Liverpool_EC написа:KOPScousers написа:Liverpool_EC написа:Жота и Арнолд сменени за да ги предпазят от контузии. Е изтървахме 2т, ама поне Жота ще играе 60 мин и другия мач. На мен ми звучи, като жива далавера.
Ква далавера, Жота освен подаръка от бекчето им и паса за Салах, друго направи ли? Не прати ли от 5-6 метра 1 на 1 с вратаря топката в тъч кажи речи? И той е скандален, Арсенал нямали нападатели, а ние щото имаме... Цял сезон се надяваме Салах и Гакпо да вкарват головете, а са крила... Тук таме и Диас вкарва по някой гол. И тия нещастници ще изпуснат Салах това лято, с цялата си съвест и въпреки всичките призиви от феновете да му дадат КАКВОТО ИСКА, ЗА ДА ОСТАНЕ! Без Салах, тоя сезон нямаше да се класираме за ШЛ. Човекът прави сезона на живота си и собственоръчно ни бута към титлата, докато останалите олигофрени ала Дарвин му играят контра и го прецакват във всеки удобен момент. Просто тоя филм с преднината около и след Нова година сме го гледали не веднъж и винаги става едно и също накрая - сега отново сдаваме багажа, а има още над 3 месеца от сезона. Арсенал също не е с най-леката програма в следващите седмици и остава да палим свещи да не вземат всичко, че едно че ще им станат доста поредни победи и второ, че аз изобщо не очаквам да вземем повече от 4 точки от следващите 2 мача. Това за мен, с тази игра, е абсолютния максимум. Хикс с Пепо и победа над свраките и ако Арсенал все така си печели мачовете, разликата ще падне до 3 точки. 3, а преди седмица можеше да стане 9 при равен брой срещи след мача с Евертън! :oops:
Може би трябваше да сложа кавички на "далвера", за да стане ясно, че е ирония. И аз съм на твоето мнение за Жота. И е хубаво, че го казваш, защото Жота полека-лека се превърна в един нов Стъридж. Кел файда, че е добър, като не играе. Само да уточним, че всеки иска да продадем Дарвин щото е с 4 гола, но никой не дава косъм да падне от главата на Жота, защото е с... 5 ?!?!?!? От началото на сезона е с минути за 9 мача от 26 кръга. Играе в 1, в другите 2 е контузен или го пазим да не се контузи. Честно казано, не почне ли да вкарва до края на сезона за да помогне за тази титла или пък не дай си боже се контузи, докато го пазим да не се контузи, аз нямам нищо напротив да го кешираме лятото. Все още има кой да се излъже, че е някакъв топ нападател. Особено, ако наистина Арсенал са му мераклии, директно "подсилвам" конкурента с още един за лазарета им. Тука някои сън не спаха да продават Салах, ама Жота с 5те гола ще си го държим за красота на болницата. Няма място за сантименти, наистина за мен следващите 3 месеца трябва да са решаващи за Диого Жота в Ливърпул. Почна страхотно, ама вече 2г и половина само стискаме палци да не се контузи. По-добре да се рискува и да се даде шанс на някой нов, освен ако не направи силен завършек на сезона.
Жота е с 8 гола и 3 асистенции за 1200 минути, Нунез е с 6 гола и 5 асистенции за 1700 минути... Първия излетял трябва да е Нунез и да палим свещи Гапко да е здрав защото Диаз е непостоянен а Жота контузен. Но пък Нунез си е откровено некадърен дори здрав