ВЛ: Саутхемптън - Ливърпул 24.11.2024 г. 16:00 FT: 2:3

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: ВЛ: Саутхемптън - Ливърпул 24.11.2024 г. 16:00 FT: 2:3

Мнениеот john barnes » 25 ное 2024 08:46

Ponko написа:Това му е работата. А и вече не е къдрав. На тебе треньора как е затваря ли ти муцунката? Мен ми е важна титлата. Рекордите му и на единия и на другия ми е все тая...

Засега ми затваря устата,ама има още 26 мача,докато на тебе Салах вече 8-ма година те затваря в себе си!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Ponko

Мнениеот Ponko » 25 ное 2024 09:16

Да ми я затвори с титла, а не с 30 гола във всички турнири и Сити пак шампион. Срамота ще е да изтървем титлата в сезон с толкова безличен Сити. Поне да си иди с втора титла. Ако не са важни трофеите що се подигравате на Кейн, че където отиде няма трофеи, а КАЛЪФИ, а? А не е като да не вкарва много, нали?

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 25 ное 2024 10:55

Голям мач направи Ливъра. И срещу съдията /който свиреше всяко нарушение за Сотън, а за нас - курец/, и срещу ВАРа - /това беше най-измислената дузпа за сезона/ и срещу ритниците на дърварите от южния бряг. А най-ме изкефи как нашите гостуващи фенове през целия мач заглушаваха целият стадион на домакините!
Бат Арне Слотценегер - поредена тактическа лекция. В началото е ясно, опитахме се да вземем мача пестеливо, без много усилия с оглед натоварената програма. Но когато се видя че няма да станат нещата, защото играем и срещу съдиите, направи правилните смени - Къртис днес беше слабичък, а Мака и Лучо Диас обърнаха мача. В края на мача след изравняването, ги бяхме вкарали в малкото наказателно, беше въпрос на време да подне гол.
И все пак над всички беше футболния фараон Кинг Мо, който направи разликата, жалко че не направи и хеттрик, заслужаваше го.
Честно да ви кажа, за 35 години съм гледал много добри нападатели в Ливърпул, но имам чувството че Салах ги засенчва всичките. Уникален футболист. Дано преподпише!
Нямам търпение да видя следващите два мача, как ще се държи тактически бат Арне срещу татко Карло и срещу плешивото каталунско куче.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 25 ное 2024 14:15

lyubomir_v написа:...
И все пак над всички беше футболния фараон Кинг Мо, който направи разликата, жалко че не направи и хеттрик, заслужаваше го.
Честно да ви кажа, за 35 години съм гледал много добри нападатели в Ливърпул, но имам чувството че Салах ги засенчва всичките. Уникален футболист. Дано преподпише!
....
Изображение Изображение

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 25 ное 2024 18:32

lyubomir_v написа:Голям мач направи Ливъра. И срещу съдията /който свиреше всяко нарушение за Сотън, а за нас - курец/, и срещу ВАРа - /това беше най-измислената дузпа за сезона/ и срещу ритниците на дърварите от южния бряг. А най-ме изкефи как нашите гостуващи фенове през целия мач заглушаваха целият стадион на домакините!
Бат Арне Слотценегер - поредена тактическа лекция. В началото е ясно, опитахме се да вземем мача пестеливо, без много усилия с оглед натоварената програма. Но когато се видя че няма да станат нещата, защото играем и срещу съдиите, направи правилните смени - Къртис днес беше слабичък, а Мака и Лучо Диас обърнаха мача. В края на мача след изравняването, ги бяхме вкарали в малкото наказателно, беше въпрос на време да подне гол.
Нямам търпение да видя следващите два мача, как ще се държи тактически бат Арне срещу татко Карло и срещу плешивото каталунско куче.

Салах наистина е голям нападател(даже не е деветка) но според мен,има поне трима,които са над него-Ръш,Далглиш и Фаулър. Торес и Суарез не ги броя.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 25 ное 2024 21:02

