ВЛ: Саутхемптън - Ливърпул 04.01.2021 |22:00| 1-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: ВЛ: Саутхемптън - Ливърпул 04.01.2021 |22:00| 1-0 FT

Мнениеот john barnes » 05 яну 2021 21:54

Един колега от друг форум,беше изкарал грешките на съдиите и вар в наш ущърб. За изиграни 16 мача,ние имаме във 11 мача рязане от съдиите и общо 16 техни грешки във тези 11 мача. Излиза,че само във 5 мача досега,не са се намесвали тия мишки,за да ни порежат. Това ако не е тенденция,не знам кое може да е...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 яну 2021 23:15

Red_Neck написа:
Liverpool_EC написа:10 различни двойки ЦЗ за 17 мача във ВЛ и 14 различни във 25 мача за сезона. С това е принуден да се занимава треньорът, който онзи ден ни направи Шампиони на Англия и скоро преди това Европейски Шампиони. Ако може някой да ми намери подобен аналог в историята на футбола ще съм му адски благодарен :!:
....

Ем, ... трябваше ФА да се съобрази с големия брой контузени и да отвори специално за нас трансферния прозорец в началото на октомври, ... предполагам ;)

За ВАС? Кои сте вие? Ти и Хенри? За вас дето спахте август и септември? За вас и 12 месеца в годината да е отворен джама, файда няма. Бройте си там стотинките и със футбол не се занимавайте.
Като разбереш, какво е да се докара нужният играч август, за да свикне с изискванията на треньора, съотборниците си и всичко останало, за да може да се ползва при НЕОБХОДИМОСТ и въобще, как функционира всичко в един отбор, чак тогава ще се върнеш да задаваш въпросчета. Ти да не си ми отговорил на моите, че реши сега, че някой ще стои да те учи на футбол, щото през 2021ва още не можеш да стоплиш неща от 2019.
Иначе да, в последните 3 мача-нападението ни е виновно. И това естествено прави собствениците най-готините хора и съответно, нямат вина за нищо.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 яну 2021 23:35

john barnes написа:За янките съм си казал мнението. Обаче защо Клоп им мълчи и не иска пари за трансфери,това се чудя аз...Рафата преди тропаше по масата и се караше публично със предните янки,докато Клоп мълчи и само им приглася. Ето там е ключа на загадката и мисля,че това касае неговото бъдеще в отбора оттук нататък. Има нещо,което ние феновете няма как да знаем,знаят го само определени хора от кухнята на клуба.

Ами точно това е разликата между Клоп и Рафата. И като цяло немският и испанският манталитет. Вие много държите някой да скача на собствениците. Ама какво постигна Рафата с това? Купиха му играчите които искаше или какво? Напротив, отбора се разпадна за един сезон. Джерард го обясни в автобиографията си, колко негативно влияние имат разправиите между треньор и собствениците върху играчите. Подобно нещо води до едно огромно напрежение и несигурност и нали видя как за 1 година всички се разбягаха. Отбор граден и събиран един по един за 5години, останал на крачка от титлата май 2009, беше занулен лятото на 2010. И според мен това е, което се опитва да избегне Клоп. Той е казвал, че има едно много важно правило в живота си-Ако не можеш да промениш нещо, заобикаляш го и продължаваш напред. В случая не може да промени решението, което му сервираха янките през май, когато каза на една пресконференция американският лаф "няма да харчим, защото имаме сметки за плащане"Ейтова подчертаното ви гарантирам, че му е сервирано от американските скотове. Всеки американец го повтаря това по 25 пъти на ден, като зомбиран. Пеят го дори в песни, малоумниците. И така, Клоп разбра че ще трябва да се оправя с каквото дойде и толкоз. Като цяло, замисли се какво е постигнал някой треньор, като почне да се кара със собствениците? Абсолютно нищо. И феновете да вземат да скачат-пак нищо. Това са едни дебелокожи нагли същества, които само ги интересува да има печалба на края на сезона, а дали ще е от продажба на фланелки в Япония или от спечелени титли-за тях няма никаква разлика :!:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 яну 2021 23:45

daduradam написа:
Liverpool_EC написа:

Колега, ритал съм топка до 19 годишен в Локо ПД, имам няколко мача във В група, да се пусна ли и аз към Пул. Ще им излезна безплатно на нашите другари :roll: Говоря и немски, с Клоп ще се разбираме без никакви проблеми :lol:

То повечето тука сме така, като изключим няколко които на 19 год бяха касиери в супермаркета и сега на 40 не дават един лев да излезе от касата :lol: :lol: :lol: Ние нямаме картотеки, ама съм чел, че Фирмино в юношите до 19 е играл защитник. Може да го пробват него за ЦЗ другият мач. Двамата с Филипс са се виждали в столовата, което автоматично ги прави способни да изнесат един мач за 0:0 без да имаме проблеми в защита :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 06 яну 2021 01:07

