Liverpool_EC написа:Клоп на пресконференцията днес:
"Ние сме Ливърпул, не може да стоим 60 мин в нашата половина и да чакаме някой да си излезе от наказателното поле. Ние трябва да доминираме. "
Това е треньора, който в последните 30 години най-добре разбира кой отбор води. Все едно е роден в Ливърпул човека

Е, тук не съм съвсем съгласен, ама не мога да давам мнения на човек, който е на ти с футбола от много години. Това , което казва е вярно и доказано през последните 2 сезона, когато Върджил и Гомез бяха здрави, но сега с тези неопитни Ц.З. май сами си го вкарваме. Поведохме на Юнайтед и ни вкараха 2 гола от контри, поведохме на Лестър и ни вкараха 2 гола от контри - на техните терени. За да мачкаме напред се налага да се оголваме отзад - двата бека често играят като крила и остават отзад само Ц.З. и някой опорен - и след дълъг пас зад защитата започнаха да ни вкарват всички , просто ни хванаха цаката. Знам, че веднага ще ми скочиш, само изказвам мнение, не искам да опонирам на Клоп. Знам, че нещата ще се наредят като се върне Ван Дайк и вземем, дай боже, някой класен централен, но сега сме разграден двор отзад и може би трябва да можем да затваряме мачове когато поведем, което не значи глуха защита.