SgtLiberty написа:wolf написа:Като ги знам колко са стиснати зимата очаквам най-много на Бен Дейвис някой роднина да вземем Януари
А с него какво стана не съм го видял с тениска на Ливърпул дори на тренировка.
В Шефилд Ю е под наем
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
SgtLiberty написа:wolf написа:Като ги знам колко са стиснати зимата очаквам най-много на Бен Дейвис някой роднина да вземем Януари
Liverpool_EC написа:Няма да се плашите момци, в последните минути от джама ФСГ все пак са извадили някакви пари и са подписали нов договор с лелката от столовата![]()
![]()
![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
wolf написа:SgtLiberty написа:wolf написа:Като ги знам колко са стиснати зимата очаквам най-много на Бен Дейвис някой роднина да вземем Януари
В Шефилд Ю е под наем
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
john barnes написа:От сегашния джам са на плюс 6.8млн паунда. Ебати смеха,ебати чудото!!!
wolf написа:john barnes написа:От сегашния джам са на плюс 6.8млн паунда. Ебати смеха,ебати чудото!!!
Кризата, стадиона, заплатите на администрацията, 4 годишния договор на Данчо, новата яхта на чичо ти Хенри, ти да не мислиш че е евтино![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта