ШЛ: Ливърпул - Мидтиланд 27.10.2020 /22:00/ 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ШЛ: Ливърпул - Мидтиланд 27.10.2020 /22:00/

Мнениеот wolf » 28 окт 2020 22:37

LFC06 написа:
wu_dnica написа:
LFC06 написа:
wolf написа:
LFC06 написа:
wolf написа: :lol: Така не съм се смял от много време. Мога да ги направя двучасово клипче само с негови ключови грешки като ще пусна тая срещу Наполи където му трябваха 15 секунди на терена да си изтърве човека и само факта че Алисон е животно ни спаси и изобщо излязохме от групите. Ще ти го обясня защото явно не го разбираш - има играчи които не са родени за големи клубове, такива като Чарли Адам които могат да са звезди в отбор без претенциите на клуба от ранга на Ливърпул, Шкъртел, Лалана, Ловрен, да изброявам ли още?

Смей се пич,фактите говорят.Може би Гомез прави по-малко грешки?Или Матип?Кой не греши,колко ни вкараха Вила с Ван Дайк?Ловрен е топ централен защитник,а това че ти не го виждаш си е твой проблем.

Можем да пуснем гласуване да видиш какво ще стане и как само ти ще си го харесваш. Че и топ го нарича, повечето тук го знаем много отдавна и не. Един дол дренки са с Карагър

Поглеждайки с какво разполагаме не е топ,а най-доброто на което можехме да разчитаме от всичко налично,включително пазара.И щом,Карагър за теб не е играч,приключвам темата.

Приключвай с футбола...щом на пазара няма по добро от дидо

Има,тоя от Брайтън за 55млн. как му беше името?Или,Кулибали-вземи го ти, за над 100млн.Или пък оня турчето от Шалке.Все звезди,нали?Такива като теб ги слушам над 30г.,ама аз съм още тук.Горд привърженик ,разбиращ от футбол и основател на голям фен клуб на Ливърпул,в голям град.Ти кой беше?

Ахаа, сектант от Ливърпул България. Това много осмисля казаното до тук от теб. Скаузър до дупка, подкрепящ англичаните като нация и тнт. Познах ли?

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 28 окт 2020 22:54

Обаче аз едно не разбирам. Откъде се пръкна тоя Рийс Уилямс? Клоп винаги е спазвал йерархията в отбора,преди това момче са Ван дер Берг и Нат Филипс,а изведнъж тоя ми играе два мача във ШЛ. Явно другите двама са или трагични или нещо Клоп не ги харесва!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 28 окт 2020 23:03

john barnes написа:Обаче аз едно не разбирам. Откъде се пръкна тоя Рийс Уилямс? Клоп винаги е спазвал йерархията в отбора,преди това момче са Ван дер Берг и Нат Филипс,а изведнъж тоя ми играе два мача във ШЛ. Явно другите двама са или трагични или нещо Клоп не ги харесва!

Нат Филипс не е в състава в ШЛ понеже не влиза в Б листа(играчи родени след 1998 година) за разлика от Рийс Уилиамс който е набор 2001. Иначе доколкото съм чел Ван Дер Берг се представя доста зле и под очакванията.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 28 окт 2020 23:07

LFC06 написа:
wu_dnica написа:
LFC06 написа:
wolf написа:
LFC06 написа:
wolf написа: :lol: Така не съм се смял от много време. Мога да ги направя двучасово клипче само с негови ключови грешки като ще пусна тая срещу Наполи където му трябваха 15 секунди на терена да си изтърве човека и само факта че Алисон е животно ни спаси и изобщо излязохме от групите. Ще ти го обясня защото явно не го разбираш - има играчи които не са родени за големи клубове, такива като Чарли Адам които могат да са звезди в отбор без претенциите на клуба от ранга на Ливърпул, Шкъртел, Лалана, Ловрен, да изброявам ли още?

Смей се пич,фактите говорят.Може би Гомез прави по-малко грешки?Или Матип?Кой не греши,колко ни вкараха Вила с Ван Дайк?Ловрен е топ централен защитник,а това че ти не го виждаш си е твой проблем.

Можем да пуснем гласуване да видиш какво ще стане и как само ти ще си го харесваш. Че и топ го нарича, повечето тук го знаем много отдавна и не. Един дол дренки са с Карагър

Поглеждайки с какво разполагаме не е топ,а най-доброто на което можехме да разчитаме от всичко налично,включително пазара.И щом,Карагър за теб не е играч,приключвам темата.

