ВЛ: Ливърпул - Кристъл Палас 24.06.2020 |22:15| 4-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Кристъл Палас 24.06.2020 |22:15|

Мнениеот smoothc » 25 юни 2020 21:19

Има вариант и да вземат две победи Сити

Който между другото е и най-вероятният, но въпросът ми бе провокиран от т.нар. текуща ситуация от гл. точка на интересните възможности, които са една след друга в случая.
Аз лично бих предпочел вторият вариант - да стана шампион на терена на конкурента и настоящ шампион.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 25 юни 2020 22:18

wu_dnica написа:Много негативно сте тръгнали приди мача...сичко е изчислено...гаврата трябва да е пълна, т.е. Шпалир на терена на чалмите :twisted:

Може би рядко се случва, но аз съм с теб тук! Искам шпалир на Етихад.

Ако трябва пък да се заям - ако не може да е не Анфийлд, Олд Трафорд или Гудисън, предпочитам Сити да правят шпалир, отколкото да я спечелим на техния стадион, за да си знаят мястото - че те не са ние "rivals" (нещо ми бяга точния превод в момента) и това изкуствено съперничество, което се опитват да създадат, няма да го бъде.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 25 юни 2020 23:14

Gil-galad написа:
wu_dnica написа:Много негативно сте тръгнали приди мача...сичко е изчислено...гаврата трябва да е пълна, т.е. Шпалир на терена на чалмите :twisted:

Ако трябва пък да се заям - ако не може да е не Анфийлд, Олд Трафорд или Гудисън, предпочитам Сити да правят шпалир, отколкото да я спечелим на техния стадион, за да си знаят мястото - че те не са ние "rivals" (нещо ми бяга точния превод в момента) и това изкуствено съперничество, което се опитват да създадат, няма да го бъде.

Пич, не се самозалъгвай :mrgreen: Сити имат 4 титли за последното десетилетие, вас това ви е първа, за какво място говориш :mrgreen: Слез на земята
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 25 юни 2020 23:24

kingofpop написа:
Gil-galad написа:

Пич, не се самозалъгвай :mrgreen: Сити имат 4 титли за последното десетилетие, вас това ви е първа, за какво място говориш :mrgreen: Слез на земята

Последното десетилетие ли е цялата история на футбола? Колко е общата равносметка? 19-6, 6-0 в най-важните турнири, в останалите като Купа на Лигата, ФА Къп, Лига Европа и т.н. също сме с доста повече от тях, защо ти не слезеш на земята и да спреш да определяш кой е по-по-най, само защото камиларите се намират в най-добрия период в историята си?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 юни 2020 00:04

kingofpop написа:
Gil-galad написа:

Освен Юнайтед и то само заради града Сити нямат големи съперници в исторически план - просто до преди 10 години тях никой не ги броеше за нищо. Да в момента са в най-добрия си период и с много пари започнаха да градят някаква история.

Но е факт, че Ливърпул никога не е имал съперничество със Сити и дори в момента няма такова (освен в игрови план), въпреки, че феновете на Сити се опитват да го изкарат и да изградят все едно 100+ години Ливърпул им е бил най-върлия враг. Докато феновете на Ливърпул просто им се присмиват, защото за тях това е просто дтугия (в момента втория) най-добър отбор в страната и е отбора, който трябва да бият.

Ако в ситуацията в момента се борехме с Юнайтед за титлата - естествено че искам да я спечелим в мача на Олд Трафорд. В случая със Сити - искам да ги видя да направят шпалир и да се знае, че дори 800 милиона да дадеш за бекове и защитници един добър ОТБОР може да те направи да изглеждаш посредствен.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 юни 2020 00:05

KOPScousers написа:
kingofpop написа:
Gil-galad написа:

Последното десетилетие ли е цялата история на футбола? Колко е общата равносметка? 19-6, 6-0 в най-важните турнири, в останалите като Купа на Лигата, ФА Къп, Лига Европа и т.н. също сме с доста повече от тях, защо ти не слезеш на земята и да спреш да определяш кой е по-по-най, само защото камиларите се намират в най-добрия период в историята си?

Ами аз разсъждавам откакто гледам футбол, тоест от 20 години, няма да се връщам по времето на динозаврите преди половин век, когато 90 % от форума не сме били родени :? :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

plmar
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Кристъл Палас 24.06.2020 |22:15| 4-0 FT

Мнениеот plmar » 26 юни 2020 00:26

Поста ти вече не е актуален......фани го изтрии
Изображение

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 26 юни 2020 03:14

Чакаме си шпалира на етихад,за ужас на всички хейтъри! Парадокс е,че станахме шампиони със 86 точки,а миналия сезон със 97 бяхме втори...подобрихме още един рекорд за най-бърз шампион-7 кръга преди края! Остана ни да играем за домакинските победи и за стоте точки! Клоп направи една машина,която напълно заслужено спечели всички престижни трофеи за 2 години. Да иляди на Анфийлд!!! Айде манафи,догодина пак сме там и ви изравняваме по титли...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Ponko

Мнениеот Ponko » 26 юни 2020 06:54

Честито. Най-после чакането свърши. Да се надяваме, че ще се предпазим от тежки контузии в оставащите мачове и ще се подготвим добре за новия сезон, чийто календар ще е доста объркан поради пандемията...

Върни се в “Ливърпул”