ВЛ: Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул 28.09.2024 FT:1:2

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Toni_BG
Контакти:

Re: ВЛ: Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул 28.09.2024 FT:1:2

Мнениеот Toni_BG » 28 сеп 2024 22:23

Забелязвам, че има и недоволни от мача. Аз пък съм доволен. Въпреки съдията ... победихме. Отсъди куп измислени нарушения в полза утрепаните вълци само заради артистичните им търкаляния. Май по едно време ония понамалиха с маймунджълъците и играта някъде малко потръгна, но картоните които ни даде бяха доста пресилени. Няма знзчение, въпроса е победата, а тя е заслужена с оглед на беззъбото им нападение.... За жалост Салах пак доста слабичко, но поне се връщаше в отбрана и там бе доста полезен! Радвам се за Конате, заслужаваше си човека да вкара и въпреки грешката му при гола, той се раздаде по целия терен , както прави и във почти всеки мач. Мисля, че Къртис заслужава малко повече игрови минути!? Той и Гравенберг са най-убедителните и стабилни в центъра и сега им е времето да се "сработят"?! За дузпата няма да коментирам, то се видя как оня скочи на гърба и се опита да "удуши" Жота прав! Ако съдиите не развалят мачовете на Ливъпрул, просто сме неудържими. Но за жалост нарочен за шампион явно е още в началото лондонския Арсенал и си залагам колата, че ще са шампиони тази година! Видя се ясно в мача им с Ман Сити!?
Пък и мисля, че никой не очаква още първия сезон титли от Слот. Важно е да напипа ядрото на отбора и около това ядро да започне да надгражда! Убеден съм , че ще има доста входящи трансфери. Но Слот е далеч по-хитра лисица от Клоп и не гърми наляво и надясно , и не надува фанфари, че му трябват нови играчи. За да сме шампиони ни трябват поне още един или дори два качествени защитника и поне още един "суперхалф" до Гравенберг и Къртис Джоунс. И ще мачкаме!!!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 29 сеп 2024 07:51

Приличен мач, личи си, че вече се опитваме да контролираме темпото. Гадно неразбиртелство между Алисон и Конате, този гол можеше да бъде избегнат. Собослай с пропуска на мача през ПП. Бих отличил като цяло Робо и Гравенберх ( най-добрия дотук през сезона без съмнение ).
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 29 сеп 2024 19:42

Особено Гравенберх ...

Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”