Има,тоя от Брайтън за 55млн. как му беше името?Или,Кулибали-вземи го ти, за над 100млн.Или пък оня турчето от Шалке.Все звезди,нали?Такива като теб ги слушам над 30г.,ама аз съм още тук.Горд привърженик ,разбиращ от футбол и основател на голям фен клуб на Ливърпул,в голям град.Ти кой беше?

Те тва са да...дето си ги чул от разбирачите ,че ги купуваме. И накрая чичо Юрген излиза с някой напълно непознат и те удря в земята. Някъде казал ли съм ,че искам здедЪ, м? Не..ще е такъв,който реши треньора, но явно щом си основател на нещо си...ги разбираш повече от него и искаш да си върне човек,който е продал. Аз пък съм се наслушал на такива разбирачи ,като тебе...интернет треньорчета. Аз ли кой съм...един дето пасе овце...добре ли е.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 28 окт 2020 23:17

john barnes написа:Обаче аз едно не разбирам. Откъде се пръкна тоя Рийс Уилямс? Клоп винаги е спазвал йерархията в отбора,преди това момче са Ван дер Берг и Нат Филипс,а изведнъж тоя ми играе два мача във ШЛ. Явно другите двама са или трагични или нещо Клоп не ги харесва!

Каква йерархия те гони? Т'ва да не е казармата :mrgreen: . Който заслужи той ще играе. As simple as that.
Hala Madrid

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 29 окт 2020 09:00

gogovcite написа:

Каква йерархия те гони? Т'ва да не е казармата :mrgreen: . Който заслужи той ще играе. As simple as that.

Така да е,но не виждам с какво тоя Рийс е заслужил да играе,а другите не. Явно са трагични и затова Клоп е решил,че тоя момък ще му върши работа повече от тях.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 29 окт 2020 16:15

john barnes написа:
gogovcite написа:

Така да е,но не виждам с какво тоя Рийс е заслужил да играе,а другите не. Явно са трагични и затова Клоп е решил,че тоя момък ще му върши работа повече от тях.

Това е най-логичното обяснение. В същото време е страхотен шанс за него. Ясно е, че много трябва да израства, но това ще стане с мачове. Има потенциал.
Hala Madrid

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 окт 2020 17:50

9lives написа:

Нат Филипс не е в състава в ШЛ понеже не влиза в Б листа(играчи родени след 1998 година) за разлика от Рийс Уилиамс който е набор 2001. Иначе доколкото съм чел Ван Дер Берг се представя доста зле и под очакванията.

Не я знаех тази подробност за Филипс и се чудех, защото онзи ден с Шефийлд той беше на скамейката, а не Рийс. Ще видим утре с УХ, кой ще ползва Клоп и ще ни се избистри :lol: Може да ги врътка за да са и двамата в кондиция. Иначе Рийс се оправя засега, ама във ВЛ ме притеснява да не си глътне граматиката след първия лакът в ребрата или коляно зад врата :lol: Там е малко по-друга тактиката на малките отбори :lol: Иначе голям прогрес за момчето, миналата година беше под наем в Кидърминстър, което май е 6то ниво в Англия. А вече има повече участия в ШЛ от Евертън :lol:

LFC06
Контакти:

Мнениеот LFC06 » 29 окт 2020 20:00

wolf написа:
LFC06 написа:
wu_dnica написа:
LFC06 написа:
wolf написа:
LFC06 написа:

Ахаа, сектант от Ливърпул България. Това много осмисля казаното до тук от теб. Скаузър до дупка, подкрепящ англичаните като нация и тнт. Познах ли?

Ми не,не позна!От всичко свързано с Англия подкрепям само и единствено Ливърпул.Убеден съм,че Клоп съжалява много,че продаде Ловрен.Всеки умен треньор би съжалил,обаче ти и някои други разбирачи знаете повече от всеки.От футбол разбираш много малко,да не кажа изобщо.Така че тук приключвам спора.Не съм се регистрирал да споря с философи,а да споделяме всичко свъразано с любимия клуб.
Формата е временна,класата е вечна!

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 ное 2020 00:21

Стига с тоя Ловрен,той беше последната останала дупка,от малоумните трансфери на лебеда! Клоп го търпя достатъчно! Гледаме напред и януари ще вземем класен заместник на Върджил.

Върни се в “Ливърпул”