Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот an4o_321 » 20 юли 2025 17:11

kadett1 написа:Готово, взехме и централен нападател. Остава централен защитник и евентуално крило, ако продадем Диаз. Този път американците избиха рибата.
Да ни е честит новия нападател! И Дарвин можеше да свърши работа, но просто не е истина колко греди удари и пропуски на празна врата направи (често две в едно) Понеже заминаваме на Азиатско турне (както повечето отбори) дали не приключихме? Ако НЕ продадем Диаз и Конате си изпълни договора, не ни трябват други играчи. Mакар че, тази НЕпродажба няма как да не се случу, при настоящето заплащане което получава Лучо, но да видим.

Американците избиха рибата, защото почти 10 години Клоп се опитваше да им го обясни и те най-накрая му повярваха, а и видяха, че се получава при другите. Кога иначе щяха да дадът 300 милиона, както сега, тея стипци??? Дето харчеха по 20 милки, щото толкова са искарани... Най-накрая се научиха, че тези харчове са бели кахъри, който се избиват за норматив от маркетинга и от добрата игра на съответния качествен играч. А колко години и години наред най-големия харч бяха тези 35 млн. паунда дадени за Анди Керъл, докато другите даваха двойно - по 60-70 че и повече само за един играч. И се мъчехме със разни келеши, и си кретахме в класирането... Този човек заслужава статуя! Точно до тази на Шенкли!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 юли 2025 23:50

Някой гледал ли го Екитике? Признавам си нищо не знам за него

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 22 юли 2025 09:52

wolf написа:Някой гледал ли го Екитике? Признавам си нищо не знам за него

Остър, подвижен, достатъчно бърз, достатъчно уверен. Технически на моменти ми напомня Ибра, но може и да е пожелателно мислене. Повече от всичко ме впечатлява погледът му върху играта в и около наказателното, много комбинативен тип и ако си паснат с Вирц, могат да ни вдигнат на ново ниво. Но... всичко това - в Бундеслигата, в Англия е различно и ще видим как ще се адаптира.
Все пак, определено съм доволен, че не ни изръсиха за Исак...

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 24 юли 2025 03:07

wolf написа:Някой гледал ли го Екитике? Признавам си нищо не знам за него
Сега гледах обзора на Бундеслигата за миналия сезон. В 50 минутно предаване говориха за отбори, треньори и 4-5 играчи предимно, двама от които са новите ни рекордни попълнения. Виртц много ми хареса, как се държи и как говори! Наистина много - направи ми впечатление още като подписа. Колкото до Екетике - говориха доста положително във футболен аспект за него. Аз за това гледах предаването всъщност, защото и аз не знаех нищо за него. Обаче, като махнем футбола на страна, тоя пич е ужасен :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: По смешно облечен човек сигурно никога не сте виждали - абсолютен fag.... Ама важното е да ги муши на терена, пък вечер очевидно ще им връща :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 24 юли 2025 03:28

Още малко инфо - явно е впечатлил лаптопаджиите.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 24 юли 2025 08:41

Предложили сме нов договор на Ибу до 2029г. със значително увлечение на заплата...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 25 юли 2025 10:56

Ши го взимаме тоя скакалец Исаков
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 25 юли 2025 13:35

Мърси изкупи планетата и обезсмисли футбола!
Излиза че Екикике ще бъде резерва на Исак!
Чичо Хенри май е ударил джакпота в американската лотария и харчи като луд!
Кака Линда не го е надушила още, затова имаме пари за скъпи играчи....
YNWA

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 25 юли 2025 16:46

wu_dnica написа:Ши го взимаме тоя скакалец Исаков

С оглед на това че вече се изхарчиха доста пари, купи се 9-ка (която според техните изчисления пасва по-добре от всяка друга) нежеланието на Нюкасъл да продава и високата му цена, мисля че това което циркулира из социалките от 3-4 дена са пълни фантасмагории. Ако се продаде Диаз ще се купи друго крило или CB, ама да видим...

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 25 юли 2025 17:45

Има изказване на голям шеф и ако не е жълтурка,ще се харчат още пари.Та ако вземат Исак,Салата ще е един подавач и ще се пенсионира.Не виждам защо му предложиха 2 годишен договор,след като/може би/ ще се взема 9ка.Айде тука феновете му да почват.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Върни се в “Ливърпул”