ВЛ: Брендфорд - Ливърпул 18.01.2025 г. 17:00 FT: 0:2

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: ВЛ: Брендфорд - Ливърпул 18.01.2025 г. 17:00 FT: 0:2

Мнениеот kadett1 » 18 яну 2025 21:31

След равенството на Арсенал тази победа е безценна в битката за титлата. Според мен трябва да заибат купите и да се съсредоточат в Премиър лигата и Шампионската лига. Другото е излишен риск и за контузии , и за натрупване на умора

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 18 яну 2025 21:50

kadett1 написа:След равенството на Арсенал тази победа е безценна в битката за титлата. Според мен трябва да заибат купите и да се съсредоточат в Премиър лигата и Шампионската лига. Другото е излишен риск и за контузии , и за натрупване на умора

Ако не си забелязал, Ливърпул никога не заебават купите. При едната сме на 90 минути от финал, при другата играем с Плимут. Играчи има достатъчно. Данс, Брадли, Куанза и сие имат нужда от минути.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 18 яну 2025 21:57

Ent написа:
kadett1 написа:След равенството на Арсенал тази победа е безценна в битката за титлата. Според мен трябва да заибат купите и да се съсредоточат в Премиър лигата и Шампионската лига. Другото е излишен риск и за контузии , и за натрупване на умора

Ако не си забелязал, Ливърпул никога не заебават купите. При едната сме на 90 минути от финал, при другата играем с Плимут. Играчи има достатъчно. Данс, Брадли, Куанза и сие имат нужда от минути.

Да, има, но половината отбор са титуляри и там е проблема. Да припомням ли Шампионската лига преди 4 години - първи в групата , с 5 точки аванс преди последния мач, но как ще изтървем 2 милиона - и в резултат Жота контузен за 3 месеца. Нямаме толкова широк състав, че да играем без проблем за 4 купи.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 18 яну 2025 22:08

https://youtu.be/IxVFE6WeteA?si=GbvxCifizY1eCCth

Е,това е просто треньорчето на Брендфорд,не го казват форумните таласъми...така че не важи
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 18 яну 2025 22:22

kadett1 написа:
Ent написа:

Да, има, но половината отбор са титуляри и там е проблема. Да припомням ли Шампионската лига преди 4 години - първи в групата , с 5 точки аванс преди последния мач, но как ще изтървем 2 милиона - и в резултат Жота контузен за 3 месеца. Нямаме толкова широк състав, че да играем без проблем за 4 купи.

По твоята логика никой няма толкова широк състав. Има резерви, които едва помирисват терен. Келъхър не е играл от много време. Освен изброените от мен нужда от изява имат Харви, Ендо, Киеза, Макконъл, Мортън, Ниони. Достатъчно ни е дълга пейката. Точно десет деца с ВВД ни донесоха последния трофей. Имай малко вяра в тзои отбор, все си пораженчески настроен и чакаш драматичен провал.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 яну 2025 22:29

kadett1 написа:
Ent написа:

Тази теория я слушахме с години и при Клоп, обаче тя винаги идва когато сме вече на един мач от финал за Карабао. Няма нормален треньор, който да се откаже от финал за да се пази от контузии. Състава изобщо не е толкова слаб, такива резерви не сме имали от както ФСГто са ни поели, а това са 15г. Сети ме коя резерва беше по-добра от Келъхър, Брадли, Цимикас, Гомез, Джоунс, Елиът. В нападението са 6ма взаимозаменяеми, като контузиите на Жота и Киеза и формата на Нунес са проблем. Но Жота и Киеза не се контузват от претоварванията, те са с най-малко минути, а с най-много контузии. Просто недоверието на форума е проблема с късата пейка, а не толкова, че е къса пейка. Клоп с години ги къта тези играчи и точно, като израстнаха специално Келъхър, Брадли, Гомез, Елиът, Джоунс и пак тотален вот на недоверие. Поотпуснете се малко, не са толкова зле, колкото ги изкарвате. И Слот също може малко повечко да ги ротира. Уудницата е прав, че Ван Дайк, Мака, Гравенберх и Салах са със страшно много минути. Сега в ШЛ и с Плимут е идеално да си починат.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 18 яну 2025 22:52

Шампионска победа. Не знам с кого е следващия мач, но Слот е длъжен да използва момента и да пусне Нунез титуляр. Дано тия 2 важни гола му дадат самочувствие и да му потръгне играта.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 яну 2025 22:56

Според мен точно сега е момента да се натисне навсякъде.Ние толкова малко контузени не сме имали сигурно от времето на Лебеда,когато традиционно не играехме за нищо.
Не виждам смисъл да отпадаме на полуфинал от посредствения Тотнъм и то на Анфийлд или пък от Плимут.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 яну 2025 23:05

nghcvth написа:Шампионска победа. Не знам с кого е следващия мач, но Слот е длъжен да използва момента и да пусне Нунез титуляр. Дано тия 2 важни гола му дадат самочувствие и да му потръгне играта.

С Лил в ШЛ вдругиден. В следващите 3 седмици имаме 6 мача и 3 от тях с Лил, ПСВ и Плимут спокойно може да се играят яко с резерви, а специално Ван Дайк и Гравенберх се надявам да не помиришат терен в тях. Мака и Салах могат да бъдат сменяни. Така хем си почиват най-важните, хем не отписваме нищо. Слаш е прав, да легнеш на този Тотнъм на Анфийлд е нечувана глупост. Слот така или иначе съм сигурен, че я иска тази купа, като нов треньор да сложи нещо насреща в първия сезон. Няма място за пасуване.

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 18 яну 2025 23:38

Ent написа:

...Като спомена за младоците се замислих...Тоя Данс не е ли време вече да го пускат полека с мъжете? Мисля, че направи 19 и кара 20год? А по мое скромно мнение е доста добър и може да се впише в трактовката на Слот? То не, че нямаме нападатели, но момъка има освен усет към гола и добър "отсечен" удар , а също притежава добра индивидуална техника с топка в крака. Понаякнал е, и ако го изпуснат ще бъде голяма загуба! Става и за офанзивен халф и за нападател.... Гледаах няколко видео с него и мисля, много скоро че ще стане голям играч. Никога не са излишни играчи които имат голов инстикт като неговия!

Върни се в “Ливърпул”