Liverpool_EC написа:
daduradam написа:
Liverpool_EC написа:

Колега, ритал съм топка до 19 годишен в Локо ПД, имам няколко мача във В група, да се пусна ли и аз към Пул. Ще им излезна безплатно на нашите другари :roll: Говоря и немски, с Клоп ще се разбираме без никакви проблеми :lol:

То повечето тука сме така, като изключим няколко които на 19 год бяха касиери в супермаркета и сега на 40 не дават един лев да излезе от касата :lol: :lol: :lol: Ние нямаме картотеки, ама съм чел, че Фирмино в юношите до 19 е играл защитник. Може да го пробват него за ЦЗ другият мач. Двамата с Филипс са се виждали в столовата, което автоматично ги прави способни да изнесат един мач за 0:0 без да имаме проблеми в защита :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Разби ми сърцето, тъкмо бях стегнал багажа.
Виж да питаш касиерите дали и нов договор на Вайналдум не можем да предложим, защото траснферният прозорец не бил отворен октомври месец. И разбери октомври коя година, че ние вече от две ( 2 ) нямаме трансфери :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 яну 2021 05:10

daduradam написа:
Liverpool_EC написа:
daduradam написа:
Liverpool_EC написа:

То повечето тука сме така, като изключим няколко които на 19 год бяха касиери в супермаркета и сега на 40 не дават един лев да излезе от касата :lol: Ние нямаме картотеки, ама съм чел, че Фирмино в юношите до 19 е играл защитник. Може да го пробват него за ЦЗ другият мач. Двамата с Филипс са се виждали в столовата, което автоматично ги прави способни да изнесат един мач за 0:0 без да имаме проблеми в защита

Разби ми сърцето, тъкмо бях стегнал багажа.
Виж да питаш касиерите дали и нов договор на Вайналдум не можем да предложим, защото траснферният прозорец не бил отворен октомври месец. И разбери октомври коя година, че ние вече от две ( 2 ) нямаме трансфери :mrgreen: :mrgreen:

Главният касиер каза преди месец, че е почти сигурен, че ще съберат пари за 60 милионен партньор на Ван Дайк и затова нищо не може сега :lol: Касиера не уточни дали Ван Дайк ще е все още в Ливърпул докато съберат парите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 яну 2021 09:57

Liverpool_EC написа:Като разбереш, какво е да се докара нужният играч август, за да свикне с изискванията на треньора, съотборниците си и всичко останало, за да може да се ползва при НЕОБХОДИМОСТ и въобще, как функционира всичко в един отбор, чак тогава ще се върнеш да задаваш въпросчета.

Какви и кои са нужните играчи решават мениджъра на отбора и ръководството ;)
Явно това лято са преценили, че отборът има НЕОБХОДИМОСТ от топ халф и нападател и взеха Тиаго и Жота ;)
[offtopic]То па гледайки представянето на отбора във фаза атака в последния месец и половина и особено след контузиите на двамата, май излиза, че чуват петела :)[/offtopic]
Не им ли прости вече, че продължават да не съгласуват с теб трансферната политика на клуба? :)
Форумната лайкучка с двата лева в джоба може единствено да реши да си вземе довечера едно патронче менте и да кълне "шибаните капиталисти", че са успели хора, които си постигат целите и имат ресурс (умствен, бизнес и финансов) да вземат решения ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 07 яну 2021 02:14

Red_Neck написа:
Liverpool_EC написа:Като разбереш, какво е да се докара нужният играч август, за да свикне с изискванията на треньора, съотборниците си и всичко останало, за да може да се ползва при НЕОБХОДИМОСТ и въобще, как функционира всичко в един отбор, чак тогава ще се върнеш да задаваш въпросчета.

Какви и кои са нужните играчи решават мениджъра на отбора и ръководството ;)
Явно това лято са преценили, че отборът има НЕОБХОДИМОСТ от топ халф и нападател и взеха Тиаго и Жота ;)
[offtopic]То па гледайки представянето на отбора във фаза атака в последния месец и половина и особено след контузиите на двамата, май излиза, че чуват петела :)[/offtopic]
Не им ли прости вече, че продължават да не съгласуват с теб трансферната политика на клуба? :)
Форумната лайкучка с двата лева в джоба може единствено да реши да си вземе довечера едно патронче менте и да кълне "шибаните капиталисти", че са успели хора, които си постигат целите и имат ресурс (умствен, бизнес и финансов) да вземат решения ;)

Добре, че Байерн и Уулвърхямптън се смилиха над твоите жалкари и им отпуснаха заем, че сега щеше да обясняваш как мениджъра и ръководството са решили, че имаме нужда само от Цимикас :lol:
А ако умираш да боготвориш разни капиталисти, най-добре вземи пробвай в някой друг отбор, защото в Ливърпул има заложени други ценности и както виждаш феновете ни вече няколко пъти спасиха твоите упешните от собствените им идиотски решения. Може би не трябваше да си купуват отбор в Европа :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”