ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 19.04.2022, 22:00 ч | 4 - 0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед, 19.04.2022, 22:00 ч | 4 - 0 FT

Мнениеот Liverpool_EC » 29 апр 2022 03:22

LFC06 написа:Типичния бг Ганьо си ти,пич!Винаги търсещ под вола теле.Отлично знам при кой стана капитан Хендерсън.Казваш,Клоп нямал с кой да го смени?Опитай пак,но явно мисленето не ти се отдава,затова не се напъвай.След като този играч е слаб според теб какво повече да коментирам.Ти си футболен инвалид за мен.Хейтър на собствения си отбор,но съм се нагледал през годините на такива индивиди.Цените на всички отбори са в небесата,не е само на Ливърпул.Много си зле,наистина това е последния път който се обръщам към теб.Дори английският ми е класи над твоята персона!

Ами айде кажи едно име, кажи цифри, кажи нещо различно от вечните ти клишета и въздухарски надуванки, самообявени от теб за факти. Кажи един отбор, на който цената за последните 5г е скочила повече от Ливърпул. Хайде пробвай се един път да уцелиш, може пък да си късметлия :)))))))))
Обявяваш ме за хейтър на собственият ми отбор (просто защото не харесвам Хендерсън), ама аз никога не съм и няма да прогнозирам загуба за Ливърпул! Дори и в най-слабите ни години срещу най-силните отбори аз вярвам, че може да извадим поне равен, защото знам на кой отбор съм фен. А междувременно ето едно изказване на твоя милост разбирача:
На 8.11.2021
LFC06 написа:
Защо ние не взехме адекватните мерки,хер Клоп?Докога ще играем Ганкиното срещу абсолютни клоуни?И две много важни "НЕЩА",заради които загубихме този мач.Алисон и Мане.Първият с две ужасно несериозни намеси при корнерите,а другия освен да проваля положения и да създава контраатаки...не виждам с какво допринесе.И това при Мане не е от днес!На скамейката и двамата,да им дойде акъла!Тотален провал!Койт разбрал,разбрал...
п.п:На Ponko като му казвах в началото на сезона,че сме разкрити отдавна,той беснееше.Почакай,тепърва ще ни порят.Гаранция брат!

На всичкото отгоре си правиш умрелите прогнози, докато гледаш може би най-великият състав в историята на Ливърпул.
Греъм Сунес го призна това, а знаем той в какъв състав игра. Значи смятай какъв спрелтак си ти! Кой та пори теб не знам, ама не пиши следващият път в множествено число :)))))))))

Върни се в “Ливърпул”