Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Real
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Real » 12 юли 2021 11:25

Red_Neck написа:Как някой още не е избухнал с прозрението, че въпреки маркетинг отдела на "бостънските плащачи" и въпреки куците дизайнери на Найк, Клопо изнася продажбите на екипи на широкия си гръб ;)

Ми да избухнем:
- можеш ли да отречеш, че дизайнът на Найк куца повече от хер Флик? Миналогодишния екип с тия якички даже не беше и куц, изобщо не ходеше.
- маркетингът на бостънци не виждам с какво е допринесъл за продажбите, ама и не е навредил, вероятно. А и по принцип предпочитам да не допринася (купуването на играчи, за да "продават" екипчета и турнетата пред американци, китайци, араби и прочее футболни ценители със същата цел, ме вбесяват.)
- Клопо... естествено, че изнася продажбите! Постигна успехи с нищожни инвестиции -> повече фенове -> повече продажби, дори и на най-кичозните екипи. Кое не е ясно? :lol:

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 12 юли 2021 11:26

SgtLiberty написа:ITS COMMING ROME!!!
Дори съдийкото рамо и на собствен терен и пак гризнаха дървото!!! :mrgreen:

Какво му беше на съдийството? Аз даже бях приятно очарован как водеше мача този холандец. На Рахимчо циганиите вообще не ги отрази.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 12 юли 2021 13:31

Kotzata написа:

Какво му беше на съдийството? Аз даже бях приятно очарован как водеше мача този холандец. На Рахимчо циганиите вообще не ги отрази.

Със Дания дузпата беше скандална, Стърлинг се просна като риба на сухо ,за мен това си беше скандално побутване ,само и само да ги докарат до финала понеже са домакини, защото вярвам ако беше се стигнало до дузпи, Датчаните вярвам ,че щеше да бият.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 12 юли 2021 22:44

SgtLiberty написа:
Kotzata написа:

Със Дания дузпата беше скандална, Стърлинг се просна като риба на сухо ,за мен това си беше скандално побутване ,само и само да ги докарат до финала понеже са домакини, защото вярвам ако беше се стигнало до дузпи, Датчаните вярвам ,че щеше да бият.

За Дания мача може. Там Рахимчо си се пльосна като рибок и си изпроси дузпата. Конкретно на финала обаче съдията си водеше като по учебник.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 юли 2021 12:09

https://webcafe.bg/euro-2020/london-se-udavi-v-bokluk-i-urina-a-po-ulitsite-vilneeha-zhivotni.html
Англичаните са няма такива свине. Това специално за феновете им като нация

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 13 юли 2021 16:36

Хората които искаха екипи на New Balance.
Ето го новият екип на Рома.
Ми той си е като нашият :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

https://ibb.co/zxfC9W8
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 13 юли 2021 18:26

9lives написа:Хората които искаха екипи на New Balance.
Ето го новият екип на Рома.
Ми той си е като нашият :mrgreen: :mrgreen:

Изображение

https://ibb.co/zxfC9W8

Исусе :shock:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 юли 2021 14:23

Капитанчо за Магуайър: “I’d put him in the same category as Virgil van Dijk, and I’ll be proven right in the next couple of years, because he’s only going to get better and better.”

От тоя един ден ще стане същия легендарен и неадекватен коментатор като Хаман и Карагър :lol:
Когато инбреда в теб говори и не можеш да се сдържиш да не сравниш англичанин с най-добрите

Потребителски аватар
f1refoX
Контакти:

Мнениеот f1refoX » 15 юли 2021 15:28

wolf написа:
Капитанчо за Магуайър: “I’d put him in the same category as Virgil van Dijk, and I’ll be proven right in the next couple of years, because he’s only going to get better and better.”

От тоя един ден ще стане същия легендарен и неадекватен коментатор като Хаман и Карагър :lol:
Когато инбреда в теб говори и не можеш да се сдържиш да не сравниш англичанин с най-добрите

Много бързо нахрани "Капитанчо" без да провериш, че е казано от Диин Хендърсън вратаря на Юнайтед, а не от Хендо :) :mrgreen:
https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-united-van-dijk-maguire-21043338

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 юли 2021 15:37

f1refoX написа:Много бързо нахрани "Капитанчо" без да провериш, че е казано от Диин Хендърсън вратаря на Юнайтед, а не от Хендо :) :mrgreen:

Не били компютри, а компоти :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Ливърпул”