Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Liverpool_EC » 28 яну 2024 20:28

zdravkos написа:Защо не приемете, че просто найстина е уморен?
500 хиляди конспирации... Клоп навсякъде е известен като честен и почтен човек, явно само тук не е така.

Здравко никой не отрича, че чевека е уморен. Просто е хубаво да се разбере, защо най-важният човек за Ливърпул се умори 1 г след като преподписа нов договор? Какво точно се случи през нея, та да се стигне до това негово решение. Поне на мен ми е интересно...Къде виждаш някой да мисли, че Клоп не е честен и почтен, за да напишеш, че само тук не е така?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 яну 2024 20:43

Red_Neck написа:
500 хиляди конспирации... Клоп навсякъде е известен като честен и почтен човек, явно само тук не е така.

Именно!

Гледах му интервюто 3 пъти един след друг за да чуя нещо между думите.
Юрген имаше вид на много изморен човек, който е на прага на прегарянето. Силно се надявам наистина да няма здравословни проблеми.
Ще поживеем, ще видим.

Пусни си го 4ти път и ни кажи в чата "абсолютно обичам..." защо никъде не спомена великите ни собственици. Ако не да ги обича, мисля, че джентълмен като Клоп щеше поне да им благодари за безрезервната подкрепа през цялото време. Явно вие със заровените в земята глави не си давате сметка какъв срив ще настане в клуба, ако Клоп си отвори малко повече устата. Той вече го направи малко последната година, но когато човек не иска да чуе ясно изразени неща, няма как да намери нещо между думите, ако ще и 33 пъти да си пусне видеото!
Пак да питам, при положение, че последните 8 г винаги се промотират хора отвътре в клуба нагоре, защо помощника на Клоп не е сред кандидатите за работата? Всичко е страхотно в Ливърпул, просто всички си тръгват един след друг :lol: :lol: :lol: Ебаси съвпадението :roll:

petrovic.london
Контакти:

Мнениеот petrovic.london » 29 яну 2024 09:34

Liverpool_EC написа:

Здравко никой не отрича, че чевека е уморен. Просто е хубаво да се разбере, защо най-важният човек за Ливърпул се умори 1 г след като преподписа нов договор? Какво точно се случи през нея, та да се стигне до това негово решение. Поне на мен ми е интересно...Къде виждаш някой да мисли, че Клоп не е честен и почтен, за да напишеш, че само тук не е така?

Нека опитам да отговоря. Аз съм на същата възраст като Клоп. Все още, генерално се чувствам в състояние, че не се давам и мога да се справя с всичко, с което се захвана. Но от време на време, тялото и главата ми казват, че вече няма накъде да бързам и трябва да понамаля оборотите, за да се съхраня за по-дълго. Казвам това с абсолютната уговорка, че би била идиотска съпоставката между натоварването, напрежението и отговорността, които аз и Клоп съответно търпим и носим. Неговите са многократно по-големи, разбира се. Просто повечето от вас сте млади момчета и бих искал да внеса малко повече яснота в дискусията тук. Ако Клоп наистина е усетил това, което декларира като причина за своето напускане, хората, които го обичаме, следва за започнем да го правим още по-силно! Тъй като гений като него опитва да се съхрани и никой няма право да го съди! Независимо от думите на Шанкли, футболът е само една игра! Със здраве!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 яну 2024 12:23

Liverpool_EC написа:.....

Ти верно живееш в някакъв свой свят на абсолютно отричане. Колко по-ясно да го каже Юрген?
All the rest, there will be a lot of discussions around. So, I can tell, the owners tried everything, absolutely everything. There’s no issue, nobody has to discuss that, it’s nothing to do with FSG. I loved so many things about what we did in the past – we built two new stands, we built a new training ground, we had always wonderful football teams. Did it always go exactly my way? I’m not sure, I don’t even remember it anymore because it was all about discussing hard, talking about it; what is possible, what is not possible? And from the moment on when the decisions were made, we had the best possible football team. People will say, if he would have got more backing from the owners then this and that would have happened. Do you really think with one more player – a different player – we would have had a point more than when we reached 97 points? I don’t know how that goes, players are not that influential, scoring in the right moment – it was about 11mm here or 15mm there. That’s life. We had so many good things, if you want to remember them, remember them. I will forever, I will cherish that 100 per cent.

