ВЛ: Астън Вила - Ливърпул 19.02.2025 г. 21:30 FT: 2:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Астън Вила - Ливърпул 19.02.2025 г. 21:30 FT: 2:2
Споко дишайте. Ще спечелим 6 точки от следващите два мача, а след това програмата става по-лека.
Вече съм пиян да, извинявайте за което!
Кажи сега как виждаш двата следващи мача :)
Кажи сега как виждаш двата следващи мача :)

Ponko написа:Споко дишайте. Ще спечелим 6 точки от следващите два мача, а след това програмата става по-лека.
От твоите уста в Божиите уши. :)
Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен !!!
До утре...лека вечер :)plmar написа:Zdravche, къде изчезна бе момко?..

zdravkos написа:До утре...лека вечер :)plmar написа:Zdravche, къде изчезна бе момко?..
Лека, утре ще ги мислим.

- Liverpool_EC
- Контакти:
Кво взехте да подарявате цяла титла пак, да не сте я спечелили, че я подарявате :mrgreen:
Днес играхме много добре, ако играем така срещу Сити ще ги бием. Единственото супер очевадно условие е да не спираме да играем след 1 вкаран гол. Днес пак спряхме за 20 мин, защо трябваше да спираме, като тези не можеха да я извадят от наказателното си.
Буквално всеки път като поведем и почваме да гледаме дали другите ще могат да ни вкарат гол. Есента не можаха, сега 3 мача подред ни вкараха. Пазим се пак за другия мач ли? Ама той този още не е свършил... Иначе всичко друго беше на много по-добро ниво от предните 2 мача (изключвам Нунес, той си е там на някакво негово си ниво). Малко се учудих, че смени Жота, който отпред се разигра за сефте след контузията. Да похваля и Анди Робъртсън, който в 26тия кръг най-накрая направи мач без грешка в защита и супер добри неща в атака. Даже заслужаваше и втората си асистенция за сезона, ама той Салах с глава вкарва само на жена си :lol:
Кой ще трябва да се успокоява след този кръг :lol: :lol: :lol:
Днес играхме много добре, ако играем така срещу Сити ще ги бием. Единственото супер очевадно условие е да не спираме да играем след 1 вкаран гол. Днес пак спряхме за 20 мин, защо трябваше да спираме, като тези не можеха да я извадят от наказателното си.
Буквално всеки път като поведем и почваме да гледаме дали другите ще могат да ни вкарат гол. Есента не можаха, сега 3 мача подред ни вкараха. Пазим се пак за другия мач ли? Ама той този още не е свършил... Иначе всичко друго беше на много по-добро ниво от предните 2 мача (изключвам Нунес, той си е там на някакво негово си ниво). Малко се учудих, че смени Жота, който отпред се разигра за сефте след контузията. Да похваля и Анди Робъртсън, който в 26тия кръг най-накрая направи мач без грешка в защита и супер добри неща в атака. Даже заслужаваше и втората си асистенция за сезона, ама той Салах с глава вкарва само на жена си :lol:
Кой ще трябва да се успокоява след този кръг :lol: :lol: :lol:
- lyubomir_v
- Контакти:
Неприятно е, когато след добра игра си загубил две точки. Срещу Евертън загубихме две точки, но нищо не играхме. Снощи играхме добре, имахме и положения, но ... си тръгнахме само с точка.
Казах още декември че битката за титлата тепърва започва. Лошото е че ментално Слот започва да издиша. Изпусна си нервите срещу Евертън, вече и смените са под въпрос. Не се подсилихме януари - още един минус.
Сега топката е в Арсенал. Ако спечелят следващите си три мача, ще ни притиснат яко. Каквото и да се случи, имаме директен мач с тях на Анфийлд. Там ще бъде епилогът
Казах още декември че битката за титлата тепърва започва. Лошото е че ментално Слот започва да издиша. Изпусна си нервите срещу Евертън, вече и смените са под въпрос. Не се подсилихме януари - още един минус.
Сега топката е в Арсенал. Ако спечелят следващите си три мача, ще ни притиснат яко. Каквото и да се случи, имаме директен мач с тях на Анфийлд. Там ще бъде епилогът
Честно, колко души тук бяха уверени в победата, че сега са тежко разочаровани? Загубили сме точки? Когато ги печелим, ревем, че нямаме удари. Когато имаме удари, ревем за точки. Ако имаме и точки, и удари - ще ревем за суха мрежа... повече коса от Слот... 20+ гола от Дарвин ... Златна Топка за Джо Гомес.
Изпуснахме титлата? Че кога я спечели тоя Флоп? Вижте си очакванията в началото на сезона, преди изобщо да напишете „титла“.
8 точки! Толкова трябва да вземе Арсенал, преди да почнем да говорим за борба за титлата. И през това време ние трябва да седим на място. Дали? Не знам и не смятам да гадая, просто гледам мачове и се радвам на един прекрасен сезон за Ливърпул... Дишайте! YNWA!
Изпуснахме титлата? Че кога я спечели тоя Флоп? Вижте си очакванията в началото на сезона, преди изобщо да напишете „титла“.
8 точки! Толкова трябва да вземе Арсенал, преди да почнем да говорим за борба за титлата. И през това време ние трябва да седим на място. Дали? Не знам и не смятам да гадая, просто гледам мачове и се радвам на един прекрасен сезон за Ливърпул... Дишайте! YNWA!
Ако оставим емоцците и се опрем на фактите, има причина да съжаляваме за изпуснати 2 точки снощи:
- Вала са добър отбор но категорично ги надиграхме на техния стадион;
- Пропуснахме доста изгодни възможности за гол и получихме 2 гола от "полуположения";
- Сериозни пропуски направиха почти всички в атака, но това на Дарвин наистина беше непростимо;
Аз лично не мисля, че Слот е сбъркал нещо със смените. Остават прекалено много мачове до края на сезона и игровите минути на определени играчи трябва да се менажират много внимателно.
- Вала са добър отбор но категорично ги надиграхме на техния стадион;
- Пропуснахме доста изгодни възможности за гол и получихме 2 гола от "полуположения";
- Сериозни пропуски направиха почти всички в атака, но това на Дарвин наистина беше непростимо;
Аз лично не мисля, че Слот е сбъркал нещо със смените. Остават прекалено много мачове до края на сезона и игровите минути на определени играчи трябва да се менажират много внимателно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ponko написа:Споко дишайте. Ще спечелим 6 точки от следващите два мача, а след това програмата става по-лека.
Стига си ги заблуждавал, това не ти е футболен симулатор!
Максимум 2 точки, и то...ако имате късмет.
Казах го още преди няколко дни, че няма да вземете нито една победа от мачовете с Астън Вила, Ман Сити и Нюкасъл.
Засега резултатът е 1:0 в моя полза, като очаквам да набъбне на 2:0 в неделя(никакъв шанс Гуардиола да загуби на Етихад, особено след фиаското в Мадрид, ама никакъв шанс, дори и при извънредни обстоятелства).
Що се отнася до третия мач, имам просантимант, че ще ви споходят кадрови проблеми след дербито със Сити, което ще даде отражение в някаква степен, но и да не се случи, така или иначе няма да победите Свраките точно на този етап от сезона.
Вие не успяхте, когато бяхте в топ форма, та какво остава сега, когато и де факто сте в известен спад.
Последна промяна от smoothc на 20 фев 2025 14:22, променено общо 5 пъти.