Фабрицио обяви - Вирц е 99% играч на Ливърпул! Имахме един класен германец - Диди Хаман, дано Вирц продължи тази традиция.
Дано покаже здрава психика и издържи на огромните очаквания спрямо трансферната сума и да се превърне в любимец на Анфийлд и легенда на Ливърпул!
YNWA
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- lyubomir_v
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
kadett1 написа:wolf написа:Леверкузен са отказали 130млн евро за Вирц. Дръжте си го, Байерн ще го вземат със свободен
Що да си го държат, щот сме цъфнали и вързали в средата и в атака? Да дават нашите Харви Елиът и да се разбират за цената.
Ти чуваш ли се изобщо? Не сме толкова отчаяни че да се дават такива пари докато други топ клубове намазват играчи за далеч по-къси пари.
wolf написа:kadett1 написа:wolf написа:Леверкузен са отказали 130млн евро за Вирц. Дръжте си го, Байерн ще го вземат със свободен
Що да си го държат, щот сме цъфнали и вързали в средата и в атака? Да дават нашите Харви Елиът и да се разбират за цената.
Ти чуваш ли се изобщо? Не сме толкова отчаяни че да се дават такива пари докато други топ клубове намазват играчи за далеч по-къси пари.
Щото за 2 трансферни прозореца сме дали 12 милиона и сега могат да си позволят най-добрата десятка. Не ги вадиш ти тези пари, че да казваш много ли са. Даже и Черки могат да си позволят това лято, защото след това ще следват 2 години с нулеви трансфери.
Айде стига мрънкане, доживяхме чудото американците да дават луди пари за играч световна класа и пак се недоволства. Да го вземат Вирц най- после и да се свършва тази сага. С него и Фримпонг дотук добре, говори се за нов централен нападател и Керкез, когото всички хвалят, а аз изобщо не съм го гледал.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- slash1912
- Контакти:

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Вирц малко надута цена , за мен по добре да бяхме скочили за Шави Симонс.
За нападател Ш/Черки е добра опция и е евтин.Но там и Сити гледат...
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
- cskarcheto92
- Контакти:
Гледах последните два мача на немците и Вирц определено бе сред най-добрите. Може би имаше над 90% успеваемост при подаванията си , задържаше я добре и като цяло си личи, че е сред най-добрите играчи в света за позицията си . И на мен цената ми се струва доста надута , но той и пазара на играчите си е полудял от години .
Шеркито влезе много добре срещу испанците и много набързо можеше да направят чудо до края на мача . Бях чел, че клаузата му освобождаващата е нещо от сорта на 40 млн . , което за такъв играч е смешна сума . Нямаше да е зле да се пробваме и за него , ама това не ми е ФИФА :mrgreen:
Да завършим трансфера на Керкез е важно и там вече изходящите трансфери ще бъдат също интересни . Честно казано предпочитам да задържим Цимикас пред Анди ..
Шеркито влезе много добре срещу испанците и много набързо можеше да направят чудо до края на мача . Бях чел, че клаузата му освобождаващата е нещо от сорта на 40 млн . , което за такъв играч е смешна сума . Нямаше да е зле да се пробваме и за него , ама това не ми е ФИФА :mrgreen:
Да завършим трансфера на Керкез е важно и там вече изходящите трансфери ще бъдат също интересни . Честно казано предпочитам да задържим Цимикас пред Анди ..
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Ако Салах не беше преподписал сигурно щяхме да се хвърлим за Черки, сега няма място за него. Относно левия бек тоя, Нуно Мендеш ми направи впечатление на мача с Испания , но той е в ПСЖ - няма шанс.
Гърка е за резерва, за титуляр - издиша.
kadett1 написа:Ако Салах не беше преподписал сигурно щяхме да се хвърлим за Черки, сега няма място за него. Относно левия бек тоя, Нуно Мендеш ми направи впечатление на мача с Испания , но той е в ПСЖ - няма шанс.
Скри Салах в джоба си, после скри и Ямал :lol: Определено Мендеш е класа