ШЛ: Аталанта - Ливърпул 03.11.2020 /22:00/ 0-5 КР

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ШЛ: Аталанта - Ливърпул 03.11.2020 /22:00/ 0-5 КР

Мнениеот Liverpool_EC » 07 ное 2020 02:31

kircho_baretata написа:Голям спор се завихри та чак ми е неудобно, защото се почна след моя реплика, че Джини е играл страхотно и ме е яд, че не преподписва. Аз го харесвам много и ще се радвам много ако остане. Колкото до Тиаго - това, че е изключително техничен не означава, че не тича N на брой километри и амортизация при него няма и видиш ли затова договора му е по-голям. И тъй като аз от Тиаго не съм видял още нищо, не бързам да го възхвалявам до небесата. Все пак се надявам да почне да играе за да може Клоп да приложи идеите които има за него. Чак след това ще разберем какво влияние ще има.

И мен ме беше яд до вчера за Вайналдум, ама днеска като прочетох мислите не на един, а на трима специалиста и вече съм спокоен, че е правилно да се разкара :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Иначе за Тиаго и на мен ми идва малко в повече лъскането на ВСЕКИ един пас който прави. Особено след 75те рекордни паса къде направи с Челси, а 30 от тях бяха "нати я-дай ми я" с централните защитници. Единствено реднека написа след мача, че всъщност го спечелихме след пас на Хендерсън. Това не мога да му го отрека. Идеята на Клоп беше да има Тиаго, който с пасовете си от дълбочина да извежда зад гърба на защитата един играч със прякор Турбо! Не мога да му кажа името, че ще ме линчуват :mrgreen:

Real
Контакти:

Re: ШЛ: Аталанта - Ливърпул 03.11.2020 /22:00/ 0-5 КР

Мнениеот Real » 08 ное 2020 16:55

Liverpool_EC написа: Идеята на Клоп беше да има Тиаго, който с пасовете си от дълбочина да извежда зад гърба на защитата един играч със прякор Турбо! Не мога да му кажа името, че ще ме линчуват :mrgreen:

Борислав Захариев? :lol:

За Тиаго наистина е рано да се говори. Принципно бях скептичен към идването му, доколкото играта му не е много "хеви-метъл". Ама съм сигурен, че Клоп е видял много добре какво може да извади от него и скоро ще видим и ние. Само да е здрав. Пък и без Турбото имаме достатъчно скорост с Мо и Мане. Ще е интересно.
Колкото до Вернер - след експлозията на Жота почваме да забравяме, че изобщо е бил опция. Нека си цъка в Абрамово...

Върни се в “Ливърпул”