ВЛ: Ливърпул - Лестър 22.11.2020 |21:15| 3-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 22.11.2020 |21:15| 3-0 FT

Мнениеот SgtLiberty » 23 ное 2020 10:26

kircho_baretata написа:Перфектен мач снощи. Заради проблемите в защита се бяхме наежили какво ще стане в мача, а то ги отупахме като брашнян чувал. Лестър са ми симпатичен отбор, но сега заради Брендо направо не ми се гледат, по принцип играят много качествен футбол, но видя ли го тоя край тъча и ..... Иначе от нашия отбор всички бяха машини, жалко за Кейта, точно когато ни трябва и мачовете се редят като върволица той пак се контузи. Имам чувството, че ще подобри рекорда на Робен за брой контузии.

Проспал ли съм нещо или имаме друг спонсор вече?

За някой мачове го слагат и тоя, и друг път сме били с тоя спонсор, просто преди беше почти само на тренировъчните екипи.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 23 ное 2020 11:40

SgtLiberty написа:
kircho_baretata написа:Перфектен мач снощи. Заради проблемите в защита се бяхме наежили какво ще стане в мача, а то ги отупахме като брашнян чувал. Лестър са ми симпатичен отбор, но сега заради Брендо направо не ми се гледат, по принцип играят много качествен футбол, но видя ли го тоя край тъча и ..... Иначе от нашия отбор всички бяха машини, жалко за Кейта, точно когато ни трябва и мачовете се редят като върволица той пак се контузи. Имам чувството, че ще подобри рекорда на Робен за брой контузии.

За някой мачове го слагат и тоя, и друг път сме били с тоя спонсор, просто преди беше почти само на тренировъчните екипи.

Standard Chartered отстъпват за благотворителни каузи мястото си на екипа. По принцип беше Seeing is Believing, но вчера беше друго. Бъркаш ги с AXA.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 23 ное 2020 19:43

fkbl1 написа:
SgtLiberty написа:

Standard Chartered отстъпват за благотворителни каузи мястото си на екипа. По принцип беше Seeing is Believing, но вчера беше друго. Бъркаш ги с AXA.

Прав си просто мисля ,че тоя Хикс съм го виждал пак на нашите екипи и преди.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 22.11.2020 |21:15|

Мнениеот Liverpool_EC » 24 ное 2020 03:49

plmar написа:Джини треа се опазва, да му се плаща, но да остане поне за още три години! Опитах да игнорирам мача, следейки само него.....тоя е нечовек

Да де, ама някой в клуба е изчислил, че ако 8г е играл на високо ниво за ниска заплата, на деветата не може да получи повече за ЕВЕНТУАЛНО по-слабо представяне.
Вчера Вайналдум постви рекорд за най-много победи на играч в първите му 200 мача за отбора. През седмицата вкарва, като офанзивен халф за Холандия, връща се и Клоп го посреща с "Айде Джини на 6ицата, че опорният ми халф е ЦЗ". Няма дерт, Вайналдум играе все едно цял живот е бил 6ица...Другия мач ще е на мястото на някой от 5те контузени халфа.
И този играч го размотават, като панаирджийска мечка за новия договор, щото янките изчислили че ще им коства 1 176 547 паунда повече, като стане на 34 :lol:

Most wins in first 200 competitive appearances...
133: @GWijnaldum
131: Alan Kennedy
126: Gary Gillespie
123: Steve McMahon
122: Ian Rush
Ако продължаваме в това темпо Салах, Робъртсън и особено Алисон сигурно ще го изпреварят рано или късно.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 24 ное 2020 08:39

Джини е нечовек! Особено ако му е ден, никой не може да се докосне до топката.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 24 ное 2020 14:39

Liverpool_EC написа:
plmar написа:Джини треа се опазва, да му се плаща, но да остане поне за още три години! Опитах да игнорирам мача, следейки само него.....тоя е нечовек

