Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

TheMelodyInMyHeart

Re: Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 04 юли 2025 21:26

Преди време кога Суарез замина за Уефалоня един бивш съученик ме пита дали ми е гадно за това. И аз му викам: "Абе гадно, ама не чак толкоз кога Торес отиде в Шмелси".
Суарез може и да вкарваше от всякъде, някак си да беше по-добрият нападател от Хлапето, ама чак толкоз не ми пукаше за него щот от първата година почна да плачка, че иска да ходи в Осминареал. Втората година рева за Арсенал и че плащали откупната клауза от 50 милиона + 1 лира, а Ливърпул ФК не го пускали, после вече като се появиха сепаратистите и вече беше ясно, че си заминава.
С Торес определено не беше така и мен лично много ме изненада и заболя, че го продадохме.

Та напълно разбирам Понко и го подкрепям.

Ако отиде човек в някой пъб, където се събират манафи или привърженици на други отбори може да чуе поне един, който псува и се вайка, че вместо Жота е можело целия автобус на Ливърпул да катастрофира, ама на, сега Понко е виновен, че си изказа мнението за Дарвин.

И в тоя ред на мисли да кажа още нещо, дето допълнително да ме направи много страшен злодей - кога стана онуй с Кристиянчо Сони Ериксона на какво там първенство беше (дето припадна на терена и целия свят го ожали) - въобще ми беше през оная работа дали ще оживее или не.
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 юли 2025 00:14

TheMelodyInMyHeart написа:Преди време кога Суарез замина за Уефалоня един бивш съученик ме пита дали ми е гадно за това. И аз му викам: "Абе гадно, ама не чак толкоз кога Торес отиде в Шмелси".
Суарез може и да вкарваше от всякъде, някак си да беше по-добрият нападател от Хлапето, ама чак толкоз не ми пукаше за него щот от първата година почна да плачка, че иска да ходи в Осминареал. Втората година рева за Арсенал и че плащали откупната клауза от 50 милиона + 1 лира, а Ливърпул ФК не го пускали, после вече като се появиха сепаратистите и вече беше ясно, че си заминава.
С Торес определено не беше така и мен лично много ме изненада и заболя, че го продадохме.

Та напълно разбирам Понко и го подкрепям.

Ако отиде човек в някой пъб, където се събират манафи или привърженици на други отбори може да чуе поне един, който псува и се вайка, че вместо Жота е можело целия автобус на Ливърпул да катастрофира, ама на, сега Понко е виновен, че си изказа мнението за Дарвин.

И в тоя ред на мисли да кажа още нещо, дето допълнително да ме направи много страшен злодей - кога стана онуй с Кристиянчо Сони Ериксона на какво там първенство беше (дето припадна на терена и целия свят го ожали) - въобще ми беше през оная работа дали ще оживее или не.

Пиков Торес от 07-09 вкарваше от половин положение и ги правеше да си говорят сами. Дай да не надуваме чак толкова гайдата за Суарез колко извънземен бил като без да преувеличавам 2 години и половина го чакахме да почне да уцелва вратата. Или вие тия неща удобно ги забравихте заради едни 30 феноменални мача. Или колко игра всъщност? От 6тия кръг до 33тия когато се покри като абсолютен мишок да се пази за Барцелона и Уругвай. То не бяха греди, не бяха детински пропуски. Срещу Зенит в Русия и Нунез нямаше да се счупи да пропуска така. Торес на 27 му продадоха Алонсо, Масчерано, смениха Бенитез с Бухала и той много пъти след това каза - нямах време да чакам и си личеше ясна липса на амбиция в клуба. И е прав както годините след това показаха. Суарез рева като за последно, че сме отказали да го пуснем в Арсенал

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 06 юли 2025 18:34

Gil-galad написа:
Ponko написа:Ако беше Нунез нямаше да ми е мъчно толкова...

Всякакъв коментар е излишен. Мислех си да го изтрия, но нека да седи тук като напомняне защо този индивид никога повече няма да се влезе във форума.
Това означава, че си наложил перманентен бан на Понко? Така ли да разбирам написаното от теб?
Изображение Изображение

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 07 юли 2025 10:18

zdravkos написа:
Gil-galad написа:

Всякакъв коментар е излишен. Мислех си да го изтрия, но нека да седи тук като напомняне защо този индивид никога повече няма да се влезе във форума.
Това означава, че си наложил перманентен бан на Понко? Така ли да разбирам написаното от теб?

