Toni_BG написа:Здравяейте с малко закъснение и от мен... Бате ви Тончо ! И... да ви кажа мойта "теза" : Програмата за месец февруари(и евентуално до края на сезона) , ако ня бяхме паднали щеше да е "убийствена" не само за титулярите... но и за целия отбор!!! Тази загуба бе целенасочена и пресметната,...но , който не му се вярва.... ДАА НЕ ВЯРВА !!! А аз имам инфо от "кухнята" ... и знам , че още преди мача инструкциите са били Плимът да излязат "големите герои"........ ! Купата е била отписана ОТГОРЕ мнооого още преди жребия и преди този кръг... още преди мнооооого време - и решението е съобразено с прекалено тежкия евентуален график до края на сезона! Споко момци :) :) :) , нито младоците сса толкова безнадежндни, нито пък тия Плимут са толкова силни. Всичко е дирижирано предварително и изливате излишно емоцииите си тук!!!
Абе Тони, що не каза преди мача, че познаваш готвачката и знаеш крайния резултат. Стоиш и си траеш и само ни гледаш сеира и как изливаме излишни емоции. Много неколегиално от твоя страна :mrgreen: