ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 05.01.2025 г. 18:30 FT: 2:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 05.01.2025 г. 18:30 FT: 2:2
Хаххааха, сега чета за Айлън Мъск , че искал нашия отбор.... Не е в темата, ама ....деа не се сдържах да пишаааа.... Това малко отива на политика май.... Тоя милиардер изобщо не ма кефи , ама изобщо..... лично моето скромно мнение е, че тоя не е по-малко зло от ония дет са омотават с чаршафи, за да не им се видят прелестните пустинно-атлетичнаи фигури....... Не го понасям този, но това не е по темата... дано не ни продадът на този БОКЛУК !!! Този само сурата като му видя, ми се драйфа.......
Toni_BG написа:Хаххааха, сега чета за Айлън Мъск , че искал нашия отбор.... Не е в темата, ама ....деа не се сдържах да пишаааа.... Това малко отива на политика май.... Тоя милиардер изобщо не ма кефи , ама изобщо..... лично моето скромно мнение е, че тоя не е по-малко зло от ония дет са омотават с чаршафи, за да не им се видят прелестните пустинно-атлетичнаи фигури....... Не го понасям този, но това не е по темата... дано не ни продадът на този БОКЛУК !!! Този само сурата като му видя, ми се драйфа.......
Американците са пиявици, руснаците перат пари и са приятели с Путин, арабите са чаршафи, ти кой искаш да го притежава тоя отбор бе? Английски милиардер като Юнайтед ли или не си забелязал накъде вървят? Какво точно не ти харесва пак? Айлън :lol: :lol: :lol:
-
- Контакти:
Toni_BG написа:Хаххааха, сега чета за Айлън Мъск , че искал нашия отбор.... Не е в темата, ама ....деа не се сдържах да пишаааа.... Това малко отива на политика май.... Тоя милиардер изобщо не ма кефи , ама изобщо..... лично моето скромно мнение е, че тоя не е по-малко зло от ония дет са омотават с чаршафи, за да не им се видят прелестните пустинно-атлетичнаи фигури....... Не го понасям този, но това не е по темата... дано не ни продадът на този БОКЛУК !!! Този само сурата като му видя, ми се драйфа.......
Тоя пък друг медалист-шити били моя отбор. Само давам пример на оня бавния,ама то и ти май си бая бавен...хич и няма да ви коментирам повече,не сте ми на нивото.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Real написа:Едно не ми е ясно, отборът на Клоп, с Клоп начело и с година по-млад като средна възраст, къде беше миналата година по това време? (...ся да не решиш, че плюя Юрген - от Джо Фейгън до Арне, Клопо ми е любимец без конкуренция!)
Ама айде да не плюем по Слот след всеки допуснат гол или загубена точка, щото излиза, че го имаме за бог някакъв непогрешим... Човекът вече надмина всички очаквания и дори да не вземе титлата, пак ще е направил в пъти повече, отколкото това, което аз, Джони и всеки тук сме се надявали... Уважение за всеки, подкрепа за отбора - винаги, а за титлите ще говорим през май. Те са само бонус към емоциите през годината.
Беше на първо място с 42 т с чисто нова полузащита на 4 месеца. Класирането понякога зависи и от формата на фаворитите при миналогодишното Сити дали сега щяхме да сме на 12т пред тях? Слот надмина всякакви очаквания понеже абсолютно никой не очакваше да задържи или вдигне нивото на отбора. Особено пък след като на ФСГто парите им стигнаха само за един играч на патерици за да покажат пълната си подкрепа към новия мениджър, който цяло лято повтаряше, че трансфери ще има :mrgreen: "Нов е, след 3,4 години ще свикне, а след 8 най-много да се умори", казал Джон на Том :lol: :lol: :lol:
Liverpool_EC написа:Real написа:Едно не ми е ясно, отборът на Клоп, с Клоп начело и с година по-млад като средна възраст, къде беше миналата година по това време? (...ся да не решиш, че плюя Юрген - от Джо Фейгън до Арне, Клопо ми е любимец без конкуренция!)
Ама айде да не плюем по Слот след всеки допуснат гол или загубена точка, щото излиза, че го имаме за бог някакъв непогрешим... Човекът вече надмина всички очаквания и дори да не вземе титлата, пак ще е направил в пъти повече, отколкото това, което аз, Джони и всеки тук сме се надявали... Уважение за всеки, подкрепа за отбора - винаги, а за титлите ще говорим през май. Те са само бонус към емоциите през годината.
Беше на първо място с 42 т с чисто нова полузащита на 4 месеца. Класирането понякога зависи и от формата на фаворитите при миналогодишното Сити дали сега щяхме да сме на 12т пред тях? Слот надмина всякакви очаквания понеже абсолютно никой не очакваше да задържи или вдигне нивото на отбора. Особено пък след като на ФСГто парите им стигнаха само за един играч на патерици за да покажат пълната си подкрепа към новия мениджър, който цяло лято повтаряше, че трансфери ще има :mrgreen: "Нов е, след 3,4 години ще свикне, а след 8 най-много да се умори", казал Джон на Том :lol: :lol: :lol:
Значи Слот е взел 4т. повече с чуждия отбор, отколкото Клоп със своя? И троши рекорди с едни патерици повече? Не е зле за "флоп". :)
А за фсжистите не искам да говоря. Ни за 8, ни за 80 години ще им свикна. Все пак, за едно съм им благодарен, че докараха Клоп. И се надявам след 3-5-8 години да съм им благодарен и за Слот.