Мнениеот LFC06 » 28 дек 2020 18:38
Ами нормално е да сме доста разочаровани.Не става въпрос дали някой е доволен,а затова че с такива подаръци е съмнително,че ще спечелим отново титлата.Сега е момента да тропнем по масата и да заявим,че сме хегемона на Англия.А ние се лигавим с некви абсолютни посредственяци.Вече трябваше да имаме комфортна преднина от поне 7-8т. пред втория.Няма ВАР,няма мар,такива излизаш и ги пребиваш.Но явно нямаме план,а и играчи както се вижда за преодоляването на такива отбори.Всички ще започнат да играят така срещу нас,защото на 100% ще измъкват точки,дори победи.Не можеш да се надиграваш с този отбор,но можеш да се браниш и да ги надхитриш.Пример,Анчелоти го прави постоянно!Просто се видя срещу УБА,Фулъм,Шефилд и Брайтън,че нямаме отговор на такава тактика.Тотнъм ги бихме,но можехме да загубим най-спокойно,защото те пък имат класен състав.Привърженик съм на Ливърпул от много години и няколкото изпуснати титли във Висшата Лига са изпуснати точно заради такива мачове.Тук се печелят титлите,с малките!Просто когато идва такъв мач винаги съм притеснен,защото почти винаги играем зле.И то от поне 30г.Ливърпул е демон за грандовете,но дарител на точки на посредствените отбори и явно това ни е карма.Оптимист съм и вярвам,че ще спечелим титлата,защото обратното ще е катастрофа за амбициите както на клуба така и на нас феновете.Можем и трябва да повторим,та и потретим.YNWA!
Формата е временна,класата е вечна!