Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Liverpool_EC » 27 юли 2024 17:41

Вчера се изигра първата предсезонна контрола на отбора Ливърпул - Бетис 1:0 с гол на Собослай. За мен лично резултатите в тези контроли никога не са имали значение. Първото започнахме с всички налични старши играчи. Всичко минаваше от дясно и от там станаха малкото опасности и гола. Второто се направиха доста промени и след 60та мин на терена бяха изцяло юноши, а Натаниел Филипс се явяваше най-опитния играч и беше капитан. Нормално, като за първа контрола, нищо конкретно няма за отбелязване. От младите може би Трей Ниони се представи най-добре.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 01 авг 2024 12:39

Втората контрола се изигра снощи във Филаделфия и завърши при резултат Ливърпул - Арсенал 2:1, с голове на Салах и Карвальо, след 2 много хубави асистенции на Харви Елиът. Особено втората, дошла след хубаво разиграване в атака и асистенцията му беше просто изключителна. Както и предния мач през второто се пуснаха много юноши. Все още има цели 11 основни играча, които не са играли в контролите, като повечето не са започнали и подготовка, а първенството стартира след 15 дена...

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 02 авг 2024 14:33

Днес излезе резервния екип,черен със тюркоазени елементи. Доста добра тениска изглежда.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 04 авг 2024 05:25

Преди малко завърши и 3тия предсезонен мач при резултат Ливърпул- Манчестър Юнайтед 3:0 . Аз хванах мача след 60 мин, когато вече беше оформен резултата и отново се наблегна на юноши. Отново Трей Ниони за мен беше най-впечатляващ, мнг спокоен с топка в крака и с мнг добра техника. Също бих отличил централния нападател Харви Блеър за активността му, не блести с нещо, но мнг гони и пресира. Пресата е на много високо ниво, даже и с младежите. Вече се вижда разликата от преди седмица, в сравнение с мача с Бетис, все по-добре разиграват и движат топката.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 04 авг 2024 07:04

Винаги е кеф,когато унижаваме манафа!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 04 авг 2024 09:36

И за мен резултатите от предсезонната подготовка не са от голямо значение, помня как лятото на 2019-та ни разкъсаха на турнето в САЩ, после и Наполи ни писа 3-ка, а в последствие направихме уникален сезон във ВЛ, макар и да се издънихме на всички останали фронтове. Това 27-1-0 като рекорд ще остане завинаги в историята и едва ли ще видим нещо подобно. :oops:

И все пак е редно да се отбележи, че коментарите за играта ни в тия контроли са доста позитивни, а да биеш Арсенал и Юнайтед с общ резултат 5:1 си е добро постижение, както и да го погледнеш.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 04 авг 2024 09:55

До тук подготовката върви добре.Има доста младоци,които чукат на вратата.Все пак поне един дефанзивен на топ ниво все още си мисля,че е нужен.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Ponko

Мнениеот Ponko » 04 авг 2024 11:08

Най-после успях да гледам мач от предсезонната подготовка. Играхме добре и солидно доволен съм като цяло. Дано добрата игра се пренесе и във ВЛ, където 3 кръг и мача с тия ще е значително по-важен.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 04 авг 2024 12:31

slash1912 написа:До тук подготовката върви добре.Има доста младоци,които чукат на вратата.Все пак поне един дефанзивен на топ ниво все още си мисля,че е нужен.

Дефанзивния е задължителен,но да е класа,а не като тоя ендо.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 04 авг 2024 19:41

john barnes написа:
slash1912 написа:До тук подготовката върви добре.Има доста младоци,които чукат на вратата.Все пак поне един дефанзивен на топ ниво все още си мисля,че е нужен.

Дефанзивния е задължителен,но да е класа,а не като тоя ендо.

Ще видим какво е измислил очилатия.Вероятно ще се изчака решението на Слот - на кои ще се разчита и кои ще се продават.
Лошото е,че май и ЦЗ ще трябва-Конате освен многото контузии и доста грешки прави.Въобще не съм убеден ,че има класата за титуляр.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”