ВЛ: Ливърпул - Брайтън 02.11.2024 г. 17:00 FT: 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Брайтън 02.11.2024 г. 17:00 FT: 2:1

Мнениеот Liverpool_EC » 03 ное 2024 17:57

zdravkos написа:Честита победа!
Две победи срещу много сериозен отбор - втората особено не беше никак лесна. Според мен чайките ще са в топ 7 в края на сезона...
Обрат и характер. С оглед на останалите резултати от кръга се очертаваме като големите печеливши. Сити гостуват на Брайтън следващата седмица :lol:

Джо Гомес се вписа впечатляващо - за мен беше една от причините за обрата.

Изображение

Изображение

ВВД пък смачка ръката на Конате :-(

Тактически фал на Върджил, просто се чудеше как да смени слабия Конате с Джо Гомез, че да тръгне мача :)))))))) Виж като смачка Цимикас по-рано онзи как се усети и заигра и не трябваше да го сменят хахах

jelew73
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Брайтън 02.11.2024 г. 17:00

Мнениеот jelew73 » 04 ное 2024 18:20

john barnes написа:
kadett1 написа:
john barnes написа:Кадетчо,кво стана с Конате? Айде сега да видим гомез и куанса,дето са играли 2 мача на кръст. И за оня философ желев се отнася тоя въпрос.

Джонка, както писах по рано засега трябва да приемаш победите на Слот, макар и с неудоволствие.

Аз победите си ги приемам,ама ти избягваш въпроса ми за ротацията на централните защитници...

Шъ почакаш малко за ротациите на ЦЗ. :). Ами аз да те питам що на Гомез не му влияят, а на Куанса му плетат краката тез пусти ротации.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 05 ное 2024 08:33

john barnes написа:
kadett1 написа:
john barnes написа:Кадетчо,кво стана с Конате? Айде сега да видим гомез и куанса,дето са играли 2 мача на кръст. И за оня философ желев се отнася тоя въпрос.

Джонка, както писах по рано засега трябва да приемаш победите на Слот, макар и с неудоволствие.

Аз победите си ги приемам,ама ти избягваш въпроса ми за ротацията на централните защитници...

Що, Гомес слабо ли игра след смяната на Конате, макар, че няма 2 мача на кръст като централен.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 05 ное 2024 10:37

kadett1 написа:
john barnes написа:
kadett1 написа:

Що, Гомес слабо ли игра след смяната на Конате, макар че няма 2 мача на кръст като централен.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 ное 2024 13:54

Liverpool_EC написа:
Red_Neck написа:Много важна победа срещу повече от приличен съперник.
Брайтън са 7ми, като това бе едва втората им загуба от 10 мача. Преди това удариха Тотнъм и Нюкасъл и хиксираха с Арсенал. Подмятания по техен адрес (както и по адрес на Форест, които са 3ти) са леко несериозни.

Изкочи пак с някакви финансови термини за определение на футболен отбор. Не били средняци, ами прилични и повече от прилични :roll: Интересно на слабаците как им викаш? Неприлични отбори ли са? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И Форест и Брайтън са си едни средняци, просто в момента са във форма. Всяка година има такива, които се появяват в челото и после си завършват в средата. Лестър е едно изключение да потвърди правилото. Няма как отбор, който се вяска 1 път на 30 години в Евро турнирите да е нещо повече от средняк, пък даже и да е с чудовищното постижение да бие Тотнъм и Нюкясъл в един сезон :lol:

Само в твоята глава "приличен" е финансов термин :))))
Винаги съм се чудил, как успяваш да се заядеш с някой, дори когато няма никаква видима причина да го правиш.
Колкото до Форест и Брайтън, в този момент едва ли на някой му пука къде в таблицата ще бъдат в края на месец май. Изминала е малко повече от 1/4 от сезона и Ливърпул игра с тях през тази четвърт. Двата отбора до този момент се представят повече от добре за ресурса с който разполагат и заслужават поне малко уважение.
То е ясно, че хората в този форум масово не проявяват елементарно уважение към играчи, треньори и ръководители на Ливърпул, .... за да очаквам да проявят такова към съперник.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 ное 2024 05:00

Red_Neck написа:
Liverpool_EC написа:
Red_Neck написа:Много важна победа срещу повече от приличен съперник.
Брайтън са 7ми, като това бе едва втората им загуба от 10 мача. Преди това удариха Тотнъм и Нюкасъл и хиксираха с Арсенал. Подмятания по техен адрес (както и по адрес на Форест, които са 3ти) са леко несериозни.

Изкочи пак с някакви финансови термини за определение на футболен отбор. Не били средняци, ами прилични и повече от прилични :roll: Интересно на слабаците как им викаш? Неприлични отбори ли са? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И Форест и Брайтън са си едни средняци, просто в момента са във форма. Всяка година има такива, които се появяват в челото и после си завършват в средата. Лестър е едно изключение да потвърди правилото. Няма как отбор, който се вяска 1 път на 30 години в Евро турнирите да е нещо повече от средняк, пък даже и да е с чудовищното постижение да бие Тотнъм и Нюкясъл в един сезон :lol:

Само в твоята глава "приличен" е финансов термин :))))
Винаги съм се чудил, как успяваш да се заядеш с някой, дори когато няма никаква видима причина да го правиш.
Колкото до Форест и Брайтън, в този момент едва ли на някой му пука къде в таблицата ще бъдат в края на месец май. Изминала е малко повече от 1/4 от сезона и Ливърпул игра с тях през тази четвърт. Двата отбора до този момент се представят повече от добре за ресурса с който разполагат и заслужават поне малко уважение.
То е ясно, че хората в този форум масово не проявяват елементарно уважение към играчи, треньори и ръководители на Ливърпул, .... за да очаквам да проявят такова към съперник.

Само в твоята глава всичко свързано с футбола е финанси и пари, та затова така предположих :mrgreen: Аз пък винаги се чудя, как има хора, които се засягат винаги и от всичко и как сега ти успя да се засегнеш от определението средняк за Форест и Брайтън та пак почна да четеш морал ???? Кажи моля те на кой да се извиня? На теб засегнатия или да пратя официално извинение на двата прилични отбора? Понеже се справяли повече от добре с ресурса (усети ли как пак вкара финансите) и сега да приемем за нормално, ако падаме от тях на Анфийлд.
А, и не знам дали забелязваш (трудно ти е по принцип), ама като напишеш, че подхвърлянето "средняк" към два средняка е несериозно, всъщност ти започваш заяждане...ама нищо, важното е да напишеш, че аз се заяждам, а ти уважаваш ;)

Върни се в “Ливърпул”