Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
john barnes написа:Не знам защо се учудваш,нали янките трябва да лапат? Сега ще сурнат дивока и вече няма кой да вземем на неговото място. Ама нали имаме харви елиът,той ще играе халф и нападател,имаме и окса,имаме и минамино...
SgtLiberty написа:От сега виждам как ще се опитат да разкъсват Елиът и Къртис да играят на всякъде и всеки мач , и те как ще легнат контузени и тотално окапали и накрая вярно лелката от бюфета ще ни води атаката.
wolf написа:SgtLiberty написа:От сега виждам как ще се опитат да разкъсват Елиът и Къртис да играят на всякъде и всеки мач , и те как ще легнат контузени и тотално окапали и накрая вярно лелката от бюфета ще ни води атаката.
Английското Педри, ще играят докато не им останат крака
SgtLiberty написа:wolf написа:SgtLiberty написа:От сега виждам как ще се опитат да разкъсват Елиът и Къртис да играят на всякъде и всеки мач , и те как ще легнат контузени и тотално окапали и накрая вярно лелката от бюфета ще ни води атаката.
От това да спестят пари ,ще съсипят здравето и кариерата на момчето.
wolf написа:SgtLiberty написа:wolf написа:SgtLiberty написа:От сега виждам как ще се опитат да разкъсват Елиът и Къртис да играят на всякъде и всеки мач , и те как ще легнат контузени и тотално окапали и накрая вярно лелката от бюфета ще ни води атаката.
Неее, искаш да ми кажеш че ръководството не си е взело поука от кариерите на Фаулър и Оуен?Какъв шок
wolf написа:SgtLiberty написа:wolf написа:SgtLiberty написа:От сега виждам как ще се опитат да разкъсват Елиът и Къртис да играят на всякъде и всеки мач , и те как ще легнат контузени и тотално окапали и накрая вярно лелката от бюфета ще ни води атаката.
Неее, искаш да ми кажеш че ръководството не си е взело поука от кариерите на Фаулър и Оуен?Какъв шок
Потребители, разглеждащи този форум: cskarcheto92 и 4 госта