Ливърпул - Шампионска лига 2024/2025 г.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Ливърпул - Шампионска лига 2024/2025 г.

Мнениеот john barnes » 05 мар 2025 23:59

Остана ли още някой да се съмнява във класата на Алисон? Даже да си помисли,че грузинеца ще го смени като титуляр?! Пълен абсурд и безмислен трансфер,защото и Алисон и Келехер са със класи над грузинчето,а той не е купен за трети вратар,то е ясно. Честита победа и страхотна ефективност-1 удар във вратата и 1 гол. Чакаме ги на Анфийлд тия...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Ponko

Мнениеот Ponko » 06 мар 2025 00:03

Доста слаб мач като цяло! Играч на мача е Алисън с 9 спасявания. Доста важна ШИБАНА ЧИСТА МРЕЖА! Притеснителното е, че не успяхме да се измъкнем от пресата на ПСЖ в центъра и имаше доста грешни пасове и на тримата в центъра. На Анфийлд ще е недопустимо да играем по същия начин.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 06 мар 2025 00:12

Ponko написа:Доста слаб мач като цяло! Играч на мача е Алисън с 9 спасявания. Доста важна ШИБАНА ЧИСТА МРЕЖА! Притеснителното е, че не успяхме да се измъкнем от пресата на ПСЖ в центъра и имаше доста грешни пасове и на тримата в центъра. На Анфийлд ще е недопустимо да играем по същия начин.

Братле дишай, прави ни теми и си капни една ракия за отпускане! Какъв е бил мача вече няма значение, остава резултата.
Изображение

Ponko

Мнениеот Ponko » 06 мар 2025 00:15

Пич то човек нищо да не каже. Доволен ли си от играта на отбора днес чисто футболно? Аз не съм. Едва ли и ти си доволен. Тук след едно полувреме срещу Улвс бяха рязали вени за второто полувреме... а тук също не беше по-различно. Просто се измъкнахме в края. Мисълта ми е, че не можем да си позволяваме и следващите мачове да играем така. Това е.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 06 мар 2025 00:17

Али играч на мача - най-добрия му мач в живота :lol:
ПСЖ-ТО са много качествен отбор и на това се дължи нашата бледа игра, нека отдадем заслуженото на противника. В реванша на Анфийлд ще ни е по-удобно или лесно според мен.
Лека вечер и наздраве :mrgreen:
Изображение Изображение

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 06 мар 2025 00:21

Много важна и сладка победа. ЖЕЛЕЗЕН АЛИСЪН!Ясно е, че гостуванията в Европа са много тежки, още повече когато играеш срещу силен съперник. Когато спечелихме турнира през 2019 в групите загубихме всичките си гостувания, дори това в Белград. Очаквано беше ПСЖ да бъде доминиращият отбор, отбора който пресира по-дълбоко, владее топката по-дълго и търси победата повече. Единствено ми се щеше да бъдем по-прецизни когато спечелвахме топката и имахме възможност да организираме контра атака. Когато все пак успеехме да организираме нещо пък последваше грешен пас или загубена топка в или около наказателното на съперника. Салах днес направи доста слаб мач, но и на най-добрите се случва.
Не ме интересува особено играта, важно е единствено че спечелихме. На Анфийлд ще изглеждаме по съвсем различен начин, важно е и там да не правим глупости и да покажем категорично кой е по-класния от двата отбора!

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 06 мар 2025 00:27

Ponko написа:Пич то човек нищо да не каже. Доволен ли си от играта на отбора днес чисто футболно? Аз не съм. Едва ли и ти си доволен. Тук след едно полувреме срещу Улвс бяха рязали вени за второто полувреме... а тук също не беше по-различно. Просто се измъкнахме в края. Мисълта ми е, че не можем да си позволяваме и следващите мачове да играем така. Това е.

Сам си си отговорил! Написах го вече, остава резултата. Наздраве,!
Изображение

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 06 мар 2025 10:12

Алисън винаги е бил класа,не знам защо някои сега го проумяват.Този човек няма равен при ,,ек-ек".За мача,да надиграха ни и какво.?При старият формат това си е 2:0.Айде напред,има и по силни отбори в нашият поток през които трябва да минем.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 мар 2025 10:31

Не се бях замислял но излезе че сме победили шампионите на Англия (х2), Франция, Германия и Испания тоя сезон без допуснат гол

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 мар 2025 11:30

john barnes написа:Остана ли още някой да се съмнява във класата на Алисон?

Али понякога допуска идиотски грешки. Много, много рядко, но го прави.
Въпреки тях, никой, никога не се е съмнявал в класата на Али, .... никой!
За сметка на това има няколко потребители, които толкова дълбоко се съмняват в класата на Арне Слот, че напоследък започнаха да избягват форума. ;)) Предполагам от неудобство ..... :idea:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Ливърпул”