Liverpool_EC написа:SgtLiberty написа:john barnes написа:Sweet_DG7 написа:Ливърпул няма как да направи следващата крачка в развитието си с тези собственици. Отдавна съм го разбрал.
Това и децата го знаят,повечето от нас се надяват тия плащачи да продават отбора,ама като знам чичо скрудж какъв е алчняк-нямам много надежди. Дотук само и единствено ни крепи гения на Клоп,но той като замине-жална ни майка!
И аз това си мисля, цял ден, друг такъв треньор ,който да прави от водата вино и да постига нечовешки резултати с жълти стотинки няма да намерим.
Точно това е, че докато другите собственици сменят треньори и им дават пари само и само да спечелят нещо, нашите заспи извадиха луд късмет с треньора, обаче стоят и изчисляват кой играч бил с 0,7% по-добър показател по еди какво си, че да му докарат него![]()
Не знам какво чакате толкова рано, Клоп сам си каза, че пак ще се чака първо да се продадат играчи и чак тогава да се купят. Европейското е извинение за входящите, а какво става с една камара изходящи, които не участват на Еврото? Охлюви на квадрат са тези нашите скъсаняци! Не виждате ли, че централния защитник за миналия сезон го купиха 2 седмици след като свърши сезонаПълен смях са бедняците от Бостън!
Сега се замислих, дори да продадат, Шакири и другите такива ,ще има някакви къси пари за трансфери този сезон, а после Салах и Алисон ще продадат, МЮ взеха Санчо и са на път да вземат Варан, как нашите смятат че един Конате и няколко нови договора са достатъчни не знам. Вместо да се извади кесията и да се купи Сабитцер ,Тилеманс и Рафиня например ние добавяме 6000 нови места на стадиона за да продаваме повече билети за концерти.