lyubomir_v написа:Този форум започна леко по-леко, да става като тези от спортните сайтове, където разни анонимници си изливат агресията и наудовлетвореността от живота, като си разменят обиди и лични нападки. Вече няма никаква толератност, никаква колегиалност. Май и модератори няма.
Ливърпул изигра мач с по-малък интензитет, което беше нормално с оглед това че имахме два мача с Реал М и Ман Сити през три дена. Може да се каже че Нюкясъл изигра силен мач, на моменти ни надиграваха, имат добър отбор и кадърен треньор. Все пак показахме че сме по-класния отбор, показахме характер и психика и замалко да си тръгнем с победата. Жалко че Келехър направи тази грешка, но все пак момчето направи невероятни мачове, спаси много положения и затова му е простено.
Хиксът беше най-реалният резултат.
Дано да възстановят и да покажат характер срещу карамелите, победата там ще е много съществена. Кофти че е ранен мач, но това е положението.
YNWA
Остави ги, трябва да има дискусии и малко интрига. Иначе форума хептен ще умре. Аз съм активен от 14г тук и съм видял какво ли не за тоя период включително някои доста колоритни личности