КЛ: Брайтън - Ливърпул 30.10.2024 г. 21:30 FT: 2:3
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КЛ: Брайтън - Ливърпул 30.10.2024 г. 21:30 FT: 2:3
Жребият е добър
john barnes написа:Куанса прави грешки,защото няма игрова практика. Ама кво съм тръгнал да обяснявам на човек,който хал-хабер си няма от играта и не се е събличал по физическо...
Викаш, Слот да остави Куанса да влезе във форма, нищо че няколко мача може да заминат. Можеш да бъдеш спокоен и да изчакаш да влезем в някаква криза и тогава да му сипваш на Слот. Сега само можеш да приемаш победите с неудоволствие.
-
- Контакти:
Ако го беше ротирал,нямаше да е така. И на тебе ли да обяснявам бе,кадетчо?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Ако го беше ротирал,нямаше да е така. И на тебе ли да обяснявам бе,кадетчо?
Джони, ти си спрял отдавна пич. Кво ротиране, кви 5 лева. Не виждаш ли, че Слот играе само с Конате-Ван Дайк.
-
- Контакти:
Виждам,затова казах че трябваше да ги ротира,за да е във форма и Куанса. Нещо неясно ли ти е?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Виждам,затова казах че трябваше да ги ротира,за да е във форма и Куанса. Нещо неясно ли ти е?
На мен ми е ясно, че Слот не ротира, но явно на теб не ти е. Може би трябва да си наруши стратегията за да може Куанса да е ок и да не си бърка краката.
-
- Контакти:
jelew73 написа:john barnes написа:Виждам,затова казах че трябваше да ги ротира,за да е във форма и Куанса. Нещо неясно ли ти е?
На мен ми е ясно, че Слот не ротира, но явно на теб не ти е. Може би трябва да си наруши стратегията за да може Куанса да е ок и да не си бърка краката.
Много ясно,щото сега вече Конате е аут и ще не ще,трябва да пуска гомез и куанса.