Селекцията в Ливърпул
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Конкретно за Белингам аз вече не вярвам на нищо и когато да дойде края на тази сага, все ще е късно. Всеки ден се пише почти едно и също от няколко месеца насам, да не кажа година. Аз го научих наизуст всичкото - "Ливърпул е на полпозишън за Джуд Белингам, евентуалната липса на ШЛ няма да е проблем за сделката, но "червените" със сигурност ще срещнат сериозна конкуренция в лицето на Реал Мадрид и Манчестър Сити". И това всеки ден, месеци наред. Поредната сапунка, дето най-вероятно няма да завърши с хепи енд за нас, а ние пропиляхме цял сезон в чакане на тоя халф. Другият пък ни отсвири миналата година (Чуамени) и накрая ще се чудим кой да ни е 3-ти, 5-ти, 7-ми вариант и ще се молим на Уулвс за оня трамвай Нунеш.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
От днес-договорили сме Мейсън Маунт,сумата не се споменава. Нека мокрите сънища за Джуд,свършат сега! Гравенберг и Маунт ще са новите ни халфове.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:От днес-договорили сме Мейсън Маунт,сумата не се споменава. Нека мокрите сънища за Джуд,свършат сега! Гравенберг и Маунт ще са новите ни халфове.
Поне Маунт е вкарващ халф и е играл на най-високо ниво повече от 2 сезона. 10 гола на сезон е ок, не като Тиаго по 1 на 3 сезона
[offtopic][wrapimg=]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/84/bd/cb/84bdcb8b509ca90f1c3acf0481d00702.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Liverpool_EC
- Контакти:
john barnes написа:От днес-договорили сме Мейсън Маунт,сумата не се споменава. Нека мокрите сънища за Джуд,свършат сега! Гравенберг и Маунт ще са новите ни халфове.
Единствените сигурни за сега са Конър Брадли и Тайлър Мортън. Ще се върнат от наем в Чемпиъншип за да ни подсилят и ще ни бъдат "като нови попълнения ". За всички други тепърва ще гледаме...
Аякс вчера обявиха новият си спортен директор. В Ливърпул кога ще се намери такъв не е ясно. Президента дето трябва да назначи такъв, беше освободен един месец преди трансферния прозорец за да търси купувачи. Сега пък, като затвори джама се завърна на длъжност . Колко удобно :)))))) Другия партньор обяснява, че се върнал временно и щял да се пенсионира след края на сезона...има една каша дето се сервира из Бостънско - Ню Ингланд клам чаудар (миди с картофи и сметана) Да ви е сладко на всички фенове на Ливърпул!
Подновили сме договора на Милнър за още една година.
Мисля, че сме готови със селекцията в средата на терена
[offtopic][wrapimg=]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/84/bd/cb/84bdcb8b509ca90f1c3acf0481d00702.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Тоя папардак само заема мястото на нов човек. Ясно,че е лидер и запълва дупки,ама на 37 години да го държим е меко казано несериозно!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
wolf написа:Подновили сме договора на Милнър за още една година.

- Liverpool_EC
- Контакти:
wolf написа:Подновили сме договора на Милнър за още една година.
Къде го видя, че е подновен? Някакъв пишман журналист написал една измислица, от там целият туитър в джаза и айде вече даже разписал в минало свършено. Не, че няма шанс да се случи, ама не е така както си го написал. Клоп отдавна каза, че си зависи от Милнър и общо взето се чака неговото решение. Аз лично го предпочитам пред Хендерсън. Истинският ни капитан е Милнър. Ако имаме по 2 хубави играчи на всеки пост + 3ти вратар, остават още 1,2 места и тогава Милнър на никой няма да пречи. Просто в момента, заради вечните дупки в селекцията му се налага да играе повече, отколкото беше предвидено за него. Както например и Елиът, който е единственият ни играч участвал във всеки мач от сезона.
Liverpool_EC написа:wolf написа:Подновили сме договора на Милнър за още една година.
Къде го видя, че е подновен? Някакъв пишман журналист написал една измислица, от там целият туитър в джаза и айде вече даже разписал в минало свършено. Не, че няма шанс да се случи, ама не е така както си го написал. Клоп отдавна каза, че си зависи от Милнър и общо взето се чака неговото решение. Аз лично го предпочитам пред Хендерсън. Истинският ни капитан е Милнър. Ако имаме по 2 хубави играчи на всеки пост + 3ти вратар, остават още 1,2 места и тогава Милнър на никой няма да пречи. Просто в момента, заради вечните дупки в селекцията му се налага да играе повече, отколкото беше предвидено за него. Както например и Елиът, който е единственият ни играч участвал във всеки мач от сезона.
Къртис Джоунс го предпочитам пред Данчо
wolf написа:Liverpool_EC написа:wolf написа:Подновили сме договора на Милнър за още една година.
Къртис Джоунс го предпочитам пред Данчо
Е, няма такава муха без глава.