Купа на Лигата: Линкълн - Ливърпул 24.09.2020 /21.45/ 2-7 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на Лигата: Линкълн - Ливърпул 24.09.2020 /21.45/
Неко вкара на България и се помисли за машина. Никога няма да стигне нивото на ТАА. 

-
- Контакти:
jelew73 написа:john barnes написа:Тоя малкия Рийс пък какво показа? Тия минаха 4-5 пъти центъра и ни ушиха два гола. Особено при втория,тоя момък заедно с фабинката гледаха отблизо...
А при първия с Неко бягаха на зик-зак като на военно обучение
Хааххаа,това беше добро,хареса ми:))))
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
KOPScousers написа:Рийс и Неко са все още много млади, не можем да ги съдим толкова сурово. Първото полувреме с Върджил беше много по-спокойно и добро за Рийс, второто малко се пообърка, но като за дебют направи приличен мач срещу отбор, който в никакъв случай не беше излязъл със събути гащи. Пичовете направиха една камара атаки, имаха двуцифрен брой удари и логично вкараха 2 гола, само адмирации за тях и мениджърът им.
ПП. Специално към Неко Уилямс се изсипват страшни помии в последно време. Какво толкова е направил вчера, че са го нападнали НАШИ фенове и момчето се е обидило до толкова, че да си изтрие снимките в Туитър? Понеже не ползвам други социални мрежи, може и там да е направил нещо подобно. Ужасно е това, феновете на собственият ти отбор да те унижават и обиждат, отвратен съм. Някой помни ли мача ни на Олд Трафорд през сезон 17/18, когато Рашфорд прати за гъби Трент 2 пъти по един и същи начин и така ни вкара 2 гола? В следващите 2 сезона Трент се превърна в най-добрият десен бек в света. Да, и той не е съвършен, все още има нужда да изчисти някои неща от играта си в дефанзивен план, но всичко друго му е уникално. Има време и за Неко, на 19 години е резервен десен бек на Юрген Клоп и национал на Уелс, това говори достатъчно.
Аз лично се дразня,когато толкова ги величаят тия малките. То се вижда,че още не стават за мъжете,ама тука ги хвалят много и се виждат резултатите. Един млад играч си личи,когато от него ще стане голям играч-примери много. Още от 17-18г. си личи кой ще стане и кой не...максимум до 19г. Нито неко,нито тоя рийс ги виждам,виж за къртис съм съгласен,че има качества за мъжете.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- KOPScousers
- Контакти:
slash1912 написа:Ти помниш ли след онзи мач на Трафорда какво се случи във форума?Имаше заплахи към Трент и заклинания за контузии,представям си какво е било по социалните мрежи.
Ето я грешката на Неко за първия гол.Доста се увличаше напред и забравяше да се връща в защита.Май след онзи гол с Уелс и новия договор му се е вдигнало самочувствието.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EG-GJC_DBfc[/youtube]
И това е причина за подобно нещо? При резулат 5:0 за нас срещу отбор от Лига 1? Все още не променя факта, че това, което се е случило на момчето е повече от отвратително. И аз съм хулил играчи на Ливърпул, когато не са играели добре и са правели грешки, и аз бях откачил по време на финала в Киев, но никога не съм го правил публично на места, където въпросният играч може да го види и не съм писал лично на него, както са направили тези наши "фенове".
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- slash1912
- Контакти:
Еми, това е "силата" която ти дава социалната мрежа.Скрит в къщи зад монитора да наредиш някой,на който може би завиждаш или мразиш,защото е това,което ти никога няма да бъдеш.Или просто защото е сбъркал.
Клоп ще му набие чумберите и следващия път със сигурност няма да прави такива неща.И без това сме с Арсенал,контролата този път ще е доста по-сериозна.
