realist написа:Liverpool_EC написа:Ройс за съжаление си е просто чуплив играч. Голям талант много ме е яд за него, но до скоро, когато влезеше в игра Борусия ставаха друг отбор.Мерси, че ме сети за Ройс. Първо изкълчи глезен в приятелски мач на нац. отбор. Има видео, може да си пуснеш как Клоп облякъл фланелка на Армения го бута и той стъпва на кривоВ последствие отново контузен на същото място след грубо влизане в Бундеслигата: "Марвин Бакалорц от Падерборн заяви, че германският национал Марко Ройс е приел извиненията му за опасното влизане, довело до контузия на футболиста на Борусия (Дортмунд)"
Марвин Бакалорц ли му се е извинил или Юрген Клоп? Ти как го четеш в твоята злоба и яд?
Пич, ти с деменция ли си?Вчера ми пишеш как Ройс бил чуплив, днес ми благодариш, че съм те подсетил за Ройс и опровергаваш това, че е чуплив, ами го контузвали.
![]()
![]()
Казах ти, вече просто издишаш. Ливърпул са в криза, ама ти си в още по-голяма. Вероятно си загубил форма, защото просто нямаш с кого да спориш вече. Добре, че влизам от време на време, да не ти закърнее мозъка окончателно
![]()
И защо точно Борат?Нито съм много окосмен, нито имам мустаци. Издишаш, момче, много издишаш
Нормалните мъже биха се обидили от обръщението Борат не заради външния му вид, а заради поведението му, бе сладкиш. Точно това ти е написал и човекът, ама ти веднага се обиждаш на космИ

Кажи с'я, т'ва не е ли шпенделско?