ВЛ: Ливърпул - Тотнъм 16.12.2020 |22:00| 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Тотнъм 16.12.2020 |22:00|

Мнениеот Red_Neck » 16 дек 2020 10:52

slash1912 написа:Мен повече ме притеснява нашия отбор....

Мен също. Всички се опасявахме от проблеми в центъра на защитата, а през последните седмици непостоянството и слабите игри дойдоха от средата и нападението.
При тези резултати снощи и с нашите кадрови проблеми (дано поне Матип и Кейта са на разположение за мача), този мач трябва да не се губи. Победата ще е бонус.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 16 дек 2020 12:33

Тази година нашият отбор показва две лица. Имаше уникални мачове, в които надиграхме съперниците от първата до последната минута / Уулвс, Лестър, Аталанта, Арсенал и др/. Имаше и мачове, в които не можехме да намерим играта си, или поне в едно полувреме. Надявам се този мач да е от първите. С оглед формата на двата отбора най-реалния резултат е Х.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 16 дек 2020 15:43

kircho_baretata написа:, а Жота не е изиграл 50 мача през сезона та да кажем, че е от преумора. Играл е 7-8 мача титуляр, 2-3 за национала и няколко като резерва. То ако трябва да се пазят футболистите от сега, април сигурно с децата до 12 години трябва да играем.

За Жота Клоп носи цялата вина, защото го пусна да играе в най- безсмисления мач за сезона при положение, че вече има 1 камион контузени. Никой от титулярите не трябваше да участва в този двубой.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 16 дек 2020 16:05

Той Клоп е виновен и, че не купи 5ти вратар, 6ти нападател и 9ти централен защитник, но какво да прави като си няма персонален ясновидец да му подсказва кой ще се контузи :mrgreen:

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 16 дек 2020 16:36

Тотнъм са отборът в по-добра форма. Сон и Кейн са най-доброто дуо в света в момента. От нашето трио само единият в момента го бива и то не е да кажеш, че играе кой знае колко добре, просто я рита отнякъде и тя влиза. И въпреки това забравяте едно много важно нещо - Ливърпул на "Анфийлд" и Ливърпул навън са 2 коренно различни отбора. Ще има и публика. Средната ни линия умее да мачка и контролира мача вкъщи, ТАА се върна, тоест можем да разчитаме на атаката и по двата фланга. Алисон се върна, тоест можем да разчитаме на перфектен старт на атаката още от вратаря. Защитата ни не е зле - в мача с Фулъм цяло полувреме не минахме центъра, само 1 допуснат гол при това положение говори, че защитата се е справила. Вярвайте повече в момчетата и най-вече в Клоп - едва ли има неутрален фен в света, който да иска вечно ревящото недоразумение да победи немския симпатяга. YNWA!
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 16 дек 2020 16:55

nghcvth написа:
kircho_baretata написа:, а Жота не е изиграл 50 мача през сезона та да кажем, че е от преумора. Играл е 7-8 мача титуляр, 2-3 за национала и няколко като резерва. То ако трябва да се пазят футболистите от сега, април сигурно с децата до 12 години трябва да играем.

За Жота Клоп носи цялата вина, защото го пусна да играе в най- безсмисления мач за сезона при положение, че вече има 1 камион контузени. Никой от титулярите не трябваше да участва в този двубой.

Безмислени мачове за отбора, треньорите и като цяло за институцията Ливърпул няма. Това за безмислените мачове са си свободни съчинения на нас феновете. А да те питам каква е гаранцията, че футболист не може да се контузи на тренировка, щото Шакири и Кейта имат по 2 мача на кръст за последните две години пък вечно в лазарета.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 16 дек 2020 19:27

Red_Neck написа:
slash1912 написа:Мен повече ме притеснява нашия отбор....

Мен също. Всички се опасявахме от проблеми в центъра на защитата, а през последните седмици непостоянството и слабите игри дойдоха от средата и нападението.
При тези резултати снощи и с нашите кадрови проблеми (дано поне Матип и Кейта са на разположение за мача), този мач трябва да не се губи. Победата ще е бонус.

Да не е защото полузащитниците трябва да играят в защита :mrgreen:
Срещу Фулъм защитата беше пълна трагедия, единствено вратаря ни държеше в мача и ни спаси от 3:0 на полувремето. Едно е да те натискат и да нямат положения, защото защитата е желязна и друго да си бият удари и да ни разминават като...Фулъм първото полувреме. И между другото предните 2 год по това време от сезона ВанДайк и Гомез правеха серии от по 8,9 мача с 1 допуснат гол.
Сега сме със 8 от 13 и това е супер на фона на качествата на играчите, с които трябва да се оправя Клоп.

nghcvth написа:

А ако се беше контузил в 20 мин срещу Фулъм, за какво щеше да ти е виновен Клоп? Ти сигурно имаш някакъв график/разписание с мачове, в които някой може да се контузи, и в които не може :lol: Дай го на Клоп да се учи от теб :roll: Може би не трябваше да излиза с ВанДайк и Тиаго срещу Евертън, да не се контузят... Знам ли ти разписанието :mrgreen:

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 16 дек 2020 20:09

Не знам защо пишете свободни съчинения. Наистина ли се сравнява по важност дербито с Евертън в първенството и мач с Митдиланд в ШЛ, който не променя абсолютно нищо в класирането в групата? За останалите контузии да съм обвинил Клоп? Просто в този мач нямаше никакъв смисъл да играе който и да е титуляр, не виждам, какво можеше да се спечели от подобно нещо.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 16 дек 2020 20:21

Този мач трябва да се вземе, хикса ще е бонус за Тот. Жозе го е страх на "Анфийлд," и само от нас зависи с какво/колко ще си тръгне за Лондон. Спокойно, без бързане, пределна мобилизация, изяждане на терена и точките са наши. Не ми се ще да излезем с идеята от "Етихад". Наздраве от мен.
Изображение

Потребителски аватар
juke
Контакти:

Мнениеот juke » 16 дек 2020 21:01

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, R. Williams, Fabinho, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jones, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Kelleher, Keita, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Origi, Phillips, N. Williams.

Върни се в “Ливърпул”