Клоп ще му набие чумберите и следващия път със сигурност няма да прави такива неща.И без това сме с Арсенал,контролата този път ще е доста по-сериозна.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
john barnes написа:Тоя малкия Рийс пък какво показа? Тия минаха 4-5 пъти центъра и ни ушиха два гола. Особено при втория,тоя момък заедно с фабинката гледаха отблизо...
И аз това видях...два изнемощели опита за шпагати и увисна...не ме кефи
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
- KOPScousers
- Контакти:
Истината е, че Матип е контузен в поне 2/3-ти от сезона, Гомес също има прилична история с контузии в миналото и е просто наложително да натиснем за централен защитник докрая на джама. Тия преквалифицирания нещо не ми вдъхват доверие, въпреки, че през 16/17 Милнър се справи чудесно като ляв бек. Най-вероятно и Фабиньо ще се справи добре, но какво правим ако той или Ван Дайк се контузят? Ще увиснем сериозно... 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- Liverpool_EC
- Контакти:
slash1912 написа:Еми, това е "силата" която ти дава социалната мрежа.Скрит в къщи зад монитора да наредиш някой,на който може би завиждаш или мразиш,защото е това,което ти никога няма да бъдеш.Или просто защото е сбъркал.
А на стадионите? Освиркват ги, замерят ги, някои даже ги събличат. Да унижаваш човек, защото видите ли допуснал гол. По-големи олигофрени от футболните ултраси няма никъде. Да заколиш някой, защото харесва друг отбор. Да къртиш седалки, щото другите са по-добри

-
- Контакти:
KOPScousers написа:Истината е, че Матип е контузен в поне 2/3-ти от сезона, Гомес също има прилична история с контузии в миналото и е просто наложително да натиснем за централен защитник докрая на джама. Тия преквалифицирания нещо не ми вдъхват доверие, въпреки, че през 16/17 Милнър се справи чудесно като ляв бек. Най-вероятно и Фабиньо ще се справи добре, но какво правим ако той или Ван Дайк се контузят? Ще увиснем сериозно...
Нов ЦЗ ни трябва абсолютно задължително! Както и преди споменах,не съм фен на преквалифицирането на играчи. Видяхме кво стана със камиларите предния сезон,именно защото сложиха фернандиньо за ЦЗ,а не купиха никой. Плехара си научи урока и тоя сезон ще се подсигури. Не трябва да повтаряме тяхната грешка. Трябва ни някой опитен,а не някое лапе-такива и ние си имаме. Силва и Годин ги изтървахме,дано намерим някой подобен до края на джама.
- Liverpool_EC
- Контакти:
john barnes написа:KOPScousers написа:Истината е, че Матип е контузен в поне 2/3-ти от сезона, Гомес също има прилична история с контузии в миналото и е просто наложително да натиснем за централен защитник докрая на джама. Тия преквалифицирания нещо не ми вдъхват доверие, въпреки, че през 16/17 Милнър се справи чудесно като ляв бек. Най-вероятно и Фабиньо ще се справи добре, но какво правим ако той или Ван Дайк се контузят? Ще увиснем сериозно...
Нов ЦЗ ни трябва абсолютно задължително! Както и преди споменах,не съм фен на преквалифицирането на играчи. Видяхме кво стана със камиларите предния сезон,именно защото сложиха фернандиньо за ЦЗ,а не купиха никой. Плехара си научи урока и тоя сезон ще се подсигури. Не трябва да повтаряме тяхната грешка. Трябва ни някой опитен,а не някое лапе-такива и ние си имаме. Силва и Годин ги изтървахме,дано намерим някой подобен до края на джама.
Трябва и то с ляв крак, за да е резерва на Ван Дайк отляво, защото нито Матип, нито Гомез, нито Фабиньо могат да играят там, а като се контузят, Ван Дайк може да играе вдясно. Фабиньо в този мач беше като 4ти братовчед на Фабиньо от мача с Челси, 4 дена по-рано. Просто не им е удобно там с десен крак, само Върдж се оправя там без да му мигне окото.