kingofpop написа:Gil-galad написа:wu_dnica написа:Много негативно сте тръгнали приди мача...сичко е изчислено...гаврата трябва да е пълна, т.е. Шпалир на терена на чалмите

Може би рядко се случва, но аз съм с теб тук! Искам шпалир на Етихад.
Ако трябва пък да се заям - ако не може да е не Анфийлд, Олд Трафорд или Гудисън, предпочитам Сити да правят шпалир, отколкото да я спечелим на техния стадион,
за да си знаят мястото - че те не са ние "rivals" (нещо ми бяга точния превод в момента) и това изкуствено съперничество, което се опитват да създадат, няма да го бъде.
Пич, не се самозалъгвай

Сити имат 4 титли за последното десетилетие, вас това ви е първа, за какво място говориш

Слез на земята
Освен Юнайтед и то само заради града Сити нямат големи съперници в исторически план - просто до преди 10 години тях никой не ги броеше за нищо. Да в момента са в най-добрия си период и с много пари започнаха да градят някаква история.
Но е факт, че Ливърпул никога не е имал съперничество със Сити и дори в момента няма такова (освен в игрови план), въпреки, че феновете на Сити се опитват да го изкарат и да изградят все едно 100+ години Ливърпул им е бил най-върлия враг. Докато феновете на Ливърпул просто им се присмиват, защото за тях това е просто дтугия (в момента втория) най-добър отбор в страната и е отбора, който трябва да бият.
Ако в ситуацията в момента се борехме с Юнайтед за титлата - естествено че искам да я спечелим в мача на Олд Трафорд. В случая със Сити - искам да ги видя да направят шпалир и да се знае, че дори 800 милиона да дадеш за бекове и защитници един добър ОТБОР може да те направи да изглеждаш посредствен.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.