LFC06 написа:wu_dnica написа:LFC06 написа:wolf написа:LFC06 написа:wolf написа:Така не съм се смял от много време. Мога да ги направя двучасово клипче само с негови ключови грешки като ще пусна тая срещу Наполи където му трябваха 15 секунди на терена да си изтърве човека и само факта че Алисон е животно ни спаси и изобщо излязохме от групите. Ще ти го обясня защото явно не го разбираш - има играчи които не са родени за големи клубове, такива като Чарли Адам които могат да са звезди в отбор без претенциите на клуба от ранга на Ливърпул, Шкъртел, Лалана, Ловрен, да изброявам ли още?
Смей се пич,фактите говорят.Може би Гомез прави по-малко грешки?Или Матип?Кой не греши,колко ни вкараха Вила с Ван Дайк?Ловрен е топ централен защитник,а това че ти не го виждаш си е твой проблем.
Можем да пуснем гласуване да видиш какво ще стане и как само ти ще си го харесваш. Че и топ го нарича, повечето тук го знаем много отдавна и не. Един дол дренки са с Карагър
Поглеждайки с какво разполагаме не е топ,а най-доброто на което можехме да разчитаме от всичко налично,включително пазара.И щом,Карагър за теб не е играч,приключвам темата.
Приключвай с футбола...щом на пазара няма по добро от дидо
Има,тоя от Брайтън за 55млн. как му беше името?Или,Кулибали-вземи го ти, за над 100млн.Или пък оня турчето от Шалке.Все звезди,нали?Такива като теб ги слушам над 30г.,ама аз съм още тук.Горд привърженик ,разбиращ от футбол и основател на голям фен клуб на Ливърпул,в голям град.Ти кой беше?
Ахаа, сектант от Ливърпул България. Това много осмисля казаното до тук от теб. Скаузър до дупка, подкрепящ англичаните като нация и тнт. Познах ли?