Само с две думи: "Ценна победа" ! Иначе, да си признаем много неща не направихме както трябва в този мач, но явно винаги след мачове на "националите" нещо в отбора се обърква? Май по подобен начин дойде и онази загуба от Нотингам ако не се лъжа...? Или поне имахме пак доста тежък мач след последното "прекъсване"? Няма значение. Поздравявам всички верни фенове с победата и им пожелавам още много, ама наистина много хубави моменти с любимият ни отбор! Не ми се иска да доливам масло в огъня с коментари за съдите в мача, но в много моменти в стаята където гледахме мача имаше страшни псувни по адрес на горките съдии(за съжалание и за жалост...). Надявам се следващия кръг на малко по-нормален съдийски екип т.е за мача с чаршафосаните шитняци. Не мога да ги понасям как се търкалят за фаулове при всеки контакт и единоборство за топка, и ако съдията както винаги свири за тях.... явно няма да гледам мача...ДРАЗНЯ СЕ !!! какво наистина се получи със Шитняците" Ми пуснаха им в три мача поред реално свирещи съдии....и тия взеха та паднаха и трите !!!Но затова мисля, че ония с белите чаршафи много няма да го търпят това "издевателство" и се опасявам от силно тенденциозно свирещ съдия за тях! В противен случай : смятайте сигурна победа за Ливърпул следащия кръг: ТОВА ГО КАЗВАМ АЗ: - вашия приятел бай ви Тонче !!! Пожелавам на всички добро настроение и безкрайни приятни мигове с нашия велик и неподражаем отбор: ЛИВЪРПУЛ.

p.s. Аааа, забравих , специално да поздравя Понко за хубаво изработената тема! продължавай така Понко, и не обръщай много внимание на критиците си! Все пак трянва и критика.... особенно ако е конструктивна, нали?
Последна промяна от Toni_BG на 25 ное 2024 21:26, променено общо 1 път.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 25 ное 2024 21:14

Хехе, честита то победа отново от мен.
Един от тримата ще бъде - А.Тейлър, П. Тиърни или Дж. Брукс..
М.Оливър на ВАР-а
Фък оф ПГМОЛ :geek:
Изображение Изображение

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 25 ное 2024 21:31

zdravkos написа:Хехе, честита то победа отново от мен.
Един от тримата ще бъде - А.Тейлър, П. Тиърни или Дж. Брукс..
М.Оливър на ВАР-а
Фък оф ПГМОЛ :geek:

Ъхъ... ама хич не ми се ще да е Антъни Тейлър.... да не говорим, че не понасям Майкл Оливър, понякога не знае какво прави изобщо... и забравя за ролята си! Останалите два мисля, че са малко по-свестни!? Не знам много, но едно ми е ясно: че ако на Арсенал и на Ман Сити, оттук до края на сезона съдиите по-често им свирят, така както на нас в последния мач, тия ще са извън "четворката" !!! Просто тях съдиите не само, че не ги ощетяват , но и ги подпират в повечето от мачовете им!!! Просто това е "двойно ощетяване" за нас! Но..... кво да се прави, трябва да се надяваме...надеждата умира последна нали...:)

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 26 ное 2024 13:57

Toni_BG написа:Ъхъ... ама хич не ми се ще да е Антъни Тейлър.... да не говорим, че не понасям Майкл Оливър, понякога не знае какво прави изобщо... и забравя за ролята си! Останалите два мисля, че са малко по-свестни!...
А. Тейлър е четвърти съдия, а П.Тиърни е на ВРА-а! Ще видиш колко светесен ВАР-а :) Изображение
Какво повече да се каже ......
Изображение Изображение

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 28 ное 2024 13:01

john barnes написа:
lyubomir_v написа:Голям мач направи Ливъра. И срещу съдията /който свиреше всяко нарушение за Сотън, а за нас - курец/, и срещу ВАРа - /това беше най-измислената дузпа за сезона/ и срещу ритниците на дърварите от южния бряг. А най-ме изкефи как нашите гостуващи фенове през целия мач заглушаваха целият стадион на домакините!

Салах наистина е голям нападател(даже не е деветка) но според мен,има поне трима,които са над него-Ръш,Далглиш и Фаулър. Торес и Суарез не ги броя.

Прав си. Тези тримата не ги броих, защото те не са просто нападатели, те са ЛЕГЕНДИ. Крал Кени - има си и паметник и трибуна на негово име, за съжаление аз съм го гледал само в края на кариерата му. Йън Ръш - може би най-емблематичната деветка на Ливърпул и него го гледах твърде малко, много малко мачове гледахме тогава. А Роби Фаулър, той е просто God, него съм имал удоволствието да гледам повече, но той нямаше късмета да бъде в един шампионски отбор.
Торес и Суарез вече дишат прахта на Кинг Мо, който също е на път да стане Легенда

Върни се в “Ливърпул”