ВЛ: Ливърпул - Челси 28.05.2021 |19:30| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Челси 28.05.2021 |19:30|

Мнениеот john barnes » 29 авг 2021 03:14

jelew73 написа:
SgtLiberty написа:Само Елиът е на ниво ....

Що бе той е "малката муха" и няма място в състава :)

Явно друг мач сте гледали. Елиът беше трагедия,изтърва най-чистото положение през първото полувреме,беше като муха без глава-пасове само на сигурно-назад и настрани. Не знам кво толкова ви кефи малката муха,ама още му е мноооого рано да играе във ВЛ. Клоп сгреши,че го пусна титуляр,трябваше да е Тиаго или Кейта.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Челси 28.05.2021 |19:30|

Мнениеот wolf » 29 авг 2021 14:35

john barnes написа:
jelew73 написа:
SgtLiberty написа:Само Елиът е на ниво ....

Що бе той е "малката муха" и няма място в състава :)

Явно друг мач сте гледали. Елиът беше трагедия,изтърва най-чистото положение през първото полувреме,беше като муха без глава-пасове само на сигурно-назад и настрани. Не знам кво толкова ви кефи малката муха,ама още му е мноооого рано да играе във ВЛ. Клоп сгреши,че го пусна титуляр,трябваше да е Тиаго или Кейта.

И все пак не беше зле колкото Данчо

john barnes
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Челси 28.05.2021 |19:30| 1-1 FT

Мнениеот john barnes » 29 авг 2021 16:01

За тоя паляк данчо стреса съм си казал мнението много отдавна. Той не заслужава да носи водата,те го направиха капитан,че и на 31г му удължават договора,а на 30 годишния Джини не и така изтървахме класен халф,даже и без пари. Сега янките само лапат и избиват трибуната,щото оправданията за ковида свършиха...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 29 авг 2021 18:06

john barnes написа:За тоя паляк данчо стреса съм си казал мнението много отдавна. Той не заслужава да носи водата,те го направиха капитан,че и на 31г му удължават договора,а на 30 годишния Джини не и така изтървахме класен халф,даже и без пари. Сега янките само лапат и избиват трибуната,щото оправданията за ковида свършиха...

И при това Джини не се контузваше а това на фона на останалите е просто безценно.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 авг 2021 23:33

Еми изтървахме ги, но Челси са с класни играчи и макар и с 10 души знаят как да удържат резултат. Нормално след 7 поредни победи да се завърти и равен. Имаше моменти второто, в които едвам удържаха натиска, ама не влезе. Накрая след 75 тата пак заспахме, но най-притеснителното за мен е, че Жота и Салах, като нямат ден и ходи печели...Идва 85 мин и треньора изостря атаката, като сменя... левия бек. Една принудителна смяна на нападател, една смяна на халф и толкоз...поглеждаш пейката и виждаш Минамино, а Ориги даже и до там не може да стигне...Алисон има повече голове от резервите ни тази година :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 авг 2021 01:29

Liverpool_EC написа:Еми изтървахме ги, но Челси са с класни играчи и макар и с 10 души знаят как да удържат резултат. Нормално след 7 поредни победи да се завърти и равен. Имаше моменти второто, в които едвам удържаха натиска, ама не влезе. Накрая след 75 тата пак заспахме, но най-притеснителното за мен е, че Жота и Салах, като нямат ден и ходи печели...Идва 85 мин и треньора изостря атаката, като сменя... левия бек. Една принудителна смяна на нападател, една смяна на халф и толкоз...поглеждаш пейката и виждаш Минамино, а Ориги даже и до там не може да стигне...Алисон има повече голове от резервите ни тази година :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: изтървахме ги вика :mrgreen: те първото ви размазаха, а второто с човек повече имахте 1 положение. Питам аз, на кое викаш изтърване ? нека чуя логиката ти че ми стана интересно
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 30 авг 2021 04:05

kingofpop написа:
Liverpool_EC написа:Еми изтървахме ги, но Челси са с класни играчи и макар и с 10 души знаят как да удържат резултат. Нормално след 7 поредни победи да се завърти и равен. Имаше моменти второто, в които едвам удържаха натиска, ама не влезе. Накрая след 75 тата пак заспахме, но най-притеснителното за мен е, че Жота и Салах, като нямат ден и ходи печели...Идва 85 мин и треньора изостря атаката, като сменя... левия бек. Една принудителна смяна на нападател, една смяна на халф и толкоз...поглеждаш пейката и виждаш Минамино, а Ориги даже и до там не може да стигне...Алисон има повече голове от резервите ни тази година :lol:

изтървахме ги вика :mrgreen: те първото ви размазаха, а второто с човек повече имахте 1 положение. Питам аз, на кое викаш изтърване ? нека чуя логиката ти че ми стана интересно

Аха, значи те с един удар първото (къде и Хаверц не повярва, че тази влезе) ни размазали, а ние второто с едно положение не сме ги изтървали :lol: Да ти имам попската логика...
Виж сега, за изтърване може и да се бъркам, ама размазване е когато биеш с 4:0 , а противника е толкова ошашавен, че не може да следи корнерите пред собствената си врата :!: Това го знам със сигурност :mrgreen:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 30 авг 2021 17:47

kingofpop написа: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: изтървахме ги вика :mrgreen: те първото ви размазаха, а второто с човек повече имахте 1 положение. Питам аз, на кое викаш изтърване ? нека чуя логиката ти че ми стана интересно

Челси освен гола от корнер през първото полувреме имаше ли друг удар към вратата, или размазването го разбираме доста различно като понятие? Размазване е като поведохме на Арсенал 4:0 до 20 мин. преди 7 години, размазване е като поведохме 3:0 на Ман Сити в ШЛ до 30 мин. преди 3 години, ама да ми говориш, че Челси, дето имаха един удар към вратата първото полувреме и той дойде след доста спорен корнер... Айде, моля ти се. :lol:

Ясно е, че Челси са класен отбор и си им сложил пари да станат шампиони, ама айде да гледаме реално и да не се надъхваме, все едно сме им върли фенчета, става ли? :roll:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 31 авг 2021 01:27

KOPScousers написа:
kingofpop написа: :lol: :lol: :lol: :lol: изтървахме ги вика :mrgreen: те първото ви размазаха, а второто с човек повече имахте 1 положение. Питам аз, на кое викаш изтърване ? нека чуя логиката ти че ми стана интересно

Челси освен гола от корнер през първото полувреме имаше ли друг удар към вратата, или размазването го разбираме доста различно като понятие? Размазване е като поведохме на Арсенал 4:0 до 20 мин. преди 7 години, размазване е като поведохме 3:0 на Ман Сити в ШЛ до 30 мин. преди 3 години, ама да ми говориш, че Челси, дето имаха един удар към вратата първото полувреме и той дойде след доста спорен корнер... Айде, моля ти се. :lol:

Ясно е, че Челси са класен отбор и си им сложил пари да станат шампиони, ама айде да гледаме реално и да не се надъхваме, все едно сме им върли фенчета, става ли? :roll:

Ами явно сме гледали различни мачове :? Челси първото, освен гола, имаха още 4-5 положения да вкарат, в които или имаха числено предимство, или бяха 2-2 3-3. Взеха грешните решения, но си бяха много чисти ситуации, въпреки че не се стигна до удари. Вие имахте само удара на Хендо след якия пас на Трент, ако не се лъжа. Това, че съм сложил маса пари на Челси, няма нищо общо с мнението и анализа ми за този мач :mrgreen: и двата отбора са ми еднакво неприятни, така че мнението ми е напълно безпристрастно.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Ливърпул”