ВЛ: Астън Вила - Ливърпул 19.02.2025 г. 21:30 FT: 2:2

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zdravkos
Контакти:

Re: ВЛ: Астън Вила - Ливърпул 19.02.2025 г. 21:30

Мнениеот zdravkos » 20 фев 2025 14:05

Ponko написа:Да еба майка ти уругвайски нещастник да еба просто говедо некадърно тъпо копеле недоносено недоклатено

смях .... и тоя като Дарвин

wolf написа: Ще го убия ако го видя на живо, заклевам се. Гледай го, 5 секунди седи и мисли мисли мисли. Салах остана сам, той даже не го и вижда

Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ВЛ: Астън Вила - Ливърпул 19.02.2025 г. 21:30 FT: 2:2

Мнениеот smoothc » 20 фев 2025 14:17

Срещу Емилиано Мартинез в подобни ситуации трябва да имаш и доза късмет.
Страхотно умение има да предугажда ситуации, често се позиционира и 5-10 метра по-напред, така че понякога е безмислено да пращаш и дълги топки или пасове в коридор, понеже той вече е тръгнал да излиза(с цялата си мощ).
Да, играе на ръба понякога, но пък статистиките му по показателите - излизане/предугаждане и улавяне на високи топки от години са в Топ 3 на Висшата лига.
Бих казал, че е в Топ 15 на най-добрите вратари в света за последните 5 години.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 20 фев 2025 15:46

smoothc написа:
Ponko написа:Споко дишайте. Ще спечелим 6 точки от следващите два мача, а след това програмата става по-лека.

Стига си ги заблуждавал, това не ти е футболен симулатор!
Максимум 2 точки, и то...ако имате късмет.
Казах го още преди няколко дни, че няма да вземете нито една победа от мачовете с Астън Вила, Ман Сити и Нюкасъл.
Засега резултатът е 1:0 в моя полза, като очаквам да набъбне на 2:0 в неделя(никакъв шанс Гуардиола да загуби на Етихад, особено след фиаското в Мадрид, ама никакъв шанс, дори и при извънредни обстоятелства).
Що се отнася до третия мач, имам просантимант, че ще ви споходят кадрови проблеми след дербито със Сити, което ще даде отражение в някаква степен, но и да не се случи, така или иначе няма да победите Свраките точно на този етап от сезона.
Вие не успяхте, когато бяхте в топ форма, та какво остава сега, когато и де факто сте в известен спад.

"Приятелю" Спуути, скучно ли е на 15-тата позиция? Някакава завист ли те мъчи, като гледаш класирането? Или просто идваш в нашия форум с ехидна усмивчица и жалки опити да провокираш гняв? Що не си гледаш посрания отборец и да си пиеш 7up- чето?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 фев 2025 15:53

Почти целия отбор остана в центъра един вид извинявайки се и благодарейки на феновете за подкрепата, Дарвиньос се съблече и директно към съблекалнята. Браво мъжки! Дано е научил 10-15 думи на английски за тия почти 3 години в Англия

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 20 фев 2025 16:16

Жота и Арнолд сменени за да ги предпазят от контузии. Е изтървахме 2т, ама поне Жота ще играе 60 мин и другия мач. На мен ми звучи, като жива далавера.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2025 17:31

Не остава един, а 12 мача + финала за Карабао + ШЛ.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 20 фев 2025 18:03

Liverpool_EC написа:Жота и Арнолд сменени за да ги предпазят от контузии. Е изтървахме 2т, ама поне Жота ще играе 60 мин и другия мач. На мен ми звучи, като жива далавера.

Ква далавера, Жота освен подаръка от бекчето им и паса за Салах, друго направи ли? Не прати ли от 5-6 метра 1 на 1 с вратаря топката в тъч кажи речи? И той е скандален, Арсенал нямали нападатели, а ние щото имаме... Цял сезон се надяваме Салах и Гакпо да вкарват головете, а са крила... Тук таме и Диас вкарва по някой гол. И тия нещастници ще изпуснат Салах това лято, с цялата си съвест и въпреки всичките призиви от феновете да му дадат КАКВОТО ИСКА, ЗА ДА ОСТАНЕ! Без Салах, тоя сезон нямаше да се класираме за ШЛ. Човекът прави сезона на живота си и собственоръчно ни бута към титлата, докато останалите олигофрени ала Дарвин му играят контра и го прецакват във всеки удобен момент. Просто тоя филм с преднината около и след Нова година сме го гледали не веднъж и винаги става едно и също накрая - сега отново сдаваме багажа, а има още над 3 месеца от сезона. Арсенал също не е с най-леката програма в следващите седмици и остава да палим свещи да не вземат всичко, че едно че ще им станат доста поредни победи и второ, че аз изобщо не очаквам да вземем повече от 4 точки от следващите 2 мача. Това за мен, с тази игра, е абсолютния максимум. Хикс с Пепо и победа над свраките и ако Арсенал все така си печели мачовете, разликата ще падне до 3 точки. 3, а преди седмица можеше да стане 9 при равен брой срещи след мача с Евертън! :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Ponko

Мнениеот Ponko » 20 фев 2025 18:35

smoothc написа:
Ponko написа:Споко дишайте. Ще спечелим 6 точки от следващите два мача, а след това програмата става по-лека.

Стига си ги заблуждавал, това не ти е футболен симулатор!
Максимум 2 точки, и то...ако имате късмет.
Казах го още преди няколко дни, че няма да вземете нито една победа от мачовете с Астън Вила, Ман Сити и Нюкасъл.
Засега резултатът е 1:0 в моя полза, като очаквам да набъбне на 2:0 в неделя(никакъв шанс Гуардиола да загуби на Етихад, особено след фиаското в Мадрид, ама никакъв шанс, дори и при извънредни обстоятелства).
Що се отнася до третия мач, имам просантимант, че ще ви споходят кадрови проблеми след дербито със Сити, което ще даде отражение в някаква степен, но и да не се случи, така или иначе няма да победите Свраките точно на този етап от сезона.
Вие не успяхте, когато бяхте в топ форма, та какво остава сега, когато и де факто сте в известен спад.

Пич и да загубим точки в тази мачове програмата става лека... Не си мисли, че Арсенал ще си вземе всички мачове. Нормално е да има спад няма как 38 мача на високо темпо без спад. Ти кажи кога вие ще биете, всяка седмица падате. Добави към статистиката си, че тази сезон ще сте с най-слабото си класиране във ВЛ. Наздраве!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 фев 2025 20:34

KOPScousers написа:
Liverpool_EC написа:Жота и Арнолд сменени за да ги предпазят от контузии. Е изтървахме 2т, ама поне Жота ще играе 60 мин и другия мач. На мен ми звучи, като жива далавера.

Ква далавера, Жота освен подаръка от бекчето им и паса за Салах, друго направи ли? Не прати ли от 5-6 метра 1 на 1 с вратаря топката в тъч кажи речи? И той е скандален, Арсенал нямали нападатели, а ние щото имаме... Цял сезон се надяваме Салах и Гакпо да вкарват головете, а са крила... Тук таме и Диас вкарва по някой гол. И тия нещастници ще изпуснат Салах това лято, с цялата си съвест и въпреки всичките призиви от феновете да му дадат КАКВОТО ИСКА, ЗА ДА ОСТАНЕ! Без Салах, тоя сезон нямаше да се класираме за ШЛ. Човекът прави сезона на живота си и собственоръчно ни бута към титлата, докато останалите олигофрени ала Дарвин му играят контра и го прецакват във всеки удобен момент. Просто тоя филм с преднината около и след Нова година сме го гледали не веднъж и винаги става едно и също накрая - сега отново сдаваме багажа, а има още над 3 месеца от сезона. Арсенал също не е с най-леката програма в следващите седмици и остава да палим свещи да не вземат всичко, че едно че ще им станат доста поредни победи и второ, че аз изобщо не очаквам да вземем повече от 4 точки от следващите 2 мача. Това за мен, с тази игра, е абсолютния максимум. Хикс с Пепо и победа над свраките и ако Арсенал все така си печели мачовете, разликата ще падне до 3 точки. 3, а преди седмица можеше да стане 9 при равен брой срещи след мача с Евертън! :oops:

След домакинството на Нюкасъл на 26.2, имаме ЕДИН мач през целия Март, 8.3 домакинство на Саутхемптън и след това почивка чак до 2.4, домакинство на Евертън. Успокой се

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 20 фев 2025 21:55

KOPScousers написа:

Може би трябваше да сложа кавички на "далвера", за да стане ясно, че е ирония. И аз съм на твоето мнение за Жота. И е хубаво, че го казваш, защото Жота полека-лека се превърна в един нов Стъридж. Кел файда, че е добър, като не играе. Само да уточним, че всеки иска да продадем Дарвин щото е с 4 гола, но никой не дава косъм да падне от главата на Жота, защото е с... 5 ?!?!?!? От началото на сезона е с минути за 9 мача от 26 кръга. Играе в 1, в другите 2 е контузен или го пазим да не се контузи. Честно казано, не почне ли да вкарва до края на сезона за да помогне за тази титла или пък не дай си боже се контузи, докато го пазим да не се контузи, аз нямам нищо напротив да го кешираме лятото. Все още има кой да се излъже, че е някакъв топ нападател. Особено, ако наистина Арсенал са му мераклии, директно "подсилвам" конкурента с още един за лазарета им. Тука някои сън не спаха да продават Салах, ама Жота с 5те гола ще си го държим за красота на болницата. Няма място за сантименти, наистина за мен следващите 3 месеца трябва да са решаващи за Диого Жота в Ливърпул. Почна страхотно, ама вече 2г и половина само стискаме палци да не се контузи. По-добре да се рискува и да се даде шанс на някой нов, освен ако не направи силен завършек на сезона.

Върни се в “Ливърпул”