jelew73 написа:LFC06 написа:Един от най-слабите ни мачове за сезона.Подценихме ги и решихме че първия резултат е достатъчен.Добре,че испанците имат добри съдии и отсъди по правилник.Червения картон помогна много,иначе щеше да е треперене.Важното е,че продължихме.Лошото е,че Салах излезе тотално от форма според мен.
Извинявай, но явно друг мач си гледал. Първо какво подценяване като ги нагънахме като прасе плажен вестник и само късмета ги спаси от разгром. В отговор те с 1 удар вкараха. Второ съдията свири всякак, но не и добре. Всички коментари са, че е допуснал повече физически сблъсъци отколкото дори се допускат във ВЛ. В резултат на това Алекси трябваше изобщо да не започва второто полувреме след това безумие срещу Тиаго в 45 мин. Трето Салах изобщо не е излязъл от форма, беше най-активен отпред и отново късмета не го покри при двете греди иначе друго щеше да пишеш. Виж Мане и особено Жота излизат от форма,но мачове много и пак ще се вкарат в пътя.
Аз мисля,че ти си гледал друг мач,защото бяхме много слаби! И в двата мача играхме лошо и в първия резултата беше в наша полза,нищо друго!Тоест,отсранихме ги с голяма доза късмет,а не би трябвало Интер да ни затрудни толкова.Нужно ни е голямо подобрение,ако искаме да спечелим купата.Салах бил играл,да ама Ганкиното.И не е така от скоро.Ако да уцелиш гредата на празна врата е добра игра,ок!Но щом казваш...всеки си има мнение.И моето е,че бяхме зле.Имаше голяма вероятност да отпаднем,ако Санчез не беше направил простотията.