ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 17.01.2021 |18:30| 0-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 17.01.2021 |18:30| 0-0 FT

Мнениеот realist » 22 яну 2021 18:27

zdravkos написа:@Liverpool_EC

Изображение
Сега към горния->Пич, не си реалист, а професионален торл! Изображение
Клоп дава всичко от себе си за този клуб - с цялото си сърце и душа. Само поради тази причина винаги ще остане в сърцата на всички истински фенове на Ливърпул! В нашите сърца!
Това, че ти не можеш да го оцениш си е твой проблем! Разбира се ще оставя последната дума за теб, от моя страна се чувствай игнориран!

Сега, Здравко, може би си готино момче, но прозира склонноста ти да празнословиш, което не е хубава черта. Професионален трол? Искаш да кажеш, че някой ми плаща да влизам във форума на Ливърпул в Гонг, за да ви дразня? Ако мислиш така наистина, имаме психичен проблем и спираме дотук. Ако обаче не го мислиш реално, значи празнословиш и говориш глупости ей така, за спорта.
Освен това малко се изказваш неподготвен и не на място. В горните коментари обяснявам на поклонниците на Клоп защо той не е легенда. Защо е нелепо да бъде сравняван с Шенкли, Фейгън, Пейсли и Кени. Ти ми говориш как щял да остане в сърцата на феновете. Той и Рафа остана в сърцата, Улие също, още куп треньори и играчи също. Но това не е достатъчно да бъдат провъзгласени за легенди. За това говорим тук, Здравчо, нещо си се объркал. ;)

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 22 яну 2021 21:11

Виждам, че съм те преценил неправилно.
Не си професионален трол, защото иначе щеше да знаеш, че не се цитира пост, когато пишеш директно под него! Определено си трол - но аматьор. Междодугото не е задължително да получаваш пари за да тролиш - при теб необходимостта от внимание се забелязва, а от там и скудоумието ти!

За да си легенда не е необходимо да си носител на медали, трофей и дрънкулки, а да си доказал привързаността, лоялнаостта, любовта и отношението ти към един клуб и феновете му!!!

За пример мога да посоча един играч, който не е ставал шампион на Англия с Ливърпул, но това не му пречи да е ИСТИНСКА ЛЕГЕНДА - обичан и уважаван от всички истински фенове, дори от тези на противниковия отбор! Играчът е .......?
Не си разбрал правилно написаното от мен преди това, едва ли ще го разбереш и сега?

Имам и друг пример за теб и значението на думата легенда - един друг тренер спечелил всички възможни трофей на клубно ниво дали е легенда в някой от клубовете, в които е работил? Става въпрос за Хосе М.... ?

Това са риторични въпроси...
Е оставам те с твойте проблеми сам = дали са психични не мога да твърдя, но с анализирането на играта, профилирането на хората(Клоп) и високомерието определени имаш проблеми!
Ако аз бях написал, че Клоп няма да спечели нищо с този клуб... след спечелените от него титли щеше да ме срам да се покажа, но на първо място бих се извинил на всички тук, щах да загърбя всички "анализи" во веки веков и след това безшумно бих се изнесел.
От теб няма как да се очаква такава мъжка постъпка, или? Това беше и последното ми обръщение към теб.
Лека вечер!
Изображение Изображение

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 24 яну 2021 12:22

zdravkos написа:Виждам, че съм те преценил неправилно.
Не си професионален трол, защото иначе щеше да знаеш, че не се цитира пост, когато пишеш директно под него! Определено си трол - но аматьор. Междодугото не е задължително да получаваш пари за да тролиш - при теб необходимостта от внимание се забелязва, а от там и скудоумието ти!

За да си легенда не е необходимо да си носител на медали, трофей и дрънкулки, а да си доказал привързаността, лоялнаостта, любовта и отношението ти към един клуб и феновете му!!!

За пример мога да посоча един играч, който не е ставал шампион на Англия с Ливърпул, но това не му пречи да е ИСТИНСКА ЛЕГЕНДА - обичан и уважаван от всички истински фенове, дори от тези на противниковия отбор! Играчът е .......?
Не си разбрал правилно написаното от мен преди това, едва ли ще го разбереш и сега?

Имам и друг пример за теб и значението на думата легенда - един друг тренер спечелил всички възможни трофей на клубно ниво дали е легенда в някой от клубовете, в които е работил? Става въпрос за Хосе М.... ?

Това са риторични въпроси...
Е оставам те с твойте проблеми сам = дали са психични не мога да твърдя, но с анализирането на играта, профилирането на хората(Клоп) и високомерието определени имаш проблеми!
Ако аз бях написал, че Клоп няма да спечели нищо с този клуб... след спечелените от него титли щеше да ме срам да се покажа, но на първо място бих се извинил на всички тук, щах да загърбя всички "анализи" во веки веков и след това безшумно бих се изнесел.
От теб няма как да се очаква такава мъжка постъпка, или? Това беше и последното ми обръщение към теб.
Лека вечер!

И аз теб съм преценил правилно - поредния злобен, дребнав празнословец, който не признава чуждо мнение и се смята за последна инстанция по всеки въпрос.
Обясняваш ми какво е легенда и дали трофеите са важни, при положение, че точно преди няколко поста съм казал абсолютно същото. Да, легендите не се измерват с трофеи и Шенкли е абсолютния пример за това, както съм написал малко по-рано. Но Клоп не е легенда, много е далеч от това да е легенда. Да, успешен треньор, в сърцата на феновете остава, в историята остава, но не е легенда. И на теб ще кажа, Клоп поставен до Шенкли, Пейсли, Фейгън и Кени е гавра с историята на клуба и незачитане на истинските легенди, отдали живота си на този клуб.
И като ми говориш за мъжки постъпки, дали е мъжко да кажеш на някого, че го игнорираш и малко по-късно да му се обясняваш като п*тка? Това за домашно ти го оставям.

Върни се в “Ливърпул”