ШЛ: Ливърпул - Аякс 01.12.2020 /22:00/ 1-0 КР

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: ШЛ: Ливърпул - Аякс 01.12.2020 /22:00/ 1-0 КР

Мнениеот slash1912 » 02 дек 2020 20:58

Тадич няма какво толкова да се обяснява,тавана му във ВЛ беше Саутхямптън :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 02 дек 2020 22:38

KOPScousers написа:Келъхър винаги е показвал добри игри, помня един мач срещу МК Донс за Мики Маус, когато откровено ни спаси на няколко пъти и допринесе много за победата, както стана и снощи. Имаше много критики по негов адрес след загубата 0:5 от Астън Вила, но при средна възраст на състава от 18 години няма какво да очакваш, при положение, че ония бяха почти с всичките си титуляри. Кво да кажем за шарана Адриан, на който с всички титуляри в защита му вкараха 7? Аз също се надявам, че този некадърник е изиграл последния си мач за клуба, няма нужда да се търси втори вратар, защото Келъхър с това си представяне си заслужи правото да е подгласник на Алисон. Категорично играч на мача, евала на момчето.

Нещо не съм съгласен...титулярната защита,7 парцала и накрая Адриан виновен. Не върви тоо извод нещо. Че е робот ..робот е ..ама айде да не е най черния за тоя резултат .
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Ponko

Мнениеот Ponko » 02 дек 2020 23:32

Liverpool_EC написа:
Ponko написа:То и Адриан започна сравнително добре и после се насра... Да се надяваме че случая с това момче няма да е такъв. Атаката силно забоксува в псоледните три мача в които сме вкарали едва 2 гола. Започваме все по-трудно да вкарваме. Салах е трагичен напоследък при завършващата фаза.. добре, че са дузпите, че ако спре да вкарва и тях ще я втасаме..

Стига отбива водата към нападателите сега, виж какво писа преди мача :lol: Адриан го нареждаш всеки мач и точно като го оставиха резерва ти залипсва изведнъж. Ти си по-бетер от жена, на която мъжът и я бие, а тя реве че и липсва :lol: Келъхър онзи ден е получил 7 гола в мача на резервите и въпреки това е предпочетен за титуляр...смятай този Адриан колко се котира вече сред треньорите. Всички разбрахме, че миналата сряда срещу Аталанта ти дойде, ама днес вече става точно една седмица и би трябвало след вчерашното класиране да спреш да кървиш :mrgreen:

Сплескън че момчето направи добър мач е така, но нищо не ти гарантира, че следващите му изяви ще са на същото ниво.. Не само аз се изненадах неприято от отсъствието Алисън и други също изреваха... :lol: Да се надяваме, ако пази срещу Уулвс да има същата успеваемост. А атаката, че е неефективна е повече от очевидно... започваме да вкарваме все по измъчено или ако вкараме ни го отменят! :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 03 дек 2020 04:06

Ponko написа:че момчето направи добър мач е така, но нищо не ти гарантира, че следващите му изяви ще са на същото ниво.. Не само аз се изненадах неприято от отсъствието Алисън и други също изреваха... :lol: Да се надяваме, ако пази срещу Уулвс да има същата успеваемост. А атаката, че е неефективна е повече от очевидно... започваме да вкарваме все по измъчено или ако вкараме ни го отменят! :lol:

Едно е другите да са неприятно изненадани от отсъствието на Алисон и съвсем друго САМО ТИ да си неприятно реагирал на присъствието на Келъхър ;)
Ponko написа:Не ми стига акъла как ще спечелим мача с този вратар... заеби..

Поне ни сподели от сърце причината за реакцията ти...[offtopic]Не, че някой те пита за очевадното :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Гаранции за изявите му няма...освен една :arrow: Че ти ще си първият, който ще се разпищи като сгреши :mrgreen: ГАРАНЦИЯ!
Адриан се видя какъв вратар е, сега нека да погледаме малкия.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 03 дек 2020 13:48

wu_dnica написа:
KOPScousers написа:Келъхър винаги е показвал добри игри, помня един мач срещу МК Донс за Мики Маус, когато откровено ни спаси на няколко пъти и допринесе много за победата, както стана и снощи. Имаше много критики по негов адрес след загубата 0:5 от Астън Вила, но при средна възраст на състава от 18 години няма какво да очакваш, при положение, че ония бяха почти с всичките си титуляри. Кво да кажем за шарана Адриан, на който с всички титуляри в защита му вкараха 7? Аз също се надявам, че този некадърник е изиграл последния си мач за клуба, няма нужда да се търси втори вратар, защото Келъхър с това си представяне си заслужи правото да е подгласник на Алисон. Категорично играч на мача, евала на момчето.

Нещо не съм съгласен...титулярната защита,7 парцала и накрая Адриан виновен. Не върви тоо извод нещо. Че е робот ..робот е ..ама айде да не е най черния за тоя резултат .

Никъде не твърдя, че точно Адриан е най-черният за този резултат, но е факт, че им подари ранен гол, след който тактика, схема, настройка въобще всичко за мача отиде по дяволите. Въпреки това си признавам, че не очаквах такова нещо, дори и след като поведоха. 3 от головете им бяха след неспасяеми рикошети, което говори за късмет, който в друг ден ще се обърне и ще е срещу Вила, но какво да се прави. Срещу Евертън хареса ли ти тоя несретник, който пак е с основна вина за първия гол? Келъхър му показа как се прави, когато изби удара на Хунтелаар. Мани я тая мека китка, че дори на скамейката ми е неприятно да я гледам, а какво остава на вратата. Срещу Астън Вила колективно бяхме неузнаваеми, но всичко започна от несигурността на вратаря. Имахме проблеми в защита и с Алисон след подновяването на миналия сезон, както и в началото на този, но разликата, когато той е на терена спрямо представянето ни с Адриан, е огромна и няма база за сравнение.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Ponko

Мнениеот Ponko » 03 дек 2020 21:56

Скучен си ...

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 06 дек 2020 09:55

KOPScousers написа:
wu_dnica написа:

Никъде не твърдя, че точно Адриан е най-черният за този резултат, но е факт, че им подари ранен гол, след който тактика, схема, настройка въобще всичко за мача отиде по дяволите. Въпреки това си признавам, че не очаквах такова нещо, дори и след като поведоха. 3 от головете им бяха след неспасяеми рикошети, което говори за късмет, който в друг ден ще се обърне и ще е срещу Вила, но какво да се прави. Срещу Евертън хареса ли ти тоя несретник, който пак е с основна вина за първия гол? Келъхър му показа как се прави, когато изби удара на Хунтелаар. Мани я тая мека китка, че дори на скамейката ми е неприятно да я гледам, а какво остава на вратата. Срещу Астън Вила колективно бяхме неузнаваеми, но всичко започна от несигурността на вратаря. Имахме проблеми в защита и с Алисон след подновяването на миналия сезон, както и в началото на този, но разликата, когато той е на терена спрямо представянето ни с Адриан, е огромна и няма база за сравнение.

И аз не съм казал ,че го харесвам или още по малко да го сравнявам с Алисон. Само дето не мисля ,че специално за тоя резултат имаше вина и да ,защитата беше виновна.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”