Много от вас, които сега реват за напусналия Джини много удобно забравят, че първите 1-2 сезона го наричаха Джини домакина, защо ли?
Сигурно защото е незаменим а? Бил вкарал 2 на Барса, ами той и Ориги вкара 2 бре, да го държим и него за талисман тогава. Джини е дал на клуба, но клуба му даде поне х5 за да е това сега. Не са 1-2 примерите на играчи получили предложения за пъти по-голяма заплата, но отказали. Нарича се лоялност, но си зависи и от човека. За мен Джини е малък човек, пък макар и добър играч. Това е
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
jelew73 написа:Много от вас, които сега реват за напусналия Джини много удобно забравят, че първите 1-2 сезона го наричаха Джини домакина, защо ли?
Сигурно защото е незаменим а? Бил вкарал 2 на Барса, ами той и Ориги вкара 2 бре, да го държим и него за талисман тогава. Джини е дал на клуба, но клуба му даде поне х5 за да е това сега. Не са 1-2 примерите на играчи получили предложения за пъти по-голяма заплата, но отказали. Нарича се лоялност, но си зависи и от човека. За мен Джини е малък човек, пък макар и добър играч. Това е
Всички, които хулите до един сте за психото. Не знам какви болни мозъци сте, но човека си изигра сезона като пич и ни вкара в четворката въпреки че напускаше. Надали се е пазарил за милионите, които сега ще взима. Не е имал сериозна контузия откакто е при нас и най-вероятно с Робъртсън са двамата рекордьори по изиграни минути. Може само да му лъскате обувките на малкия човек.
ACDC написа:jelew73 написа:Много от вас, които сега реват за напусналия Джини много удобно забравят, че първите 1-2 сезона го наричаха Джини домакина, защо ли?
Всички, които хулите до един сте за психото. Не знам какви болни мозъци сте, но човека си изигра сезона като пич и ни вкара в четворката въпреки че напускаше. Надали се е пазарил за милионите, които сега ще взима. Не е имал сериозна контузия откакто е при нас и най-вероятно с Робъртсън са двамата рекордьори по изиграни минути. Може само да му лъскате обувките на малкия човек.
Аз психото съм го завършил с отличие, но това не променя ситуацията с Джини, която много наподобява тази с Джан, той също изигра сезона на макс, дори игра на финала в Киев и с това свърши за големия футбол отивайки в дузпендуз
-
- Контакти:
Джини си го коментирайте във общата тема. От днес най-новия слух е,че сме активирали откупната клауза на Лоренцо Пелегрини от Рома,която била 30млн евро.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:Джини си го коментирайте във общата тема. От днес най-новия слух е,че сме активирали откупната клауза на Лоренцо Пелегрини от Рома,която била 30млн евро.
Италиянският Саутхемптън са ни тези. Не стига че им вземаме играчите, а този сезон и екипите

Като знам успехи ни с италианските играчи - Акуилани , Борини, Балотели съм притеснен.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- Liverpool_EC
- Контакти:
jelew73 написа:Много от вас, които сега реват за напусналия Джини много удобно забравят, че първите 1-2 сезона го наричаха Джини домакина, защо ли?
A ти за какво ревеш? Ти искаш да стои, ама да играе за малко пари. Не е ли малко нагло това? Искаш да е лоялен, ама кой беше лоялен към него, като само него го прескочиха с увеличение, което си беше заслужил наравно с другите 6,7 несменяеми титуляри? Той вече 2 години играе за по-малко пари, колко още да ви уйдисва на няколкото изискващи лоялност фена? Даде си мъжката дума на Клоп, че ще изкара и този сезон и си го изигра като пич. Нито е отказал да играе, както Масчерано, нито получи болки в гърба, като Коутиньо, нито се е тръшкал по тренировките, като Суарез с цел да се махне час по-скоро. Макар и да почна колебливо първия сезон, това променя ли приноса му в следващите 4? Вярвай си, че Ливърпул го направи играч и сега трябва да стои тук за колкото пари ти си решил

Последно, колко трябва да взима един несменяем титуляр в Ливърпул за да ви е готино тука на някои и да ви изглежда лоялен? Под 75к и тогава вече не ви бърка да стои 10 години в отбора...тогава няма да ви изглежда стар и нелоялен, нали

И кои са тези дето отказват по-големите заплати? Освен някои юноши къде видя други да отказват пари? Аз за последните 20г в Ливърпул се сещам само за Агер. Ако искаш ползвай и други отбори, за да събереш 5 човека

- Liverpool_EC
- Контакти:
9lives написа:john barnes написа:Джини си го коментирайте във общата тема. От днес най-новия слух е,че сме активирали откупната клауза на Лоренцо Пелегрини от Рома,която била 30млн евро.
Италиянският Саутхемптън са ни тези. Не стига че им вземаме играчите, а този сезон и екипите![]()
![]()
Като знам успехи ни с италианските играчи - Акуилани , Борини, Балотели съм притеснен.
И със един от Сасуоло ни свързват - Мануел Локатели.
То да сме само ние, май от Дзола насам няма успешен италианец в Англия. Италианското е като на забавен кадър, вече над 10 години и като дойдат във ВЛ малко нанагорно им идва

-
- Контакти:
И аз ще отговоря, защото си цитирал 1-2 неща писани от мен, за да изясним позициите си, а не да се караме.
1. За мен е проява именно на лоялност, че си изпълнил договора си.
2. При футбалерите, ако клубът държи на теб ти предлага удължаване на договора поне две години преди да изтече. Знаеш защо, а за пари дори не говорим.
3. Всички важни играчи вече са получили удължаване с подобрени условия.
4. Купува се Тиаго на същата възраст.
5. Изиграл си най-много мачове за съответния период, но те пренебрегват по точка 2.
Ако ти си на негово място как би процедирал?
И последно - аз не не рева за него. Има по-добри от него въпроса е дали ще се купи такъв. Проблема е че футболния фен е свикнал да е неблагодарен и забравя хубавото.
На Джини не му се играе футбол вече,това е обяснението.Ще прибира повече пари,но ще "играе" в отбор без тръпка и желание.Да,ще "играе" в кавички,защото се хващам на бас,че в ПСЖ няма да има и 10 пълни мача на сезон.По-нагоре някой написа...Джан №2.
Формата е временна,класата е вечна!
Киро, не искам с никой да се карам. И казвам позицията си, която явно не ви допада, но ок. Много футболисти са отказвали по-големи пари от друг клуб. Стиви, Роис, Шави, Мюлер, Буфон, Тоти, Недвед, Хамшик, Годин и т.н.Прави ви впечатление нали? Известни имена, това че не се прекланят пред парите ги прави легенди на съответните клубове. Другите са всички останали. Дано сте ме разбрали. Колкото до това, че някой друг играе по-малко, а получава повече си е чист късмет, защото купувайки някой играч не знаеш на 100 % как ще пасне в отбора Титуляр ли ще е или ще е скъпа резерва.