Liverpool_EC написа:Да ви питам само двамата с реднека, къде видяхте някой във форума да иска 400к заплата за Мата, Матич или Кавани, че постоянно някакви такива сравнения ползвате????? Абе за Мане и Салах ги искаме бе, неблагодарници слепи! Какво ме ебе мен с кой се е набутал Юнайтед, колко още да ви се доказват Мане и Салах в Ливърпул, че да спрете да ми ги сравнявате с някакви Мата, Нкунку и подобни ????? Как може да сте толкова объркани двамата, не ми го побира акъла? Никой не иска да ги дават тези заплати на ДиБала или на Данджума например. Това са 2ма футболиста, които всеки сезон заедно са ни носили поне по 50 гола общо? 5 години подред топ 4, шампиони на Англия, 3 финала за ШЛ, 4 златни обувки в Англия, 3 финала за Купата на Африка, играчи на Африка...какво още искате, че поне да не ги принизявате сравнявайки ги с някакви си там в другия отбор? Кой друг водещ отбор нямаше да му плати на Салах есента, когато въргаляше защитниците, кат мечки на панаир? Ама твойте решиха пак да изчакат, нали? Сега обаче се сетиха, че ще го изтърват без пари. То хем ги боли, хем ги сърби...и после ми говорите, че търсели нови предизвикателства играчите. Байерн оцени Мане подобаващо за реномето му в световния футбол, но Ливърпул не може??? ПР агента на Мане каза също, че веднага щом му се обадили от Байерн той много се впечатлил от проекта им. Е как така пък хареса друг проект, а не тази великата структура създадена от ФСГ :)))) .
Виж сега, ..... аз разбирам, че "вие във форума" може да искате всичко, .... стига друг да плаща сметката ;)
Имам леки подозрения, че живееш 30-на години назад във времето и 10-на встрани ;)
От времето на дон Диего един/двама футболисти не печелят сами титли, не класират сами отбора си в топ 4 + всички останали глупости .... ОТБОРЪТ го прави!
За да спечелиш мач трябва да вкараш гол повече от противника (респективно да допуснеш гол по-малко). На Клопо предполагам му дреме на шперца дали този гол повече ще дойде от Мо, Мане, Боби, Жота, Диас, Нунес или дори Цимика.
За да имаш успешен отбор през 2022 година, ти трябва БАЛАНС в трите линии + топ вратар и ..... дъъъъъълга и равностойна скамейка!
Когато разполагаш с ОГРАНИЧЕН бюджет за заплати и искаш да натовариш една линия, логично ще се наложи да разтовариш от друга/и. Мисля, че това не е сложно за разбиране дори на 2 ракии ;)
Лани по тава време трябвало бостънските да платят по 400К на Мо и Маненцето, ...... ОК.
А от кого трябваше да ги вземат? Али, ВВД, ТАА, Хендо, Робо, Фабиньо, ..... или може би трябваше да си спестят трансферите на Конате и Диас, за да има за Мо и Мане?
.... и ако вече си преподписал със 7 човека, запазвайки структурата на заплатите в клуба, а изведнъж я нарушиш за 2-мата нападатели, как според теб ще го приемат гореизброените? ВВД не заслужава ли повече от Хари Главата? Али не заслужава ли повече от Де Хеа? Робо не заслужава ли повече от половината резерви на Сити, Юнайтед и Челси?
Колкото до Байерн, имам леки подозрения, че клубът "оцени" Маненцето подобаващо, поради простата причина, че Лева търси друго предизвикателство, а Гнабри се опъва за нов договор. ;) Едно време и абрамите така "на пожар" се наложи да оценят Кепа и така го оцениха, че Сари още не може да го изкара от терена ;)
Мо въргаляше защитници и през 17/18, когато вкара 32 гола във ВЛ, .... и какъв беше резултатът? 4 място и 25 точки след шампиона или се бъркам? Защо? Защото Маненцето вкара само 10-на или защото в отбора нямаше баланс? Да не говорим, че лани двамата така мълчаливо бяха понесли отбора, че накрая се наложи Алисон да спасява мястото в топ 4.
2х400К на седмица за 2 крила, които навлизат в трета футболна възраст може да иска само някой, който няма да ги плаща ;)
Едва ли има фен на Ливърпул, който да не оценява подобаващо играта и приноса на Мо и Мане. Когато обаче става въпрос за "финансова оценка"се предполага тя да бъде извършена от тези, които ще плащат сметката, а не от форумни кибици ;)
Всички си имаме любимци в отбора. Аз също. Да седна да храня през мач Клопо, че рядко даваше шанс на Дивок и почти цял сезон въртеше 3 крила в нападение ли? ..... или да кърша ръце, че Боби втори сезон не прилича на себе си и най-вероятно същественият му принос за отбора приключва?
Аз лично се надявам да се стигне до нов договор с Мо и да не се налага да се разделяме с двамата в един прозорец, но параметрите на този договор да са в дългосрочна полза за клуба. Все си мисля, че има кой/и в ръководството да вземе правилното решение.