an4o_321 написа:Liverpool_EC написа:merseyside написа:Алварез бартер за Нунез + да доплатим някакви къси би било супер. Кон за кокошка.
И аз съм си го мислил това, даже не знам защо, ама съм сигурен, че Атлетико биха се навили. Единственият проблем е, че нашите ще искат Атлетико да доплатят :lol: :lol: :lol:
Само остана да обясниш, понеже ти явно разбираш "и от футбол и от финанси", защо Атлетико ще искат да продава Алварез, след само един сезон (и то супер успешен в индивидуален план) 30 гола още през първата кампания - те са супер доволни от него. Оправдава си голямата сума!
Ако ще правим бартер, може да ни дадът Сьорлот :mrgreen:
Ами явно не си забелязал какъв алъш-вериш прави Атлетико с централните си нападатели. И това е вече 20г. Не само продават, а веднага намират нов успешен заместник.Ние им го предлагаме в сделката, Нунес в Испания ще стане друг играч. Виж го примерно Антъни в Бетис, нищо общо с Антъни в Ман Ю. Просто някой трябва да им отправи подходяща оферта за Алварез. Отделно Ливърпул и Атлетико бих казал, че имат добра връзка помежду си относно трансферите. Но понеже разбирам от финансите на Ливърпул, ми е ясно, че с нашите вождове това няма как да се случи. Затова съм написал , че има проблем.