Да де, ама някой в клуба е изчислил, че ако 8г е играл на високо ниво за ниска заплата, на деветата не може да получи повече за ЕВЕНТУАЛНО по-слабо представяне.
Вчера Вайналдум постви рекорд за най-много победи на играч в първите му 200 мача за отбора. През седмицата вкарва, като офанзивен халф за Холандия, връща се и Клоп го посреща с "Айде Джини на 6ицата, че опорният ми халф е ЦЗ". Няма дерт, Вайналдум играе все едно цял живот е бил 6ица...Другия мач ще е на мястото на някой от 5те контузени халфа.
И този играч го размотават, като панаирджийска мечка за новия договор, щото янките изчислили че ще им коства 1 176 547 паунда повече, като стане на 34 :lol:

Most wins in first 200 competitive appearances...
133: @GWijnaldum
131: Alan Kennedy
126: Gary Gillespie
123: Steve McMahon
122: Ian Rush
Ако продължаваме в това темпо Салах, Робъртсън и особено Алисон сигурно ще го изпреварят рано или късно.

Най-смешно е, че форумните лаици обясняват едва ли не Джини след 1-2 години няма да го бъде, защото ще остарее, напълно игнорирайки факта, че ни е най-добрият халф чисто тактически и затова може да играе почти всяка една позиция на терена. За нас е играл крило, нападател, десятка, халф, опорен :lol: Можеш да му имаш пълно доверие, че във всеки един момент знае дали трябва да пресира, отстъпва, просто да застане, кога да направи фаул, не си изтърва човека и т.н. Ама видиш ли след 1-2 години мозъка ще му изтече през ухото и вече няма да я може :roll:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 24 ное 2020 16:16

Проблема при Джини е срока на договора. Той иска 4г. а наште му предлагат 3г. Да не забравяме,че той е един от най-ниско платените,мисля че беше на 75.000 на седмица,което в сравнение със половината отбор си е смешна заплата. Сега му предлагат 3г.договор за 105.000 на седмица,а той иска за 4г.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 25 ное 2020 03:07

daduradam написа:Най-смешно е, че форумните лаици обясняват едва ли не Джини след 1-2 години няма да го бъде, защото ще остарее, напълно игнорирайки факта, че ни е най-добрият халф чисто тактически и затова може да играе почти всяка една позиция на терена. За нас е играл крило, нападател, десятка, халф, опорен :lol: Можеш да му имаш пълно доверие, че във всеки един момент знае дали трябва да пресира, отстъпва, просто да застане, кога да направи фаул, не си изтърва човека и т.н. Ама видиш ли след 1-2 години мозъка ще му изтече през ухото и вече няма да я може :roll:

Той и физически е най-добре, те си мислят, че на 33 ще е вече без въздух, а той и тогава ще е по-добре от 95% от 33г халфове.
Модрич на 33 беше абсолютен мотор на световното и напълно заслужено взе Златната топка, чак сега на 35 вече изпусна въздуха
ама на 34 Реал М не тръгна да се отървава от него заради някаква евентуалност. Айде да не давам още примери, че пак ще се почне една за интензитета и тялото на Вайналдум...смях в залата :lol:
john barnes написа:Проблема при Джини е срока на договора. Той иска 4г. а наште му предлагат 3г. Да не забравяме,че той е един от най-ниско платените,мисля че беше на 75.000 на седмица,което в сравнение със половината отбор си е смешна заплата. Сега му предлагат 3г.договор за 105.000 на седмица,а той иска за 4г.

Ами затова го написах това горе, дефакто не искат да му дадат 4г понеже лаптопаджиите са пресметнали до цент, че тогава ще е на 34г и в последната година от договора си, представянето му няма да отговаря на чудовищните 105к на седмица, нищо, че предните години се е раздавал за мнг по-малко отколкото е заслужавал. Това е винаги с американците, въртят, сучат разликата от 1мил винаги трябва да остане при тях, не да я получи някой друг. Разиграват доказан играч и ако не им клекне на циганиите...просто ще се оттърват от него.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 25 ное 2020 11:05

Накрая ще го изтървем без пари лятото и всички ще са доволни!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”