ВЛ: Нюкасъл - Ливърпул 30.12.2020 |22:00| 0-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ВЛ: Нюкасъл - Ливърпул 30.12.2020 |22:00| 0-0 FT

Мнениеот Red_Neck » 31 дек 2020 09:46

Много драматично приемате нещата ;)
Има си обективни причини отборът да не е в състояние да гази физически и игрово като преди прекъсването през март.
Цялостното ни представяне много зависи от крайните защитници, а снощи и двамата играха доста под нивото си, но и те са хора. Отделно при липсата на ВВД, Джо или Матип двата бека трябва да играят доста "по-спънато" и с повече мисъл за защитните си функции.
Просто в края на мача момчетата свършиха силите. Няма как да им се сърдим за това, а и не е редно да подценяваме отборите срещу които се изправяме. Най-нормалното нещо е всеки противник да скача на Шампиона.
Много ме е яд, че Мо пропиля с лека ръка 2 абсолютно чисти положения. Мане и Боби също имаха по един 100%-ов шанс.
Едно от тези 4 положения да беше влязло, сега щяхме да пеем други песни, а играта щеше да е същата. Още като видях тройката халфове в началото и ми стана ясно, че в този мач няма да имаме много ситуации за гол.
За съжаление в такива закучени мачове Диого Жота липсва много.
Дано неприятните контузии останат в 2020 и отсъстващите се възстановят по-бързо.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 дек 2020 10:23

Не е до драматизъм а до упорството да не се взима никой. Тиаго на къси пари, Жота на изплащане, имаме крещяща нужда от попълнения отзад и се мълчи и се правят че не съществува тоя проблем. Не е до мачкането а до бездушната игра. Както и други отбелязаха, не може 90тата минута да си разцъкваш все едно е 3:0 за нас. Отпред Салах и Боби се скъсаха да пропускат, Мане за N-ти мач поред беше статист но знам че е любимец на много хора тук и тия неща няма да ги кажат на глас. Резерви които да ги сложат на пейката? Нямаме.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 31 дек 2020 13:41

wolf написа:Не е до драматизъм а до упорството да не се взима никой. Тиаго на къси пари, Жота на изплащане, имаме крещяща нужда от попълнения отзад и се мълчи и се правят че не съществува тоя проблем. Не е до мачкането а до бездушната игра. Както и други отбелязаха, не може 90тата минута да си разцъкваш все едно е 3:0 за нас. Отпред Салах и Боби се скъсаха да пропускат, Мане за N-ти мач поред беше статист но знам че е любимец на много хора тук и тия неща няма да ги кажат на глас. Резерви които да ги сложат на пейката? Нямаме.

Много моля, говори само от свое име! Аз от попълнения отзад нямам нужда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hala Madrid

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 дек 2020 15:09

gogovcite написа:
wolf написа:Не е до драматизъм а до упорството да не се взима никой. Тиаго на къси пари, Жота на изплащане, имаме крещяща нужда от попълнения отзад и се мълчи и се правят че не съществува тоя проблем. Не е до мачкането а до бездушната игра. Както и други отбелязаха, не може 90тата минута да си разцъкваш все едно е 3:0 за нас. Отпред Салах и Боби се скъсаха да пропускат, Мане за N-ти мач поред беше статист но знам че е любимец на много хора тук и тия неща няма да ги кажат на глас. Резерви които да ги сложат на пейката? Нямаме.

Много моля, говори само от свое име! Аз от попълнения отзад нямам нужда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”