Преди време кога Суарез замина за Уефалоня един бивш съученик ме пита дали ми е гадно за това. И аз му викам: "Абе гадно, ама не чак толкоз кога Торес отиде в Шмелси".
Суарез може и да вкарваше от всякъде, някак си да беше по-добрият нападател от Хлапето, ама чак толкоз не ми пукаше за него щот от първата година почна да плачка, че иска да ходи в Осминареал. Втората година рева за Арсенал и че плащали откупната клауза от 50 милиона + 1 лира, а Ливърпул ФК не го пускали, после вече като се появиха сепаратистите и вече беше ясно, че си заминава.
С Торес определено не беше така и мен лично много ме изненада и заболя, че го продадохме.
Та напълно разбирам Понко и го подкрепям.
Ако отиде човек в някой пъб, където се събират манафи или привърженици на други отбори може да чуе поне един, който псува и се вайка, че вместо Жота е можело целия автобус на Ливърпул да катастрофира, ама на, сега Понко е виновен, че си изказа мнението за Дарвин.
И в тоя ред на мисли да кажа още нещо, дето допълнително да ме направи много страшен злодей - кога стана онуй с Кристиянчо Сони Ериксона на какво там първенство беше (дето припадна на терена и целия свят го ожали) - въобще ми беше през оная работа дали ще оживее или не.
Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
Re: Ливърпул - Предсезонна подготовка 2025/2026 г.
TheMelodyInMyHeart написа:Преди време кога Суарез замина за Уефалоня един бивш съученик ме пита дали ми е гадно за това. И аз му викам: "Абе гадно, ама не чак толкоз кога Торес отиде в Шмелси".
Суарез може и да вкарваше от всякъде, някак си да беше по-добрият нападател от Хлапето, ама чак толкоз не ми пукаше за него щот от първата година почна да плачка, че иска да ходи в Осминареал. Втората година рева за Арсенал и че плащали откупната клауза от 50 милиона + 1 лира, а Ливърпул ФК не го пускали, после вече като се появиха сепаратистите и вече беше ясно, че си заминава.
С Торес определено не беше така и мен лично много ме изненада и заболя, че го продадохме.
Та напълно разбирам Понко и го подкрепям.
Ако отиде човек в някой пъб, където се събират манафи или привърженици на други отбори може да чуе поне един, който псува и се вайка, че вместо Жота е можело целия автобус на Ливърпул да катастрофира, ама на, сега Понко е виновен, че си изказа мнението за Дарвин.
И в тоя ред на мисли да кажа още нещо, дето допълнително да ме направи много страшен злодей - кога стана онуй с Кристиянчо Сони Ериксона на какво там първенство беше (дето припадна на терена и целия свят го ожали) - въобще ми беше през оная работа дали ще оживее или не.
Пиков Торес от 07-09 вкарваше от половин положение и ги правеше да си говорят сами. Дай да не надуваме чак толкова гайдата за Суарез колко извънземен бил като без да преувеличавам 2 години и половина го чакахме да почне да уцелва вратата. Или вие тия неща удобно ги забравихте заради едни 30 феноменални мача. Или колко игра всъщност? От 6тия кръг до 33тия когато се покри като абсолютен мишок да се пази за Барцелона и Уругвай. То не бяха греди, не бяха детински пропуски. Срещу Зенит в Русия и Нунез нямаше да се счупи да пропуска така. Торес на 27 му продадоха Алонсо, Масчерано, смениха Бенитез с Бухала и той много пъти след това каза - нямах време да чакам и си личеше ясна липса на амбиция в клуба. И е прав както годините след това показаха. Суарез рева като за последно, че сме отказали да го пуснем в Арсенал