ВЛ: Уест Хям Юнайтед - Ливърпул 29.12.2024 г. 19:15 FT: 0:5

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ent
Контакти:

Re: ВЛ: Уест Хям Юнайтед - Ливърпул 29.12.2024 г. 19:15

Мнениеот Ent » 29 дек 2024 22:22

kadett1 написа:Рано е да се говори за титла. Всичко става и най вече не сме имунизирани от контузии. Един Салах или Ван Дайк да се контузи и нещата могат да отидат по дяволите. Да си пожелаем през Новата година да продължим с този футбол, който играем сега и най вече да няма много контузии. Иначе днес играхме футбол, който е близо до перфектния.

Изобщо не е рано. То за повечето киселяци и май месец ще е рано. Арне губи по 1-2 срещи годишно. Как за половин сезон ще загуби 4, а Чески и Арсенал няма да направят грешка? Най-добрият отбор в света сме и това всеки фен го признава, без вечните мрънкалници. Който и да се контузи има варианти. Отделно след ден се отваря трансферен прозорец, в който съм сигурен, че ще купим двама качествени играчи. Ако Салах се контузи Жота ще играе дясно крило. Ако и Върджил се контузи Гравенберх ще играе или Ендо. Така и не разбрахте, че този отбор е такъв заради това, че всеки се раздава на макс без грам звездомания. Другата сила е така наречения дисижън мейкинг. Обърнете внимание как всеки играч е намалил до минимум грешните отигравания. Създаваме ненормално количество положения. 28 гола голова разлика за 18 кръга. Ротацията е перфектна, смените също. Тактическите промени на полувремето, когато е нужно, са ненадминати. Отборът играе по шампионски и всеки го вижда. Играете си на любимци и на такива, които не харесвате, а Арне преподава. Мина половин година откак е на поста и няма един мач, в който да са ни надиграли, нито един.

Toni_BG
Контакти:

Re: ВЛ: Уест Хям Юнайтед - Ливърпул 29.12.2024 г. 19:15 FT: 0:5

Мнениеот Toni_BG » 29 дек 2024 22:35

Много точно написано от Ent за Слот. Май попаднахме най-накрая на треньор от класата на САФ и Арсен Венгер. Дано нещо не се случи с него, но до момента - всичко което той прави в отбора се получава страхотно. Наистина ротира правилно и точно играчите , напипва точния момент за смени, знае как да ги накара да играят без да окапват като презрели круши от умора, и да не се контузват..., не знам това тактика ли е стратеглия ли е психологически ли им влияе някак си...не знам, но.....Помним всички какви контузии имаше в отбора преди, около всяка Нова Година, преди да дойде. Този човек си разбира от работата и трябва да го ценим и уважаваме, надявам се освен насладата от играта, да ни донесе и много отличия. Чак не ми се вярва, че това се случва в моя любим отбор. И Клоп бе добър, бе изключително добър и вдигна нивото на отбора ни страшно много....НО Слот.... Слот за мен е ВЕЛИК !!! Ще ми трябват поне 10 загуби на отбора или поне 20 поредни слаби мача, за да започна някога да плюя по него!!!

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 30 дек 2024 23:57

Честита победа и Весели празници на всички почитатели на Великия Ливърпул. Наистина е прекрасно в момента да си фен на този отбор - Първи във Висшата лига, първи в ШЛ, играем великолепен футбол, какво повече може да се желае?
Все пак, аз помня поне две години, в които пак по това време на годината бяхме в същата ситуация, водехме в класирането, играехме прекрасно и размазвахме съперниците, но после след две-три грешни стъпки, нещата бързо се промениха и накрая отново останахме с горчив привкус - загуба на титлата с точка или две разлика... Така че нека да не бързаме толкова с генералните заключения още след едва половин изигран сезон. Хубавото е, че реално сме в битката за титлата, което не се очакваше от никого в началото на сезона. Мисля че Арсенал ще бъдат прекият конкурент, те играят с лекота с отборите от долната част на таблицата, което е важно, при нас в последните мачове се виждат някакви трудности с такива затворени отбори. Шест точки разлика за Англия е нищожно, може да се каже че всъщност истинската битка за титлата започва сега.
За сега Арне Слот се представя фантастично, нека го подкрепяме безрезервно и да се радваме на положителните емоции от футбола! Дано и ръководните фактори да са в унисон с представянето на отбора - имат да вземат важни решения, да задържат с нови договори най-силните си футболисти, и да намерят начин да подсилят още малко отбора за решаващата фаза, която предстои! Мисля че имаме най-остра нужда от един ЦЗ, също така и от бекове /особено ако ТАА заминава за Мадрид/. Лично аз обаче се съмнявам, че сега /януари/ ще купим изобщо някой футболист, по-скоро през лятото можем да очакваме.
Изпращаме една емоционална година, разделихме се с Юрген Клоп, който ни донесе прекрасни емоции, титлата след 30 години чакане и върна отбора сред най-силните в Европа, където винаги е било мястото му! Не знаехме какво да очакваме от новият треньор, посрещнахме го дори с известно недоверие, но той надхвърли всички очаквания и засега наистина издигна отбора на по-високо ниво, и зевършваме годината по великолепен начин!
Но сега му предстои най-трудния тест - да спечели титлата, да надиграе конкуренцията и психически! Гледаме и се наслаждаваме!
YNWA

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 31 дек 2024 00:01

lyubomir_v написа:Шест точки разлика за Англия е нищожно, може да се каже че всъщност истинската битка за титлата започва сега.