Такива изказвания просто показват доколко си човек. Футбола е само една игра, но да нагаждаш смъртта спрямо предпочитнията ти към даден играч и антипатията ти към друг е трудно за възприемане.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 юли 2025 12:10

zdravkos написа:
Gil-galad написа:

Абослютно правилно разбираш. Същото сполетя и колегата в началото на страницата, който абсолютно го подкрепя.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 08 юли 2025 09:02

Gil-galad написа:
zdravkos написа:
Gil-galad написа:

Абослютно правилно разбираш. Същото сполетя и колегата в началото на страницата, който абсолютно го подкрепя.

Момчета,
знам че емоциите са високи и ситуацията е тежка, особено когато става дума за трагичната смърт на играч като Жота.
И аз не одобрявам подобни коментари, които звучат хладнокръвно или подигравателно, особено по теми, свързани със смърт, трагедии и лични драми.

Но в същото време ми се струва важно да правим разлика между лош вкус и злоба.
Понякога хората се изразяват неуместно или с черен хумор, без да осъзнаят колко неподходящо звучи това за останалите. Не казвам, че не трябва да има последствия, но дали перманентен бан е единственото решение – не знам.

Коментарът на Понко според мен е непремерен черен хумор, а не злонамерена подигравка. Но може и да бъркам, да се надяваме, че е бил черен хумор!

Може би в подобни случаи предупреждение или временно отстраняване би дало шанс за осъзнаване и извинение.
Пълно изключване понякога затваря вратата пред всякакъв диалог. Модовете би следвало да поощряват извинения и поправяне на грешки, особено ако потребителят прояви съжаление.

Едно официално предупреждение + временна мярка + възможност за извинение според мен би свършило повече работа отколкото перманентен бан.

Лек ден на всички!
Изображение Изображение

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 08 юли 2025 11:36

Той и Луис Диаз купонясвал по време на погребението и пуска клипчета. Сигурно и него ще го баннат перманентно от клуба... в посока Байерн или Барса

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 08 юли 2025 11:43

jelew73 написа:Той и Луис Диаз купонясвал по време на погребението и пуска клипчета. Сигурно и него ще го баннат перманентно от клуба... в посока Байерн или Барса

Вчера имаше слухове, че можем да го пуснем срещу 70 млн. евро и да извадим 80 за Родриго. Като изключим факта, че заплатата ще е минимум тройна, аз съм навит отвсякъде на подобна сделка. Освен всичко Родриго е и 4 години по-млад и очевидно времето му в Реал изтича. За мен, след тази изцепка, наистина е време за раздяла. Някой май трябва да припомни на Диас кой беше първия човек от клуба, който публично му оказа подкрепа, когато отвлякоха баща му.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 08 юли 2025 14:40

jelew73 написа:Той и Луис Диаз купонясвал по време на погребението и пуска клипчета. Сигурно и него ще го баннат перманентно от клуба... в посока Байерн или Барса
Луис Диаз се извини за поведенеието си, и даде дълго интервю на испански, в което разказва за подкрепата, която му е оказал Диого в Ливърпул.
Днес Скай ДЕ пусна информация, че вече се е разбрал с Байерн за личните си условия, явно ще поеме по пътя на Мане?

Чак днес събрах сили да напиша нещо за Диого.
Истината е, че случилото се ме удари доста силно – може би защото след Боби ми беше станал любимец. Да, беше често контузен, но винаги се връщаше с хъс, с тиха скромност и невероятна отдаденост. Харесвах го точно заради това – не търсеше внимание, просто правеше това, което обичаше, за отбора.

Затова и ми беше тежко, когато прочетох коментари като „Ако беше Нунез...“. Може би е било казано с черен хумор, може би някой е искал да избяга от болката с ирония – не знам. Но точно в такива моменти ми се иска да си напомняме, че зад всяко име стои човек. А зад неговото – съпруга, дете, приятели, съотборници и милиони фенове като нас.

Не казвам, че няма правила, които трябва да се спазват.
Но вярвам, че когато някой прекрачи границата, заслужава шанс да осъзнае това и да се извини – особено ако има съвест...
Иначе ставаме просто един строг механизъм, а не общност.

Благодаря на всички, които усещат тази болка заедно.
You'll Never Walk Alone..

Изображение

Тази негова фланелка мисля да я сложа в рамка!!!
Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”