул излезе с напълно нов състав. Бен Доак удари гредата след отбит удар на Киеза. Гакпо, Киеза и Доак тестваха вратаря Джак Бонъм, а Армин Печи спаси удар с глава на Татсуки Секо.

Ватару Ендо бе близо до гол с глава след корнер на Гакпо, а Лука Стефенсън стреля над вратата след пас от Йереми Фримпонг. В крайна сметка, две минути преди края, Гакпо намери Киеза на далечната греда, който отбеляза лесно за 5:0.

Liverpool first-half team: Mamardashvili, Gomez, Van Dijk, Szoboszlai, Nunez, Salah, Jones, Robertson, Wirtz, Ngumoha, Nyoni.

Liverpool second-half team: Mamardashvili (Pecsi, 59), Endo, Konate, Chiesa, Gakpo, Tsimikas, Gravenberch, Doak (Stephenson, 74), Kerkez, Frimpong, Bradley.

Копирано от https://www.liverpoolfc.com/ !!!

p.s.Дано Ви е харесало. Жалко, че няма видео никъде... май при мачове на "закрити врати" е забранено да се качват видеа, дори частно направени... а мисля, че е имало направени такива :) ??? !!! YNWA

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 20 юли 2025 23:27

Juli 2025, Liverpool
Highlights: Liverpool 5-0 Stoke | Darwin Nunez Hat-trick, Chiesa & Ngumoha Goals

Изображение
Изображение
Изображение Изображение

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 21 юли 2025 11:59

zdravkos написа:Juli 2025, Liverpool
Highlights: Liverpool 5-0 Stoke | Darwin Nunez Hat-trick, Chiesa & Ngumoha Goals

Изображение
Изображение

Мерси. С удоволствие погледах нашите.

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 21 юли 2025 12:05

Toni_BG написа:
zdravkos написа:Juli 2025, Liverpool

Изображение
Изображение

Мерси и поздравление! С удоволствие погледах нашите. И да добавя: много ми харесва това момче: Нгумоа(или Нгумоха нз) - на такава възраст , а прави чудеса с топка в крака. Дано да попадне трайно в полезрението на Слот и с времето, да му два малко-помалко игрово време за развитие. Мисля , че е многго талантлив

На линия
Bonbonko
Контакти:

Мнениеот Bonbonko » 21 юли 2025 20:49

Не мога да повярвам, че не Клоп не се дадоха толкова пари за да защити титлата, която спечели!

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 21 юли 2025 21:12

Toni_BG написа:.. И да добавя: много ми харесва това момче: Нгумоа(или Нгумоха нз) - на такава възраст , а прави чудеса с топка в крака. Дано да попадне трайно в полезрението на Слот и с времето, да му два малко-помалко игрово време за развитие. Мисля , че е многго талантлив
На мен пък ми се струва, че Джейдън Данс ще прави чудеса по-следващия сезон ;) и да, има подрастващо поколение, не случайно преди два сезона имаше децата на Клопо с/у Челси и купата ...
Изображение Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 21 юли 2025 21:24

Bonbonko написа:Не мога да повярвам, че не Клоп не се дадоха толкова пари за да защити титлата, която спечели!
Добре дошъл във форума ;)
Може би самият той не е искал такива суми, преди години заяви, че ако се стигне до 100 мил. играч той ще се откаже от тази професия, или нещо подобно беше заявил 2016г. ...
"Ако доведеш играч за £100 милиона и той се контузи, тогава всичко е отишло по дяволите. Светът се променя, но аз предпочитам да изградя колектива. Не бих купил играч за £100 милиона, дори да имах тези пари.", заяви Клоп в интервю!

С времето обаче, както се случва често във футбола, реалностите го настигнаха. Макар и Ливърпул под негово ръководство да остана сравнително разумен по отношение на трансферите, Дарвин ще се запише с едни €100 млн + бонусите...
Изображение Изображение

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 24 юли 2025 10:04

И аз мисля, че при Клоп трансферите бяха къде-къде по-малкои малки не само по вина на собствениците или на "управата"... Но може бе той самия играеше някаква "роля", че ... едва ли не дори и с по-недоказали се играчи може да създаде и изгради силен тим със шампионски манталитет. Е, в интерес на наистината това той го доказа... доказа че е способен на почти всичко. Но пък тези му "скрупули" , на нас самите, ни показаха (и доказаха), че все пак за да имаш за постоянно - ДОМИНАНТЕН и наистина ШАМПИОНСКИ отбор, трябва постоянно да освежаваш отбора с 1 - до 3 трансфера всеки сезон, като поне един да е бляскав със талантлив звезден играч. Разбирам, че трябва да има и някакво "ядро" около което винаги да се надгражда, но без промени е трудно, дори невъзможно да си постоянно на върха( доказателството е Сити - докато купуваха почти всеки сеозн по 2-3 големи звезди, бяха номер 1 ... а спряха ли....) !
Само не знам новите трансфери , дали са само по волята на Слот , и дали заслугата е и на ръководтсвото или само на тях. Може би никой не знае това, но лично за мен, Слот направи хитър ход до този трансферен прозорец: да не настоява за нови играчи. Така, той получи двойно основания за нови трансфери сега: първо, каза явно, че е видял потенциала на тези и възможността на кого ще разчита или не.... и второ: сега може СПОКОЙНО ВЕЧЕ ДА ИСКА ТРАНСФЕРИ , защото доказа, че е ГОЛЯМ треньор и , че знае какво прави и какво иска. Дано само успее да сработи този подменен почти на 50% "нов" отбор. Трудно ще му е но аз силно се надявам и ВЯРВАМ, че този път той ще защити успешно и достойно титлата си. YNWA !

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 24 юли 2025 15:22

Juli 2025, Hong Kong
Highlights: Liverpool prepare for AC Milan in Hong Kong

Изображение
Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”