ВЛ: Арсенал - Ливърпул 16.03.2022 |22:15| 0-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Арсенал - Ливърпул 16.03.2022 |22:15|
Както казах , на Сити сме им го подпряли отзад.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
plmar написа:Къде е оня талант, че днес няма да вземем мача.
Тук съм си...проблем?
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
-
- Контакти:
Re: ВЛ: Арсенал - Ливърпул 16.03.2022 |22:15| 0-2 FT
Честита победа и браво на момчетата,напълниха ми душата! Чакаме мача в неделя. YNWA!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Много важна победа!Психолигическото предимство вече е на наша страна.Сити ще бърка още и трябва да се възползваме максимално.Играем много добър футбол,но имаме и късмет по шампионски.Главите студени и здраво стъпили.Вярвам!
Формата е временна,класата е вечна!
-
- Контакти:
wu_dnica написа:plmar написа:Къде е оня талант, че днес няма да вземем мача.
Тук съм си...проблем?
С такива неща започват да "понкясваш" бре, юнак! Малко повече вяра! Един Понко да реве е достатъчен!
petrovic.london написа:Мнение от petrovic.london » 18 мар 2022 11:20
Ш И Б А Й С Е!
Оня льохман кадета къде се покрил?
-
- Контакти:
wolf написа:Оня льохман кадета къде се покрил?
Няма го,щото сега бием наред.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
petrovic.london написа:wu_dnica написа:plmar написа:Къде е оня талант, че днес няма да вземем мача.
Тук съм си...проблем?
С такива неща започват да "понкясваш" бре, юнак! Малко повече вяра! Един Понко да реве е достатъчен!
Ахахах,понкясваш вика. Това ми хареса!
- Liverpool_EC
- Контакти:
petrovic.london написа:wu_dnica написа:plmar написа:Къде е оня талант, че днес няма да вземем мача.
Тук съм си...проблем?
Как пък го прецени това за реване? Много е далеч от понкясване...доста силни думи си ползвал, просто защото човека е имал лошо предчувствие или каквото и да е там. Срещу Арсенал сме в изключителна серия и е нормално да свърши по някое време. От както ни пое Клоп сме само с убедителни победи и равни срещу тях във ВЛ. Имаме една загуба и тя беше след като станахме вече шампиони и математически. Просто е нереално колко продължава това превъзходство, надали сме в такава серия срещу друг отбор в Англия. Според мен е нормално да паднем в някой от следващите мачове срещу тях, било то и в мач с пълно превъзходство...това е футбол все пак.