wolf написа:john barnes написа:Тия нещастници ги унижават за пореден път. После нека някви да ми обясняват,как испанското било най силното първенство...голям кеф ми прай да ги гледам как се гърчат тия симуланти мангалски.

Байерн вече ги биха 7-0 в два мача, сега им нашибаха и 8 в един мач. Барцилона всяка година чупят някой рекорд
То беше ясно, че ще ги разгромят, ама това 8

Първият отбор с 8 гола в елиминациите на ШЛ, сигурно те бяха и първият със 7. Те от групите излязоха с луд късмет, Лаутаро пропусна да има направи 3:0 на полувремето още първият мач. После Борусия ги изтърваха в Германия, пълен леш са вече 5 г, обаче се надъхват с шампионските титли срещу Леванте и Леганес. Няма да се учудя, ако Тер Щеген не се качи на самолета след мача. Не знам как ги изтрая и успя да завърши мача.
slash1912 написа:Коутинката е топ футболист,тия му еваха мамата.Че чак го и освиркваха.Поне излезе човек и не се зарадва,за разлика от зъбатия.
Коутиньо отиде в Барса да печели ШЛ, а се оказа че може да я спечели със всеки друг, само не и Барса

А Суарес е абсолютната деградация на футболист, той и при нас нямаше нищо в главата и си симулираше, ама при тези направо си попадна в естествената среда. От 3г освен да се разправя със съдиите и да се въргаля, като магаре и нищо друго не прави. А да...и свирчоци на Меси, че да стои титуляр. Върхът в театралната му кариера беше, като поиска дузпа в един мач на Уругвай за игра с ръка на...вратаря

Направо си излиза на терена с мисълта да пресира съдията, не защитниците

Ефекта, Барса