Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот john barnes » 15 авг 2020 00:26

slash1912 написа:Коутинката е топ футболист,тия му еваха мамата.Че чак го и освиркваха.Поне излезе човек и не се зарадва,за разлика от зъбатия.

Ако бях на него,щях да се радвам и да ги нареждам. Все пак заради него отидоха на разгром тия мишки...браво коутинка,доволен съм от тебе-унижи ги,а със парите дето дадоха тия балъци,купихме Върджил и Бекер и станахме шампиони и носители на кеш!!! Мерси,коутинка...затова ще те уважавам докрая на кариерата ти.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 15 авг 2020 00:39

Тоя мач беше хорър за феновете на Барса. Попа вече няма да се появи в нашия подфорум. Сега поне една година ще кисне в тоя на Байерн.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 15 авг 2020 00:41

wolf написа:
john barnes написа:Тия нещастници ги унижават за пореден път. После нека някви да ми обясняват,как испанското било най силното първенство...голям кеф ми прай да ги гледам как се гърчат тия симуланти мангалски.

:lol: :lol: Байерн вече ги биха 7-0 в два мача, сега им нашибаха и 8 в един мач. Барцилона всяка година чупят някой рекорд

То беше ясно, че ще ги разгромят, ама това 8 :shock: Първият отбор с 8 гола в елиминациите на ШЛ, сигурно те бяха и първият със 7. Те от групите излязоха с луд късмет, Лаутаро пропусна да има направи 3:0 на полувремето още първият мач. После Борусия ги изтърваха в Германия, пълен леш са вече 5 г, обаче се надъхват с шампионските титли срещу Леванте и Леганес. Няма да се учудя, ако Тер Щеген не се качи на самолета след мача. Не знам как ги изтрая и успя да завърши мача.

slash1912 написа:Коутинката е топ футболист,тия му еваха мамата.Че чак го и освиркваха.Поне излезе човек и не се зарадва,за разлика от зъбатия.

Коутиньо отиде в Барса да печели ШЛ, а се оказа че може да я спечели със всеки друг, само не и Барса :lol: А Суарес е абсолютната деградация на футболист, той и при нас нямаше нищо в главата и си симулираше, ама при тези направо си попадна в естествената среда. От 3г освен да се разправя със съдиите и да се въргаля, като магаре и нищо друго не прави. А да...и свирчоци на Меси, че да стои титуляр. Върхът в театралната му кариера беше, като поиска дузпа в един мач на Уругвай за игра с ръка на...вратаря :oops: Направо си излиза на терена с мисълта да пресира съдията, не защитниците :lol: Ефекта, Барса :!:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 авг 2020 03:54

cskarcheto92 написа:Аз само да питам някой дали е виждал Попа? :mrgreen: :) :lol:

Тук съм, както казах преди мача очаквах да си ни набият, аз съм реалист човек :mrgreen: :mrgreen: не съм и очаквал друго, така че не съм много разочарован. По- добри са във всяка една линия в момента. Мисля, че Меси изигра последния мач в ШЛ за отбора
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 авг 2020 03:57

sinqkrepost1914 написа:Искам попа да напише некое редче посветено на поредния грандиозен генг бенг, на който неговото отборче стана жертва. :lol:
Уефалона, със все всичките испано-латино цигании отново сдаде багажа на 1/4 финал. Рома, Ливърпул, Байерн, кой ще е следващият, който ще го сложи в аналното отверстие на катуна ? Испанския футбол е една бутафорна цигания, а Катуна и Ревал заедно с антифутбол отборчето на Симеоне могат само да го духат като топла супа. :lol:
След Ориги и Джини, днеска беше ред и на друг наш кадър да ви го зашие, по традиция 2 пъти, като миналата година.

Брато, нещо си много заблуден, тоя мач беше ясен още преди да се е играл, беше ясно, че ще ни бият, нищо кой знае кво не е станало. :mrgreen: И не знам как не ви е неудобно да говорите за унижения след като вие отпаднахте в група с Лудогорец и Базел и за 10 години имахте 2 участия в ШЛ, ама вие си знаете :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 15 авг 2020 05:13

kingofpop написа:
cskarcheto92 написа:Аз само да питам някой дали е виждал Попа? :mrgreen: :) :lol:

Тук съм, както казах преди мача очаквах да си ни набият, аз съм реалист човек :mrgreen: :mrgreen: не съм и очаквал друго, така че не съм много разочарован. По- добри са във всяка една линия в момента. Мисля, че Меси изигра последния мач в ШЛ за отбора

Аз пък като оптимист човек, ще те окуража и ще ти кажа, че и в най-тежките моменти може да се намери нещо положително. Ама като ви гледах жалкото подобие на отбор, единственото положително нещо за вас е, че тази година няма реванши :mrgreen:

hakuna_matata

Мнениеот hakuna_matata » 15 авг 2020 07:17

Liverpool_EC написа:
wolf написа:
john barnes написа:Тия нещастници ги унижават за пореден път. После нека някви да ми обясняват,как испанското било най силното първенство...голям кеф ми прай да ги гледам как се гърчат тия симуланти мангалски.

:lol: :lol: Байерн вече ги биха 7-0 в два мача, сега им нашибаха и 8 в един мач. Барцилона всяка година чупят някой рекорд

Те от групите излязоха с луд късмет, Лаутаро пропусна да има направи 3:0 на полувремето още първият мач. После Борусия ги изтърваха в Германия, пълен леш са вече 5 г, обаче се надъхват с шампионските титли срещу Леванте и Леганес.

Пишеш глупости типични за умствения ти багаж. :lol:
Какъв луд късмет след като Барса излезе със 16 от 18 възможни точки от групата, смешко... :lol:
Същите тези Интер паднаха в Милано в последния решаващ мач срещу резервите и юношите на Барса, която вече се беше класирала, един фен на Интер даже се изказа, че чул за първи път Ансу Фати и Карлес Перес, двамата които вкараха от юношите за победата с 2-1 :lol: . В първия мач Лаутаро да е вкарал повече, после що Интер допуснаха обрат до 1-2, м ? :roll:
По твоята тъпа логика и Барса вчера имаше греда и още 2 пропуска на Суарес при 1-1, кво да кажем че като Лаутаро Барса е изтървала да поведе с 3-1 преди 20 минута и да приключи баварците. :lol:
Футболът е игра на голове, не на положения и ситуации, който вкара повече побеждава, без значение другия отбор дали е ударил 10 греди и е имал 10 пропуска на празна врата. :mrgreen:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 15 авг 2020 09:08

john barnes написа:Хааххааха,бахти кефа,бахти унижението на циганите!!! И тия ми се наричат гранд? Добре че бяха чичаците от уефа,да им подарят 4 кеша,но пак никой не ги слага във залата на славата,там са само 5 отбора,които са грандовете на европа и света,само 5!!! Реал Мадрид,Милан,Байерн,Ливърпул и Аякс! Всичко друго е талаш,включително и тия пишман кешаджии. Много поздрави на оня смешко попа ли е къв е,дето все в нашата паница гледа- тая вечер имаше изнасилване и унижаване!!! Кефа е пълен,немците копират нашия стил и това ще им донесе заслужен 6-ти кеш. Голям мач и голямо унижение за мангалите! Ай наздраве.
А не спират да ме питат за подписа ми ;) 8-)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 15 авг 2020 11:46

Коутинката е такъв футболист, че независимо предателството спрямо нас, аз на гръб ще го нося от Испания за да облече нашия екип. Това е малката частица от пъзела, която може да ни направи непобедими. Няма как да отричаме класата му, защото си тръгна по грозен начин. За 50-60 гущера ако ги излъжем тея от Ноу Камп ще е топа на топа. Жалко, че няма спекулации за негово завръщане. Даже имаше за Челси и Арсенал, но ако ще е в Англия то поне да е в Ливърпул.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 авг 2020 15:52

sinqkrepost1914 написа:Искам попа да напише некое редче посветено на поредния грандиозен генг бенг, на който неговото отборче стана жертва. :lol:
Уефалона, със все всичките испано-латино цигании отново сдаде багажа на 1/4 финал. Рома, Ливърпул, Байерн, кой ще е следващият, който ще го сложи в аналното отверстие на катуна ? Испанския футбол е една бутафорна цигания, а Катуна и Ревал заедно с антифутбол отборчето на Симеоне могат само да го духат като топла супа. :lol:
След Ориги и Джини, днеска беше ред и на друг наш кадър да ви го зашие, по традиция 2 пъти, като миналата година.

Пропускаш Атлетико :mrgreen: 2-1 и 0-2. 15/16та, даже бяха действащи шампиони тия
Liverpool_EC - да, бяха първия. Байерн 7-1 Спортинг 2009та. Мисля че Мюлер тогава дебютира

Върни се в “Ливърпул”