Мнениеот lyubomir_v » 25 ное 2024 10:55
Голям мач направи Ливъра. И срещу съдията /който свиреше всяко нарушение за Сотън, а за нас - курец/, и срещу ВАРа - /това беше най-измислената дузпа за сезона/ и срещу ритниците на дърварите от южния бряг. А най-ме изкефи как нашите гостуващи фенове през целия мач заглушаваха целият стадион на домакините!
Бат Арне Слотценегер - поредена тактическа лекция. В началото е ясно, опитахме се да вземем мача пестеливо, без много усилия с оглед натоварената програма. Но когато се видя че няма да станат нещата, защото играем и срещу съдиите, направи правилните смени - Къртис днес беше слабичък, а Мака и Лучо Диас обърнаха мача. В края на мача след изравняването, ги бяхме вкарали в малкото наказателно, беше въпрос на време да подне гол.
И все пак над всички беше футболния фараон Кинг Мо, който направи разликата, жалко че не направи и хеттрик, заслужаваше го.
Честно да ви кажа, за 35 години съм гледал много добри нападатели в Ливърпул, но имам чувството че Салах ги засенчва всичките. Уникален футболист. Дано преподпише!
Нямам търпение да видя следващите два мача, как ще се държи тактически бат Арне срещу татко Карло и срещу плешивото каталунско куче.