KOPScousers написа:Челси освен гола от корнер през първото полувреме имаше ли друг удар към вратата, или размазването го разбираме доста различно като понятие? Размазване е като поведохме на Арсенал 4:0 до 20 мин. преди 7 години, размазване е като поведохме 3:0 на Ман Сити в ШЛ до 30 мин. преди 3 години, ама да ми говориш, че Челси, дето имаха един удар към вратата първото полувреме и той дойде след доста спорен корнер... Айде, моля ти се.
Ясно е, че Челси са класен отбор и си им сложил пари да станат шампиони, ама айде да гледаме реално и да не се надъхваме, все едно сме им върли фенчета, става ли?

Ами явно сме гледали различни мачове

Челси първото, освен гола, имаха още 4-5 положения да вкарат, в които или имаха числено предимство, или бяха 2-2 3-3. Взеха грешните решения, но си бяха много чисти ситуации, въпреки че не се стигна до удари. Вие имахте само удара на Хендо след якия пас на Трент, ако не се лъжа. Това, че съм сложил маса пари на Челси, няма нищо общо с мнението и анализа ми за този мач

и двата отбора са ми еднакво неприятни, така че мнението ми е напълно безпристрастно.