Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 19 май 2025 00:01

merseyside написа:Алварез бартер за Нунез + да доплатим някакви къси би било супер. Кон за кокошка.

И аз съм си го мислил това, даже не знам защо, ама съм сигурен, че Атлетико биха се навили. Единственият проблем е, че нашите ще искат Атлетико да доплатят :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 19 май 2025 00:06

Red_Neck написа:Без да имам дори 1/100 от информацията с която работи Слот, се сещам за поне 4 позиции с по-висок приоритет от "десен бек" - нападател (вместо Дарвин), крило (вместо Киеза), халф, ЦЗ. Ако трябва да съм честен, ляв бек според мен е с по-висок приоритет от десен.
Дори само да надградим на първите 3 позиции и ще сме поне 100-150 милки вътрешно.
С 2 думи, не очаквам Ашраф Хакими да смени Сашко в дясната зона ;)))

И първият трансфер е десен бек :mrgreen: Пиши ги 180 мил вътрешно :roll: Нито от футбол разбираш, нито от финанси :lol:
Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 19 май 2025 13:51

В радара ....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 19 май 2025 19:49

merseyside написа:Фримпонг според мен при нужда ще го гласят и вместо Салах, а Брадли десен бек, даже не бих се изненадал след 2 години да се окаже, че ще е заместника на Салах, ако се справя. Скоростта и техниката ги има.

Келъхър, Цимикас, Рамзи, Киеза, Нунез да им вземем 100 млн. +- би било перфектно.

Изображение

Керкез има 45 млн. откупна клауза поставена от Борнемут.
Фримпонг 30-35 млн., като даже пише, че плащачите искали на траншове да я плащат. :lol: Може да им покрива и напред при нужда, както те обичат.
Шави Симонс играе добре навсякъде отпред, май към 60-70 милиона му искат.
Алварез бартер за Нунез + да доплатим някакви къси би било супер. Кон за кокошка.

Мортън и Нат Филипс да попълват дупки при необходимост, защото трябва да имаме минимум 7 homegrown.

Никъв шанс да си тръгне Киеза
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 19 май 2025 19:52

Red_Neck написа:
wolf написа:Поправи ме ако греша но проблема с Киеза е или треньорски или нещо което не виждаме на тренировките. Защото не виждам генерален проблем на терена особено предвид че той на практика не е играл

Киеза ми е голяма болка, защото от години много го харесвам като типаж (признавам, че имах слабост към баща му) и наистина очаквах да избухне при нас.
За съжаление, явно имаше физически проблем и/или липсата на скорост се оказа решаваща. За капак Мо направи сезона на живота си, .... поне до началото на постите :)
Не мисля, че Слот би направил нерационален избор по отношение на играча, но кой знае.
Както и да е - загубена година за него и похабен ресурс за нас. Не виждам бъдеще с него. Слаб 2 за лаптопаджиите :)))))

20 млн на изпращане,към ресурс. И много обичате да отпишете някой ,в първия му сезон и при положение ,че е бил дългосрочно контузен. Не,не го харесвам
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 19 май 2025 23:31

Liverpool_EC написа:
merseyside написа:Алварез бартер за Нунез + да доплатим някакви къси би било супер. Кон за кокошка.

И аз съм си го мислил това, даже не знам защо, ама съм сигурен, че Атлетико биха се навили. Единственият проблем е, че нашите ще искат Атлетико да доплатят :lol: :lol: :lol:
Само остана да обясниш, понеже ти явно разбираш "и от футбол и от финанси", защо Атлетико ще искат да продава Алварез, след само един сезон (и то супер успешен в индивидуален план) 30 гола още през първата кампания - те са супер доволни от него. Оправдава си голямата сума!
Ако ще правим бартер, може да ни дадът Сьорлот :mrgreen:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 20 май 2025 07:46

an4o_321 написа:
Liverpool_EC написа:

Само остана да обясниш, понеже ти явно разбираш "и от футбол и от финанси", защо Атлетико ще искат да продава Алварез, след само един сезон (и то супер успешен в индивидуален план) 30 гола още през първата кампания - те са супер доволни от него. Оправдава си голямата сума!
Ако ще правим бартер, може да ни дадът Сьорлот :mrgreen:

Ами явно не си забелязал какъв алъш-вериш прави Атлетико с централните си нападатели. И това е вече 20г. Не само продават, а веднага намират нов успешен заместник.Ние им го предлагаме в сделката, Нунес в Испания ще стане друг играч. Виж го примерно Антъни в Бетис, нищо общо с Антъни в Ман Ю. Просто някой трябва да им отправи подходяща оферта за Алварез. Отделно Ливърпул и Атлетико бих казал, че имат добра връзка помежду си относно трансферите. Но понеже разбирам от финансите на Ливърпул, ми е ясно, че с нашите вождове това няма как да се случи. Затова съм написал , че има проблем.

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 21 май 2025 10:44

Нещастниците от ФСГ вероятно се пробват да свалят цената на Керкез, вместо да активират клаузата и да го вземат, 45 милиона на днешния пазар са нищо, но плащачите са си същите нещастници, макар да пестят от 2-3 години, УЖ за да избухнат сега, а май ще заменят Керкез с Хато от евроидиота Аякс, които изгубиха сигурна титла. Направо за нападател да взимат Спас Делев, за да не се минат и да не се ядосваме.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение
[offtopic]https://www.youtube.com/embed/elVt-NszDtI[/offtopic]
[rimg]https://g.redditmedia.com/25zdup0lu4PdFi25ExMDFuzsFjekCMjJLCT8xyLXyVA.gif?w=320&s=b6cfcd3094412e9986f78658b84fce14[/rimg]

#FSGOUT

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 22 май 2025 00:13

merseyside написа:Нещастниците от ФСГ вероятно се пробват да свалят цената на Керкез, вместо да активират клаузата и да го вземат, 45 милиона на днешния пазар са нищо, но плащачите са си същите нещастници, макар да пестят от 2-3 години, УЖ за да избухнат сега, а май ще заменят Керкез с Хато от евроидиота Аякс, които изгубиха сигурна титла. Направо за нападател да взимат Спас Делев, за да не се минат и да не се ядосваме.

Нападателя ще е май оня Шешко(както и предполагах) щото е най-евтиния вариант от останалите,които уж искаме-исак,гьокереш и екитике.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 май 2025 11:22

The summer 2025 window will open from 1 June to 10 June 19:00 BST and then from 16 June to 1 September 19:00 BST.

Има 10 дни до тогава.
Нека се насладим на награждаването, нека се порадваме с момчетата, ... после цяло лято е пред нас :))))
Ще има достатъчно време всеки да кълне бостънските според възможностите си. Знаем си възможностите :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Ливърпул”