ВЛ: Ливърпул - Бърнли 21.01.2021 |22:00| 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Бърнли 21.01.2021 |22:00| 0-1 FT

Мнениеот gogovcite » 26 яну 2021 09:55

realist написа:
Liverpool_EC написа:Ройс за съжаление си е просто чуплив играч. Голям талант много ме е яд за него, но до скоро, когато влезеше в игра Борусия ставаха друг отбор.

Мерси, че ме сети за Ройс. Първо изкълчи глезен в приятелски мач на нац. отбор. Има видео, може да си пуснеш как Клоп облякъл фланелка на Армения го бута и той стъпва на криво :lol: В последствие отново контузен на същото място след грубо влизане в Бундеслигата: "Марвин Бакалорц от Падерборн заяви, че германският национал Марко Ройс е приел извиненията му за опасното влизане, довело до контузия на футболиста на Борусия (Дортмунд)"
Марвин Бакалорц ли му се е извинил или Юрген Клоп? Ти как го четеш в твоята злоба и яд?

Пич, ти с деменция ли си? :mrgreen: Вчера ми пишеш как Ройс бил чуплив, днес ми благодариш, че съм те подсетил за Ройс и опровергаваш това, че е чуплив, ами го контузвали. :? :roll: :oops: Казах ти, вече просто издишаш. Ливърпул са в криза, ама ти си в още по-голяма. Вероятно си загубил форма, защото просто нямаш с кого да спориш вече. Добре, че влизам от време на време, да не ти закърнее мозъка окончателно :lol:
И защо точно Борат? :lol: Нито съм много окосмен, нито имам мустаци. Издишаш, момче, много издишаш :(

Нормалните мъже биха се обидили от обръщението Борат не заради външния му вид, а заради поведението му, бе сладкиш. Точно това ти е написал и човекът, ама ти веднага се обиждаш на космИ :mrgreen:
Кажи с'я, т'ва не е ли шпенделско?
Hala Madrid

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 яну 2021 10:25

gogovcite написа:Нормалните мъже биха се обидили от обръщението Борат не заради външния му вид, а заради поведението му, бе сладкиш. Точно това ти е написал и човекът, ама ти веднага се обиждаш на космИ :mrgreen:

А я ти кажи ся, на човекът правиш ли бибитки или само го пускаш да си играе в "двора" ти? :mrgreen: Такова лизане на задник не бях виждал отдавна.
Нормалните мъже биха се смяли с глас на това нескопосано сравнение, както направих и аз, не да се обиждат. ;)

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 26 яну 2021 11:57

realist написа:
gogovcite написа:Нормалните мъже биха се обидили от обръщението Борат не заради външния му вид, а заради поведението му, бе сладкиш. Точно това ти е написал и човекът, ама ти веднага се обиждаш на космИ :mrgreen:

А я ти кажи ся, на човекът правиш ли бибитки или само го пускаш да си играе в "двора" ти? :mrgreen: Такова лизане на задник не бях виждал отдавна.
Нормалните мъже биха се смяли с глас на това нескопосано сравнение, както направих и аз, не да се обиждат. ;)

Пиши си спокойно, общувай свободно, радвай се на живота! Само недей да ми намигаш, щот' си опасен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hala Madrid

Върни се в “Ливърпул”