Май не си гледал класирането, я пробвай пак!

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 31 дек 2024 00:20

Ent написа:
lyubomir_v написа:Шест точки разлика за Англия е нищожно, може да се каже че всъщност истинската битка за титлата започва сега.

Абе, пич, никой не отрича, че играем най-добрия футбол в момента, но титлата никога не се е печелила на Нова година. Казах ти, карай малко по скромно - всичко става, най малкото не сме влизали в мини криза. Може и да не влезем, но нали се сещаш какво стана с формата на Салах като преподписа предния път.

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 31 дек 2024 00:33

Бе те и отцепниците бяха станали шампиони октомври месец с 9 точки преднина, пък вижте ги сега, потенциално на 6 точки зад Атлетико и на 5 зад нас. Нищо не е сигурно, колкото и добре да играете.

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 31 дек 2024 00:38

kadett1 написа:
Ent написа:

Абе, пич, никой не отрича, че играем най-добрия футбол в момента, но титлата никога не се е печелила на Нова година. Казах ти, карай малко по скромно - всичко става, най малкото не сме влизали в мини криза. Може и да не влезем, но нали се сещаш какво стана с формата на Салах като преподписа предния път.

Репликирах заради шесте точки, които са всъщност 9. Арсенал с оглед на програмата им до края на януари ще са поне още 5 точки зад нас. Сака няма да играе 2 месеца. Челси трябва ли да ги коментирам изобщо, след днешния мач? Ти си трепери колкото искаш, аз нямам намерение да се съмнявам в отбора до момента, в който и теоретично вземем титлата. Вярвам винаги в тях и това е нормалното за един фен. Пък ти сънувай хипотетичната криза на Салах при евентуално преподписване. За всеки един фен отборът му трябва да е най-добрият и най-великият. Явно модерната подкрепа се изразява във вечни съмнения и недоверия.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 31 дек 2024 09:16

lyubomir_v написа:Честита победа и Весели празници на всички почитатели на Великия Ливърпул. Наистина е прекрасно в момента да си фен на този отбор - Първи във Висшата лига, първи в ШЛ, играем великолепен футбол, какво повече може да се желае?
Все пак, аз помня поне две години, в които пак по това време на годината бяхме в същата ситуация, водехме в класирането, играехме прекрасно и размазвахме съперниците, но после след две-три грешни стъпки, нещата бързо се промениха и накрая отново останахме с горчив привкус - загуба на титлата с точка или две разлика... Така че нека да не бързаме толкова с генералните заключения още след едва половин изигран сезон. Хубавото е, че реално сме в битката за титлата, което не се очакваше от никого в началото на сезона. Мисля че Арсенал ще бъдат прекият конкурент, те играят с лекота с отборите от долната част на таблицата, което е важно, при нас в последните мачове се виждат някакви трудности с такива затворени отбори. Шест точки разлика за Англия е нищожно, може да се каже че всъщност истинската битка за титлата започва сега.
За сега Арне Слот се представя фантастично, нека го подкрепяме безрезервно и да се радваме на положителните емоции от футбола! Дано и ръководните фактори да са в унисон с представянето на отбора - имат да вземат важни решения, да задържат с нови договори най-силните си футболисти, и да намерят начин да подсилят още малко отбора за решаващата фаза, която предстои! Мисля че имаме най-остра нужда от един ЦЗ, също така и от бекове /особено ако ТАА заминава за Мадрид/. Лично аз обаче се съмнявам, че сега /януари/ ще купим изобщо някой футболист, по-скоро през лятото можем да очакваме.
Изпращаме една емоционална година, разделихме се с Юрген Клоп, който ни донесе прекрасни емоции, титлата след 30 години чакане и върна отбора сред най-силните в Европа, където винаги е било мястото му! Не знаехме какво да очакваме от новият треньор, посрещнахме го дори с известно недоверие, но той надхвърли всички очаквания и засега наистина издигна отбора на по-високо ниво, и зевършваме годината по великолепен начин!
Но сега му предстои най-трудния тест - да спечели титлата, да надиграе конкуренцията и психически! Гледаме и се наслаждаваме!
YNWA
1+
Много точно описание на актуалната ситуация за отбора - чудесно написано мнение!
Весели празници и на теб, Любо!
YNWA
Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”