Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Обща тема за LFC
Много ми е интересно какво ще стане ако има втора вълна на Ковида и пак спрат мачовете. Пак ли ще се отмени Европейското и за кога, при положение, че 22-ра има и Световно. Ще се изиграят ли изобщо всички състезания от новия сезон? Дано не се стига дотам, но все си мисля, че тая глупост не е казала последната си дума. Чудесно е, че скоро започваме наново, но дано всичко мине по план. Четох някъде, че от домакинството на Шефийлд на 24.10 нататък ще започнат постепенно да връщат хората по стадионите. Мисля, че мернах някъде цифра от порядъка на 13000 души, което си е 1/4 от капацитета на Анфийлд. Дано, можем само да се надяваме, че всичко ще е наред.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Последно време се наблюдава завишаване на установените заразени в Западна Европа и като цяло моята прогноза за фенове по стадионите никак не е светла.
В почти цяла западна Европа от началото на август броят на новозаразените расте.
В UK за сега уж е сравнително ОК, но едва ли здравните власти ще допуснат сценария от април.
Тези мачове без публика са просто негледаеми, поне за мен.
Ще ми се по-скоро да се върнат хората по трибуните, но съм песимист.
В UK за сега уж е сравнително ОК, но едва ли здравните власти ще допуснат сценария от април.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- KOPScousers
- Контакти:
Red_Neck написа:В почти цяла западна Европа от началото на август броят на новозаразените расте.
То ще е така докато не пуснат ваксина. Реално няма какво да се направи, трябва всички да лягаме и да умираме, щото имало Ковид, брат'че. Лично на мен ми писна и тая година ми е предостатъчна, ако цялата тая глупост се повтори и зимата и се пренесе в 2021, ще ми дойде в повече, сериозно. Ще преболедуваме, на който му е писано да живее, ще живее и това е. Путин да пуска вече тая ваксина и да се свършва с тая лудост.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
То като нищо тая путинка ще излезе по смъртноносна от този измислен грип.
Англичаните много правилно не му обръщаха внимание в началото и изведнъж скочиха в блатото. Шведите излязоха най-малко прости от всички!
Англичаните много правилно не му обръщаха внимание в началото и изведнъж скочиха в блатото. Шведите излязоха най-малко прости от всички!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
След като не разбирате много неща за короната и сте толкова коравосърдечни за да оставим да "мре, които ще мре" просто спрете с малоумните си мнение.
- KOPScousers
- Контакти:
nev3rm1nd написа:След като не разбирате много неща за короната и сте толкова коравосърдечни за да оставим да "мре, които ще мре" просто спрете с малоумните си мнение.
Защо, да не би да разбираш повече? Имаш ли близък/познат/познат на познат, който има коронавирус и виждал ли си с очите си смъртоносните последствия от него? Ако е така, съжалявам, но аз за 10 месеца откакто се появи за пръв път в Китай тоя вирус, все още не съм виждал случай с очите си, нито съм чувал някой да казва, че е виждал или знае за някой болен.
KOPScousers написа:nev3rm1nd написа:След като не разбирате много неща за короната и сте толкова коравосърдечни за да оставим да "мре, които ще мре" просто спрете с малоумните си мнение.
Защо, да не би да разбираш повече? Имаш ли близък/познат/познат на познат, който има коронавирус и виждал ли си с очите си смъртоносните последствия от него? Ако е така, съжалявам, но аз за 10 месеца откакто се появи за пръв път в Китай тоя вирус, все още не съм виждал случай с очите си, нито съм чувал някой да казва, че е виждал или знае за някой болен.
Повярвай не ти трябва да виждаш...
KOPScousers написа:nev3rm1nd написа:След като не разбирате много неща за короната и сте толкова коравосърдечни за да оставим да "мре, които ще мре" просто спрете с малоумните си мнение.
Да имам и какво от това? Трябва ли брат ти, баща ти или които и да е твой близък да се разболее, да го изкара тежко? Ще промени ли мнението ти? Едва ли! Ако толкова искаш да видиш отиди в интензивното на Пирогов, чуй някоя история на хора минали през това и тогава вече ми говори. Това че мнението ти не съвпада с реалността няма никакво значение.
- insaneboy1
- Контакти:
Ебати идиотското разсъждаване, не бил виждал случай и какво значи като всеки трети прост американец не вярваш докато не го видиш? Ами зимата е много възможно и да го видиш. В нета е пълно с истории на дебили, които не вярвали, докато не ги хванал и тогава разбрали, че "било истина, а не конспирация".
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa