Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Обща тема за LFC
Да , има разлика - съгласен съм ! Приликата , обаче е , че и двамата се помислиха за МЕГА ЗВЕЗДИТЕ на Световния футбол...
-
- Контакти:
Колко още има - на първо време , веднага ми идва Оуен "педераста" , Фернандо Торес , Луис Суарес - Вие , още колко ПЕДЕРАСТИ , сте видяли в Ливърпул ? Нали , може да ми изброите , моля...
А , може ли , да ми припомните , и истинските Мъже - които бяха там (до сега , ВКЛЮЧИТЕЛНО) , моля...
А , може ли , да ми припомните , и истинските Мъже - които бяха там (до сега , ВКЛЮЧИТЕЛНО) , моля...
- slash1912
- Контакти:
Red_Neck написа:wolf написа:Трент с доста добър испански на представянето си. Е добре че не се е подготвял дълго време за тоя момент :mrgreen: :mrgreen:
Сигура от поне година и половина учи езика.
После нека храним бостънските че са закъснели с предложението за нов договор.
Тук единствения,който можеше да окаже някакво влияние е Клоп.Покрай обявяването на неговото оттегляне явно момента е бил пропуснат.
Младото поколение има странна ценностна система...
Тоя уж скаузър,цял сезон целува емблеми,рева последния мач,а учил испански година и половина.
На представянето разправял как наблюдавал Бекъм и Роналдо и искал да печели като тях,а те легенди на Юнайтед :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]