ВЛ: Брендфорд - Ливърпул 18.01.2025 г. 17:00 FT: 0:2

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ent
Контакти:

Re: ВЛ: Брендфорд - Ливърпул 18.01.2025 г. 17:00 FT: 0:2

Мнениеот Ent » 19 яну 2025 19:06

an4o_321 написа:
Ent написа:Гледай интервютата и пресконференцията на Арне след мача и може би ще разбереш защо е Дарвин в отбора. От самолет се вижда, че е най-добрата чиста девятка в ПЛ след Сашко от Нюкасъл.

Виждам го, че е в отбора - предимно търка пейки! Имало още завалии, дето вярват, че по интервютата на Слот се казва нещо реално...

Личи си, че не знаеш английски и за пресконференциите само четеш от гонг. Слот не се крие от нито един въпрос и отговаря максимално и конкретно на всички. През живота си не съм виждал друг треньор да го прави. Треньорите обикновено отбягват неудобните въпроси или почват да се заяждат със задалият ги. Слот прави точно обратното. Единствените две неща, които никога не коментира са конкретните здравословни проблеми (каза ,че така се практикува в Холандия) и подписването на контракти от играчите. Той не само застава зад играчите, но и подробно обяснява защо.

SteffakaLFC
Контакти:

Мнениеот SteffakaLFC » 19 яну 2025 19:29

Кво стана е , тренера - Нунез ти дари братче/сестриче ! Чуваш ли , още възгласите - Нунез , Нунез... За 70 М не го дадохме (резерва , в момента) !!! И , то паунда .... Ялов(а) , ще казваш.на майка си ...

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 20 яну 2025 00:25

Ако си направя блог и напиша, че давам 999 МИЛИАРДА за Нунез, това не значи че е истина...

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 20 яну 2025 08:59

SteffakaLFC написа:Кво стана е , тренера - Нунез ти дари братче/сестриче ! Чуваш ли , още възгласите - Нунез , Нунез... За 70 М не го дадохме (резерва , в момента) !!! И , то паунда .... Ялов(а) , ще казваш.на майка си ...

Как да го дадат,като няма такава оферта бе измислен? Лятото яловия е пътник,кефа е голям!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 20 яну 2025 13:50

Много сладка победа! Този път момчетата играха, тичаха, пресираха, и положения създаваха. Просто гол не падаше и не падаше, но все пак късметът този път ни се усмихна в 90-минута и то от неочакван човек :) Поздравления за Дарвин, момчето наистина се старае и има всички предпоставки да вкарва повече голове, явно проблемът му е психически. Да се надяваме, че след тези супер важни голове, ще се отпуши!
Показахме характер, срещу Нотингам изравнихме и дори можеше и да спечелим но нямахме късмет, днес вече и късметът беше с нас и спечелихме безценни три точки. Продължаваме да сме в битката! Оттук, вярвам че ако вземаме 3-те точки срещу по-нископоставените отбори и не губим от конкурентите, имаме най-висок шанс за титла. Но все още е рано да изпадаме в ефуфория, просто си гледаме мачовете, къде гризем нокти, къде се наслаждаваме - това е футболът.
За последният мач съм длъжен да кажа, че ТАА игра силно - накрая на мача се раздаде, направи пробив и помогна за този скъпоценен гол. Най-красивото беше, как се радваха всички, на гола, днес наистина си личеше че искаха много силно победата! Евала!
Арне Слот с отлични смени, успя и в двата мача да обърне нещата в наша полза.
Салах малко дръпна ръчната, надявам се да избухне срещу Борнемут - следващото ни трудно гостуване.
Сега е точният момент, задрямалото ни ръководство да обяви новите договори на Мо, ВВД и ТАА - ще бъде допълнителен импулс за отбора!
YNWA

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 21 яну 2025 20:50

Е ...не знам защо, но и аз бих се включил с удоволствие в "разправиите" за Дарвин Нунес... Та... когато го купиха в Ливърпул, аз бях въодушевен, много надъхан и с огромни надежди за неговото бъдеще в Ливърпул. Очаквах едва ли не да е втори Ерлинг Холанд...или дори по-добър от него, което все пак си е един вид "тежест".... НО...Не. Явно очакванията към него са били "повсеместни" - всички са искали "същото" което и на мен ми се е искало... !? Явно и самия играч е имал други очаквания и надежди... Момчето е и си остава недоошлайфан талант - такова е мнението ми и досега1!! Просто попадна не на място, и не на време, и - не там където би развил и усъвършенствал своите възможности... Та той дойде в отбор с огромна конкуренция, в отбор в който "типичната девятка" не бе сякаш от най-важните постове в самия отбор.... Нали дори и самия Клоп проповядваше идеите за "фалшивата девятка"........ . НО ако се вгледаме внимателно в играта на самия играч(ако изключим само за момент головите му умения) - то се забелязват отдалеч и МНОГО ЯСНОдве неща: 1. Много мощ. 2. Огромно себераздаване - и то по целия терен във всяка една секунда!!! Е - жалко явно за "слабата" му психика. Не издържа психически досега: а , че има умения дори и да вкарва.... ТО се забелязва: загледайте се в някой от накои от наистина ВИРТУОЗНИТЕ му голове: въпреки че са малко .... дори много малко, все пак са зрелищни и дори красиви!!! Както някои колеги казаха тук досега: ДАНО Слот му даде малко повече шансове и време, аз лично се надявам да успее да разкрие най-накрая истинския си потенциал: А , ЧЕ ТОЙ ИМА ТАКЪВ - ТОВА Е ФАКТ !!!

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 21 яну 2025 21:02

Какъв потенциал има и докога да го чакаме? Ако си голям играч,ще го демонстрираш веднага,или след 2-3 месеца макс. Тоя вече 2 години вкарва по 5-10 гола,а се води ЦН на Ливърпул...голям играч е Ямал,на 17г ги прави сами да си говорят,голям играч е Н.Уилямс-излиза и мачка на европейско първенство. А тоя кво прави-вкарва 2 гола в един мач и веднага бива превъзнасян...а преди това не е вкарвал от половин година. Айде малко по сериозно и да спрем да даваме още време на някой,който няма никога да си развие потенциала при нас.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”