Колкото до евентуалното назначаване на помощника му, ако ФСГ го бяха направили, ти първи щеше да запалиш лайномета, че анонимник идва да се учи при нас, за да минат бостънските тънко .... Знаем се.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 29 яну 2024 15:54

Преди време беше казал,че след Ливърпул поне година няма да се занимава с футбол.Мисля,че рано или късно ще поеме Германия,може и по-рано след 100 %то им осиране на Евро 24.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 29 яну 2024 21:06

Египет са отпаднали вчера. Салах обаче не мисля, че ще го рискуват в следващите два мача (той за първия няма да е готов със сигурност) а точно те, са срещу отбори от така наречената Голяма шестица - Арсенал и Челси. Ще е интересно 8-)

А и още нещо, за тези на които Клоп им изглеждал уморен в интервюто. Да не очаквахте да е ентусиазиран? :lol: :lol: :lol: И да каже "Йес, майна, най-накрая се махам от тука" ухилен до уши, какъвто е обикновено :roll:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 яну 2024 22:40

ihtiandar написа:Преди време беше казал,че след Ливърпул поне година няма да се занимава с футбол.Мисля,че рано или късно ще поеме Германия,може и по-рано след 100 %то им осиране на Евро 24.

Арсенал са му абонати на Жота, не е фатално. Челси са ни криви

Ponko

Мнениеот Ponko » 30 яну 2024 13:05

И какво.... ВВД се готви да ни напуска след края на Ерата Клоп...

Потребителски аватар
merseyside
Контакти:

Мнениеот merseyside » 30 яну 2024 13:59

Ван Дайк е уверен, че неговите колебания няма да попречат на амбициите на Ливърпул за трофеи през тази година. Нидерландецът обаче не е единственият с по-малко от година и половина по договор. Такава е ситуацията още при Мохамед Салах и Трент Александър-Арнолд.

Запитан дали вижда себе си част от следващата ера в Ливърпул, Ван Дайк отговори: "Това е голям въпрос. В момента не мога да отговоря. Клубът има много важна и деликатна задача след Клоп. Това го знае всеки. Няма да бъде никак лесно да заменят не само него, а и неговият треньорски състав. Ще се променят много неща".

"Много ми е любопитно в каква посока ще поеме клубът. Когато науча, тогава ще мисля повече по въпроса", продължи Ван Дайк, цитиран от Sky Sports.

"Засега е ясно само това, че иде краят на ерата на Юрген Клоп, а аз съм част от отбора. Точно заради това не ми се иска да говоря много, тъй като съм концентриран върху представянето ни. Надяваме се да постигнем нещата, за които мечтаем. Вероятно чак тогава ще знам каква е визията на Ливърпул за бъдещето".

Напълно нормално интервю, ако докарат поредния анонимник тип Роджърс (да речем Потър, Алардайс, Лопетеги, Хасенхутел) е напълно нормално да поиска да се махне, защото ясно ще си проличи, че собствениците нямат амбиции да продължат пътя на Клоп и пак ще се върнем в периода 2010-2014, когато трансфери на Сисоко, Ламбърт, Алън, Адам, Даунинг и други, бяха приемани за ОК.

От свободните никой не е добре за нас. Нито Конте, нито Моуриньо, нито Вияш-Боаш, Флик. Алонсо е добре заради сезона, който прави в Леверкузен, но има още 15 кръга преди да ги направи шампиони. Де Дзерби в голям отбор не го виждам, но дано греша, ако дойде при нас.
1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019
Изображение

Image

#FSGOUT

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 30 яну 2024 14:31

Защо никой не коментира Джерард? Показа, че може в Рейнджърс. Не всеки треньор е като Клоп, Мо и Пеп, да е успешен във всеки отбор. Например италианските треньори. В един отбор са супер в друг не им се получава. Стивън за мен е най-добрият вариант. Отделно е откривател на сегашните ни таланти като Къртис и с оглед на поколението, което идва от школата, по-удачен от него няма.

Върни се в “Ливърпул”