Fantasy Premier League 2019/2020

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Re: Fantasy Premier League 2019/2020

Мнениеот SgtLiberty » 16 авг 2020 22:26

Gil-galad написа:
SgtLiberty написа:
Gil-galad написа:
Финголфин написа:
Gil-galad написа:Честито на победителя тази година, който и да е той! :lol:

Малко не ми стигна да си върна първото място след 2 години назад в класирането, но такъв ми бил късмета (с пропилян троен капитан).

След малко по-малко то месец почваме пак ;)

Победителят(Overall) е българин. -> https://fantasy.premierleague.com/entry/277641/event/47

Има и ютуб канал (Too Good FPL) със съвети.

За него разбрах да, но конкретно в случая имах предвид победителя в нашата форумна лига. :)

Иначе евалата на точ пичага....

Фентъзито вече почна наново ще има ли нова лига?

Ще направя тея дни, и тема ще пусна, само да стигна до това :lol:

OK, сори за притеснението :)
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 25 авг 2020 04:13

SgtLiberty написа:Дано този път съм избрал горе долу правилен отбор :)

Изображение

Значи аз, ама нищичко не му разбирам на това Фентъзи и никога не съм се опитвал дори - да видя какви са правилата и прочие, ама каква е тая схема с един ЦЗ и какво правят Салах и Грийнууд в халфовата линия? То вярно че е "фентъзи" ама да излизаш с шест нападателя... Мислех си че е по real...

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 25 авг 2020 18:02

an4o_321 написа:
SgtLiberty написа:Дано този път съм избрал горе долу правилен отбор :)

Изображение

Значи аз, ама нищичко не му разбирам на това Фентъзи и никога не съм се опитвал дори - да видя какви са правилата и прочие, ама каква е тая схема с един ЦЗ и какво правят Салах и Грийнууд в халфовата линия? То вярно че е "фентъзи" ама да излизаш с шест нападателя... Мислех си че е по real...

Миналата Салах беше ST сега е мидфилдър.

Иначе важно е да избереш правилните футболисти, доколкото е възможно и да се надяваш да имат добър мач да ти донесат точки, а как са разположени "на терена" няма значение.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 сеп 2020 09:55

Здравейте, имате ли хед ту хед кодове за лиги, че вече съм запълнил за класиците 25 от световния елит, на които няма да им е никак лесно като почна да ги мачкам с моите нубс , пък аз обичам директните сблъсъци с лошите? :mrgreen:

Освен това опитвах да правя и някакви драфтове, драфтинги ли какво правех точно не знам, но добавях три пъти уочлист едно ядро от 155 играча, които ще ми трябват, цъках там на едни плюстчета, кръстчета и точици, нищо не се драфтна. Изтече брояча и нищо. Как точно се работи с тези драфтове, да им разказвам играта? Добавях и числа 1,2,3,4 пак нищо. Сигурно е много е лесно, ама га не съм го правил досега ми е като комар, появяващ се вечерно време пред цветен телевизор и не знае за какво е там. :mrgreen: :) :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 01 сеп 2020 23:12

dreben23 написа:Здравейте, имате ли хед ту хед кодове за лиги, че вече съм запълнил за класиците 25 от световния елит, на които няма да им е никак лесно като почна да ги мачкам с моите нубс , пък аз обичам директните сблъсъци с лошите? :mrgreen:

Освен това опитвах да правя и някакви драфтове, драфтинги ли какво правех точно не знам, но добавях три пъти уочлист едно ядро от 155 играча, които ще ми трябват, цъках там на едни плюстчета, кръстчета и точици, нищо не се драфтна. Изтече брояча и нищо. Как точно се работи с тези драфтове, да им разказвам играта? Добавях и числа 1,2,3,4 пак нищо. Сигурно е много е лесно, ама га не съм го правил досега ми е като комар, появяващ се вечерно време пред цветен телевизор и не знае за какво е там. :mrgreen: :) :lol:

Gil-galad по някое време ще направи лига и хеад ту хеад, както беше миналата година.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 сеп 2020 15:41

Новата тема е създадена и лигите са активни. Разкачам тази. ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”